Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Gearbest

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:18:39

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2864) azbest válasza ottobacsi (#2857) üzenetére


azbest
félisten

Köszi, hogy a kérésemre kifejtetted miben rossz :R
Azért kérdeztem rá, mert így sokkal informatívabb a véleményed. Régebben máshonnan szemövedre csíptethető előtétet vettem, végül is a funkcióját be tudná tölteni, de eléggé betükröződött a belső oldal, így zavaró volt. Nemrég, amikor szemüveget cseréltem, akkor eleve olyat választottam, amihez van gyári előtét, ami jobban passzol rá.

(#2859) tahepa
a sima nyomkövetés nélküli küldeményeknél nagy rizikófaktor a posta és a kézbesítő. A falumba egy rozsdás szöget sem küldenék postával, mert esélyes, hogy elhagyják vagy ellopják.
Ellenben városba, munkahelyre rendelt küldemények kapcsán az utóbbi öt évben csupán egy-két eset volt, ami viszont a feladó sara is lehetett (abból is az egyik kanadai volt). Két-három esetben találkoztam csalóval, de előre gyanús volt, mert hihetetlen áron kínáltak valamit. Persze igyekszem nem kétes alakoktól rendelni általában.
Fél tucatnyi esetben pedig később érkezett meg, mint a régebbi paypal védelem volt, ezért reklamáltam. Amikor pedig megérkezett, akkor kifizettem nekik újra a visszatérített árat.

Szóval akinek a nyomkövetés nélküli levelei eltűnnek (60 napig sem ér oda), annak esélyes, hogy lop a kézbesítője vagy a helyi postán valaki, mert másoknál a postai hibahatárnál nem tűnik rosszabbnak az arány.
Ha esetleg a postaláda könnyen hozzáférhető helyen van, akkor más is rájárhat. Például az albérletemhez sem szívesen rendelek dolgokat, mert bárki, akik jön-megy a lépcsőházban hozzáférhet. Zárni meg nem érdemes, mert a bubis boríték nem is férne bele. Az ajánlott leveleket pedig sokszor nem is kézbesítik, csak bedobnak értesítést. A munkahelyen ember veszi át, másrészt azt eleve komolyabban is veszik a postán és a kézbesítők is.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Gearbest
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.