Új hozzászólás Aktív témák

• chemand

aktív tag

Sziasztok!
    Következő a történetem: Kollégámnak rendeltem egy Mi Band 3-at (Belgiumon keresztül). Tracking szám alapján október 29-én (múlt héten hétfőn) megérkezett a kézbesítő postára. Szerda (október 31.) reggel telefonáltam a postának, hogy mikor fogják hozni. Azt a választ kaptam, hogy már a kézbesítőnél van, aki aznap kézbesíteni is fogja. A rendelésnél a munkahelyemre kértem a csomagot, ahol az eddigi gyakorlat szerint mindig gond nélkül kézbesítésre kerültek a küldemények. Szerdán nem hozta a postás, ezért a hosszú hétvége miatt hétfőn az első dolgom volt, hogy felhívjam a postát. Legnagyobb megdöbbenésemre azt közölték, hogy a kézbesítő visszavitte, mert szerinte ismeretlen volt a címzett, és a küldeményt visszaküldték a feladónak, a csomag jelenleg Bp-en van már. :W
    (A rendeléskor általam megadott cím egy irodaépület, ahol két portás van, akik telefonáltak volna nekem az irodába, ha a postás esetleg megkérdezte volna őket, hogy hol talál engem. A címzésen ráadásul a telefonszámom is szerepel vagy kellett, hogy szerepeljen.)
    Beszéltem a postával kértem, hogy fordítsák vissza a küldeményt. Azt mondták, megpróbálják. :(((
    Tracking szám: RG939769920BE

Ha nem tudják visszafordítani és visszamegy a feladóhoz akkor mit tudok csinálni? Ilyenkor Belgiumon keresztül visszamegy Kínába a küldemény? Van esetleg hasonló ügyben tapasztalata valakinek?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák