- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
chemand
aktív tag
Sziasztok!
Következő a történetem: Kollégámnak rendeltem egy Mi Band 3-at (Belgiumon keresztül). Tracking szám alapján október 29-én (múlt héten hétfőn) megérkezett a kézbesítő postára. Szerda (október 31.) reggel telefonáltam a postának, hogy mikor fogják hozni. Azt a választ kaptam, hogy már a kézbesítőnél van, aki aznap kézbesíteni is fogja. A rendelésnél a munkahelyemre kértem a csomagot, ahol az eddigi gyakorlat szerint mindig gond nélkül kézbesítésre kerültek a küldemények. Szerdán nem hozta a postás, ezért a hosszú hétvége miatt hétfőn az első dolgom volt, hogy felhívjam a postát. Legnagyobb megdöbbenésemre azt közölték, hogy a kézbesítő visszavitte, mert szerinte ismeretlen volt a címzett, és a küldeményt visszaküldték a feladónak, a csomag jelenleg Bp-en van már.
(A rendeléskor általam megadott cím egy irodaépület, ahol két portás van, akik telefonáltak volna nekem az irodába, ha a postás esetleg megkérdezte volna őket, hogy hol talál engem. A címzésen ráadásul a telefonszámom is szerepel vagy kellett, hogy szerepeljen.)
Beszéltem a postával kértem, hogy fordítsák vissza a küldeményt. Azt mondták, megpróbálják.
Tracking szám: RG939769920BEHa nem tudják visszafordítani és visszamegy a feladóhoz akkor mit tudok csinálni? Ilyenkor Belgiumon keresztül visszamegy Kínába a küldemény? Van esetleg hasonló ügyben tapasztalata valakinek?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs