Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
trcvk663
tag
válasz
chemand
üzenetére
Nm, amúgy én is beszéltem a postával akkor, hogy visszafordíttassam, de nem sikerült persze... Amúgy érdekes módon a visszaküldéssel villámgyorsan megvoltak, az megy mint a gyorsvonat, kb. az át nem vétel után 2 nappal már repülőn volt..., bárcsak ilyen gyors lenne a kiszállítás is...
-
trcvk663
tag
válasz
chemand
üzenetére
Szia!
Nekem volt ilyen még az első rendelésemnél, visszament Kínába, írtam nekik, hogy mi történt, majd pk-ért elküldték újra.
Tanulság:
1. Írd rá mindig a cégnevet, ha irodaházba várod.
2. Beszélj a postással.
3. A telefonszám lóf.szt sem ér, szerintem még ha ingyen lenne a hívás akkor sem hívna fel a kézbesítő. -
chemand
aktív tag
válasz
chemand
üzenetére
Tudna valaki tanácsot adni, hogy mit csináljak a korábban általam leírtak szerinti esetben?
Röviden: a postás ismeretlen címzettre hivatkozva visszavitte a küldeményt a kézbesítő postahivatalba, ahol pedig intézkedtek a küldemény feladónak történő visszaküldéséről. Így a rendelt termék megy vissza Belgiumba illetve rajta keresztül Kínába. Szerintem a posta a kérésem ellenére nem fordította vagy már nem tudta visszafordítani a küldeményt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

remélem azért csak megjön. igaz 27-29 munkanapot írtak, szóval a 30.napon azonnal tikettezek, nem várok két hónapot, mert én türelmetlen vagyok