Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottobacsi
tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz Sas madár #1508 üzenetére
Nekem is, ha visszajött a pénz vagy a Paypaltól, vagy tőlük, akkor megint megrendelem a telefont, ha nem az újraküldést választják, mert verhetetlen az ára így is náluk.
Tisztában vagyok vele, hogy nem szándékosan okoztak bajt és a DPD sara, egyedül az a szomorú, ahogy a helyzetet kezelik, de az új szállítási lehetőségek miatt nagyon valószínű, hogy ezt is megoldották már. Egyszerűen páran rosszkor rendeltünk.k55301
Most pár napig biztos nem tudják majd Neked feladni, mert ünnep van Kínában talán okt 7-ig. Szóval ne aggódj, ha egy darabig nem mozdul a csomag.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
qzole
csendes tag
válasz Sas madár #1508 üzenetére
Sziasztok!
Én is most rendeltem előszőr Gearbesttől, eddig úgy tűnik, minden rendben, tegnap érkezett a csomag Best-be.
Én hétfőn hajnali 0:10-kor adtam fel kb a rendelést Xiaomi Redmi 2 Pro-ra, EU raktárból. Reggel amikor néztem az oldalt akkor már azt írták az EU raktárra, hogy out of stock. Azután találtam rá erre a fórumra, és kezdtem el izgulni, de másnap már úton volt a csomag, szóval lehet tényleg enyém volt akkor az utolsó, és nem kamuznak. Én egyébként fizettem rá shipping biztosítást.Kicsit zavaró egyébként, hogy a tracking oldalon a value az pont a fele annak amit fizettem. Nem tudom, hogy mit akarnak elérni azzal, hogy ezt nem adják meg pontosan, lehet, hogy összefügg azzal, hogy mindenkinek azt mondják, hogy a rendelés értékenek a felét fizetik vissza amikor eltünt a csomag?
-
Outlander
addikt
válasz Sas madár #3722 üzenetére
De az időzónák "fogalma" meg van ugye?
Most mit nem értesz? UTC-hez képest mi egy órával (60 perc) előrébb vagyunk. Most van 13 óra... az utc zónában pedig dél, most szaggatják a nokedlit a pörihez.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése