- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeride69x
csendes tag
válasz
szmyky #31978 üzenetére
Nekem rendben megjött 3 hét alatt Feucht-on keresztül,minden rendben volt , a termék is megfelelő.
Biztosítva volt( nem szempont tudom) és Paypal-on keresztül fizettem,közben folyamatosan egyeztettem ticketen és Messenger-en keresztül is velük. Elégedett vagyok, folyt. köv. remélem így is maradnak a dolgok.
Arra azért számítani kell a jövőbeni rendeléseknél hogy mr szerintem javában adják le a karácsonyi rendeléseket. Ez úgy jan. végéig tartani fog,aztán majd jön a Kínai Hold Újév ünnepe. Normál állapotban tavasszal áll vissza minden szerintem.
-
freeride69x
csendes tag
válasz
Vertigo18 #31916 üzenetére
Ezek szerint nem. Már a küldési folyamat elején írtam nekik Messengeren jelezve a Feucht-i problémát. Biztosítottak róla hogy ha vmilyen okból nem kapom meg akkor ők-mivel biztosítva van a termék- küldenek egy ugyanilyen új terméket. És Paypal-lal fizettem. Még soha nem volt gondom semmilyen kínai vásárlási folyamat során,és egyik küldési folyamatban sem,pedig elég sokrétű ahonnan kapok termékeket. Öröm,boldogság,elégedett ügyfél. Örülünk Vincent? Örülünk.....
-
freeride69x
csendes tag
Már írtam a Gearbestnek és felhívtam a figyelmet a feucht-i problémákra. Azt mondták mivel biztosítva van a küldemény (tudom nem jelent semmit de már van a termékkel kapcsolatban bizonyító erejű üzenet váltásom) nem lesz gond,és ha eltűnik küldenek újabb terméket ingyen. Egyébként Paypal-lal fizettem , biztos hogy nem fogok veszíteni semmit az ügyön,de jó lenne a terméket időben megkapni hiszen azért vásároltam mert szükségem van rá. Bízom a legjobbakban,szép napot és kösz a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest