- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
Sas madár #3722 üzenetére
De az időzónák "fogalma" meg van ugye?
Most mit nem értesz? UTC-hez képest mi egy órával (60 perc) előrébb vagyunk. Most van 13 óra... az utc zónában pedig dél, most szaggatják a nokedlit a pörihez.
-
qzole
csendes tag
válasz
Sas madár #1508 üzenetére
Sziasztok!
Én is most rendeltem előszőr Gearbesttől, eddig úgy tűnik, minden rendben, tegnap érkezett a csomag Best-be.
Én hétfőn hajnali 0:10-kor adtam fel kb a rendelést Xiaomi Redmi 2 Pro-ra, EU raktárból. Reggel amikor néztem az oldalt akkor már azt írták az EU raktárra, hogy out of stock. Azután találtam rá erre a fórumra, és kezdtem el izgulni, de másnap már úton volt a csomag, szóval lehet tényleg enyém volt akkor az utolsó, és nem kamuznak. Én egyébként fizettem rá shipping biztosítást.Kicsit zavaró egyébként, hogy a tracking oldalon a value az pont a fele annak amit fizettem. Nem tudom, hogy mit akarnak elérni azzal, hogy ezt nem adják meg pontosan, lehet, hogy összefügg azzal, hogy mindenkinek azt mondják, hogy a rendelés értékenek a felét fizetik vissza amikor eltünt a csomag?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Sas madár #1508 üzenetére
Nekem is, ha visszajött a pénz vagy a Paypaltól, vagy tőlük, akkor megint megrendelem a telefont, ha nem az újraküldést választják, mert verhetetlen az ára így is náluk.
Tisztában vagyok vele, hogy nem szándékosan okoztak bajt és a DPD sara, egyedül az a szomorú, ahogy a helyzetet kezelik, de az új szállítási lehetőségek miatt nagyon valószínű, hogy ezt is megoldották már. Egyszerűen páran rosszkor rendeltünk.k55301
Most pár napig biztos nem tudják majd Neked feladni, mert ünnep van Kínában talán okt 7-ig. Szóval ne aggódj, ha egy darabig nem mozdul a csomag.
-
ottobacsi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged