Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbrfireblade
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Akkor megnézem milyen minőségűek ezek a kések, mindig elkel a háznál.... mert van pár ilyan kés itthon amit mindennek lehet nevezni, csak késnek nem. -
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
[Ilyen] fix pengés kést szabad rendelni vagy a vámon fennakad és még meg is büntetnek?Illetve bicskákra vonatkozóan is van valami korlátozás?
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Hogy pozitív visszajelzés is legyen a GB-ről.... 2 hét alatt megérkezett az Xtar H3 fejlámpám, okt 19-én adták postára (China Post), ma reggel pedig átvettem.
A rendelés még a nagy ünnep előtt történt, így kicsit elhúzódott, egy darabig "processing" állapotban volt, írtam nekik, melyre azonnal válaszoltak és minden a leírtaknak megfelelően zajlott.
Szeptemberbe szálltam be a külföldi vásárlásba, azóta 3 lámpát vásároltam a GB-től és az arány 3/3... remélem marad is ez a jó arány!
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Én egy [Convoy C8 zseblámpával] lepem meg édesapámat Karácsonyra!
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
Outlander
üzenetére
biztos köd van....

Akkor még nem számítok az érkezésére.(bár 80%-ban már lemondtam róla, max pozitív meglepetés lesz ha mégis megékezne)
Olvastam, hogy a CN postás csomagoknál jó nagy eltérés szokott lenni valami két bélyegző dátuma között.... új vagyok a külföldi rendelésben, így még nem világos miről van szó.... -
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Van egy rendelt zseblámpám aminek a TN számát ha beírom [IDE] ezt dobja ki:
05-Oct-2015 07:36 PM Departed Warehouse to Sort Facility.
05-Oct-2015 11:19 PM Shipment picked up.
06-Oct-2015 07:36 PM Departed Sort Facility to HUNGARYEz mi? Várjam, ne várjam és igyam meg rá a hideg vizet?
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Privátban tudna nekem valaki segíteni aki tájékozott a GB rendelésben és angolul is tud?
Volt egy rendelésem, ami több mint 2 hete feldolgozás alatt van, tegnap rájuk írtam (fordító segítségével), válaszoltak és 3 lehetőséget ajánlottak fel ( már amennyire a fordítóból ki tudtam venni).
Elküldeném, hogy mit írtak, mert nem tudom pontosan mi van benne és, hogy mit csináljak.
Köszönöm! -
cbrfireblade
aktív tag
kb 3 hete vásároltam egy convoy c8-t, akkor felhozta a lehetőséget, hogy vehetek hozzá track számot.... most sehogy nem tudom rájönni hol kell bejelölni, hogy "veszek TN"-t
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Van olyan, hogy x összeg felett automatikusan jár track szám? Illetve amíg feldolgozás alatt van a rendelés, utólag lehet kérni track számot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest