Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz ottobacsi #293 üzenetére
Na igen de fizetésnél nálam visszaugrik US$-ra , így nem hiszem hogy lehet rubelbe fizetni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
jodzsy
csendes tag
válasz ottobacsi #293 üzenetére
Legutóbb kipróbáltam,hogy a terméknél állítottam más valutára az alapértelmezett USD-ről,de a kosárban automatikusan vissza állt. S mivel nincsenek aktualizálva az árfolyamok, így megtévesztően olcsó lehet a terméknél megjelenített ár.
"Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud; tanulj meg mindenkitől tanulni.”(Weöres S.)
-
-
Semm1
tag
válasz ottobacsi #360 üzenetére
Standard, vagy expedited shipping-et választottál?
Eddig nálam is minden rendben, DPD nemzetközi Classic szállítást jelent a Standard az EU raktárból, hétfőn kérték a futárt, szerdán ért be az amsterdami elosztó központba a Zenfone 2-öm, onnantól számolva átlag 5 munkanap alatt kell ide érnie. Az Expedited Shipping DPD Express-el van küldve, ami átlag 3 napos szállítás, és szombaton is ki viszik.
-
peestike
őstag
válasz ottobacsi #496 üzenetére
hasonlóan én is így jártam, hogy kell!
sosem volt ilyen bicskám, meg a múltkori 11.99 dolláros akcióban lőttem.
a "nagy" kínai olcsó "márkák" közül a ganzo még úgy is hiányzott nekem, így pótolva lesz a hiány is.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
bul07
nagyúr
válasz ottobacsi #496 üzenetére
Erre értette szerintem
Közbiztonságra különösen veszélyes eszköz 175/2003. (X. 28.) Korm. rendelet
A rendelethez tartozó melléklet a) pontja tartalmazza a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz fogalmi meghatározását.
Ezt a kések/bicskák szempontjából két csoportra lehet osztani:1) az a szúró- vagy vágóeszköz, amelynek szúróhosszúsága vagy vágóéle a 8 cm-t meghaladja,
2) a szúróhossz és vágóél méretének figyelembevétele nélkül a dobócsillag, rugóskés és a szúró-, vágóeszközt vagy testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat kilövő készülék (különösen: felajzott íj, számszeríj, francia kés, szigonypuska, parittya, csúzli);5000- 150.000Ft-ig lehet a bírság és közmunka(egyszerre is)
Ha nem lehet kivinni a házból akkor mégis mire jó?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DolbySys
csendes tag
válasz ottobacsi #494 üzenetére
nekem penteken erkezett meg Ganzo G707 , 3 hete rendeltem, aztan mikor akcioba volt meg rendeltem egyet . en meg a fastechen nezegettem ezt a bicskat ket evvet ezelott, mar akkor nagyon megtetszett.
Na de osszehasonlitva GANZO G719 -el hat..... hat nekem ez utobbi sokkal de sokkal jobban tetszik ...dehat izles kerdese.
''Vorschprung durch Technik'' by T+A
-
krisztianAMG
senior tag
válasz ottobacsi #508 üzenetére
A szomszédos topicban is épp arról beszéltünk, hogy nem a boltokkal van a gond, hanem a postával. Az elmúlt héten sokan panaszkodtak, hogy ~1 hónapja rendelt csomagjaik még nem érkeztek meg, amiket pedig később rendeltek, már rég beestek. Nekem is úton van egy rendelésem GB-ről már 32 napja, egy másik eBayről 29 napja.
Lehet, hogy összefüggésben van a tűzesettel. -
-
tibcsi0407
félisten
válasz ottobacsi #670 üzenetére
Jaja. Hamarosan úgy néz ki nálam is sor kerül rá, ráadásul pont a Gearbesttel.
Két telefont rendeltem 08.21-én, 24-én feladták, az egyik megjött a múlt héten, a másiknak nyoma veszett. Ugyanott tart a tracking már 08.27 óta.
Felvettem a kapcsolatot a holland DPD-vel és úgy néz ki, hogy nem tudják nyomonkövetni a telefont, ami elég aggasztó. A magyar DPD szinte elérhetetlen, ami még jobban kezd felhúzni.
A gearbest már ígérte, hogy utánajárnak a dolognak, valamint a holland DPD is azt kéri, hogy beszéljek az eladóval, hogy vegye fel velük a kapcsolatot, mert náluk ez a szabály ilyen esetben.
Szóval eléggé kacifántossá kezd válni a történet.
Még pár napot várok, aztán indítom a paypal case-t.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz ottobacsi #704 üzenetére
Érdemes lehet az USB-s Asus routerek környékén is nézelődnöd.
Egy gyors keresés is.utdetailing.hu
-
-
MiZY
tag
válasz ottobacsi #1084 üzenetére
Mellekeltek kepet a becsomagolt cuccrol, rajta a cimemmel stb, de nem a legsikeresebben elkeszitett kep, igy a kuldes helyet nem tudtam kivenni.
Amugy nincs benne akksi, automata orat rendeltem. Mondjuk a papiron kvarc (nem mechanikus) ora szerepel, 10 dollar ertekben, szal lehet emiatt szivatnak, amoda a messzi tavolban. Csak eleg bosszanto, hogy kb. 2 hete nem mozdult semerre a csomag. Arrol nem beszelve, hogy 1 het alatt sikerult nekik a rendelestol szamitva feladni. Ez mondjuk a legkevesebb a tortenet szempontjabol.
Vagy nem frissitik a nyomkovetes allapotat? Akkor mi a fenenek kertem en ra nyomkovetest?! -
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
válasz ottobacsi #2743 üzenetére
A bt beállításoknál a neve mellett a vonalak vagy pöttyökre bökj ott a telefon hangját pipáld ki.
Egyébként tök jó h anno nyitottam egy topikot a témában de senki sem használja, ez meg kb az 5. hasonló 1-2 hsz es topik.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
PH!überrangú
csendes tag
válasz ottobacsi #2851 üzenetére
Nekem sem akarnak a China post feladások megérkezni. Az viszont lutri h milyen postával méltóztatnak küldeni. Én kénytelen vagyok úgy értelmezni a dolgokat h a china post feladás az pusztán tartozás az ördögnek. Most kezdek szerelmesleveleket írni 60 nap után. Részemről 1 szál gyufát nem fogok rendelni többet. Most ez könnyű lesz betartanom, mert kütyü óverdózist kaptam, miközben a mörfi is farba rúgott. Ez utóbbi szerint a minibicskáim megrendelése és majd megszívása után 200 Ft-ért kaptam darabját egy kinai boltban hullaf@sza jó rozsdementes acélból. Pedig előtte elég sokáig hasonlóba sem botlottam. Remélem másnak több a szerencséje lesz ezekkel. Másik rendelős oldalon soha semmi nem tűnt el és szintén alappostával dolgoznak. A 11.88 dodós S5 convoyommal is gondolom már vmi okos-ügyes ember játszik vhol ázsiában.
A múlt homályos, a jelen átláthatatlan, a jövő sötét.
-
azbest
félisten
válasz ottobacsi #2857 üzenetére
Köszi, hogy a kérésemre kifejtetted miben rossz
Azért kérdeztem rá, mert így sokkal informatívabb a véleményed. Régebben máshonnan szemövedre csíptethető előtétet vettem, végül is a funkcióját be tudná tölteni, de eléggé betükröződött a belső oldal, így zavaró volt. Nemrég, amikor szemüveget cseréltem, akkor eleve olyat választottam, amihez van gyári előtét, ami jobban passzol rá.(#2859) tahepa
a sima nyomkövetés nélküli küldeményeknél nagy rizikófaktor a posta és a kézbesítő. A falumba egy rozsdás szöget sem küldenék postával, mert esélyes, hogy elhagyják vagy ellopják.
Ellenben városba, munkahelyre rendelt küldemények kapcsán az utóbbi öt évben csupán egy-két eset volt, ami viszont a feladó sara is lehetett (abból is az egyik kanadai volt). Két-három esetben találkoztam csalóval, de előre gyanús volt, mert hihetetlen áron kínáltak valamit. Persze igyekszem nem kétes alakoktól rendelni általában.
Fél tucatnyi esetben pedig később érkezett meg, mint a régebbi paypal védelem volt, ezért reklamáltam. Amikor pedig megérkezett, akkor kifizettem nekik újra a visszatérített árat.Szóval akinek a nyomkövetés nélküli levelei eltűnnek (60 napig sem ér oda), annak esélyes, hogy lop a kézbesítője vagy a helyi postán valaki, mert másoknál a postai hibahatárnál nem tűnik rosszabbnak az arány.
Ha esetleg a postaláda könnyen hozzáférhető helyen van, akkor más is rájárhat. Például az albérletemhez sem szívesen rendelek dolgokat, mert bárki, akik jön-megy a lépcsőházban hozzáférhet. Zárni meg nem érdemes, mert a bubis boríték nem is férne bele. Az ajánlott leveleket pedig sokszor nem is kézbesítik, csak bedobnak értesítést. A munkahelyen ember veszi át, másrészt azt eleve komolyabban is veszik a postán és a kézbesítők is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest