- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
válasz
sicc33
üzenetére
Igen, ez a probléma nálam a mai napig fenn áll.
Melóhelyen külföldi szerverről van a net, nem enged semmit feltölteni, otthon viszont upc-vel megy. Próbálj biztos ami biztos alapon egy böngészőcserét, hátha megjavul. Ha nem akkor esetleg egy ip frissítést is megejthetnél, hátha valami baja van a jelenlegi kiosztottal.
Persze ezek csak tippek. -
-
Surci1
tag
Nekem sem akar ideérni a 18650-es akku. Svéd postával küldték el 03.12-én és 03.18-án váltott Local mail tracking-re. Azóta semmi változás. A 17track oldalon van egy figyelmeztetés hozzá.
Azóta rendeltem még egyszer akkut, azt már holland postával küldték el 03-15-én és tegnap érkezett az országba, vámon van. -
virkir
veterán
Azt kell mondanom, hogy az eddigi tapasztalataim alapján tűrhető a supportjuk, meg a problémakezelésük.
A két utolsó rendelésnél ahol ugye voltak prückök mindkettőnél sikerült eddig normális megoldásban kiegyeznünk.adriaan
Hátpedig nagyon fognak erősködni a GB bukszával.
Szvsz annyira nem jársz vele rosszul mert azt meg szokták toldani egy jó adag ponttal amivel akár újrarendelve a terméket olcsóbbra jössz ki. -
virkir
veterán
Na tezsvírem az enyém alakul.
Reggelre landolt a galambdúcba egy friss levél, hogyaszongya köszönik a vásárlást és feladták a motyót.
Megint.
Azaz az élő order megváltozott és átállt belga postára.
A trackitonline-on már van is nyoma bár félig kamunak tűnik a track, mert nem a szabvány.
Egyébként már innen sem enged semmiféle tölthető akkut rendelni mind out of stock, a Power Bank az még jöhet.
Akinek ilyesmi kőne az keresse a fasttech-et ők 2$-os tracking-al még szállítanak. -
virkir
veterán
Erről lenne szó.
Csak ugye elviekben odakintről posta járatokkal kéne jönnie a csomagoknak így nem értem igazán miért halt be az akku szállítás.
A banggod-ról már két-három napja rendelni sem lehet semmilyen akkut, még Ni-MH-et sem enged kosárba rakni.#6022
Én is nyitottam, de a csavar, hogy az a k..va óra már resend lenne, mert amit elsőre kaptam az gyári hibás volt, én meg nem akartam kétszer tn-t fizetni ezért rendeltem egybe.Bornie127
Akár sürge akár nem, én most várnék pár hetet mi alakul ki ebből. -
Csabcy
tag
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
Én egy tikettben írogatok nekik, nekem már van négy bejegyzésem, nekik egy, esetleg nyissak még egy tikettet, vagy elég ebben folytatni? Egyébként eddig még én is udvariasan írogattam. A TD-nél és a BG-nél is volt már problémám, de ott sokkal gyorsabban ment.Üdv:
Csaba
-
atala
addikt
Ha első vásárló a gearbes-nél akkor talán megírja, hogy megkapta a csomagot. Ha jól emlékszem én is megírtam. Nálam minden rendben ment, leszámítva, hogy a hétvégével együtt 4 napot ültek rajta a feladásra várva, és csak hétfőn adták oda a DPD-nek. Viszont csütörtökön már a kezemben volt a telefon. Tehát a rendeléstől számítva pont egy hét-re kaptam meg. (EU raktár)
-
hpsafl
tag
Nekem a legjobb eddig a 3 vagy négy nap, de volt már 7 nap is.
(#815) Lucho777: a direkt rosszul címzés az miért jó?
(#837) Surda-: nem kell magad leb@szva érezni, de tudok olyan webshopot, ahol külön ajánlják a nyomkövetést, de az akkor is a vásárló döntése marad, hogy kéri-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Temu
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- World of Tanks - MMO
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest