Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad

Hozzászólások

(#3223) #75128832 válasza Callisto (#3192) üzenetére


#75128832
törölt tag

Akkor át lettél verve... 1 évig a bolt elektronikára köteles garanciát vállalni, és mindent őneki kell intézni...

Mellesleg az egy darab példa. Az enyém tökéletesen visszaáll középre. Holtjátéka nincs, egy mikrométer sem. L.: hozzáérek, és máris látszik az elmozdulás. [Vezérlőpult→Játékvezérlők→Tulajdonságok]

És már bocsánat, de a "másolat" kifejezés minőségrontást jelent. A "továbbfejlesztés", na, az már más. A Thrustmaster egy másolat. Nem eredeti, nem pont ehhez írták a játékot. Driver minősége? Lehet 64, 128, de akár 1024 bites. (Nem mintha különbséget jelentene pontosságban, az átlaga a jeleknek a keskenyebb pontjaira jön ki... Vagy te is olyan ember vagy, aki azért vesz meg egy másik monitort, mert 3 ms-mal kevesebb a másiknál a gtg válaszideje? :) ) Érv lehet a kényelmesség, de az egyéni megítélés alá esik.

A TM drágább, mint az, amihez a játékokat írták. Az eredeti minőségibb összeszerelés. Az eredetihez a M$ adja a nevét. A TM egy SpeedLink, Trust szintű tucatgyártó. Hú, van menő felsőkategóriás terméke? Az ~ minden gyártónak van. De attól hogy a fenében lenne jobb egy középkategóriása?

A személyes tapasztalat egy dolog. A statisztika egy másik. Mivelhogy utóbbi csillagászati mennyiségű előbbit tartalmaz, egy termék kiválasztásakor rohadtul nem érdekes a személyes tapasztalat - 1, azaz egy emberé.

Nagyon örülünk/-ök, hogy wolf033 kolléga boldog a szerzeményével. Könnyen lehet, hogy a statisztikába beleírhatunk majd egy sikeres, örömteli karriert a TM-nek, kibírja 10 évig. Meg lehet, hogy holnap megtörik a kábel, megadja magát egy hibás forrasztás. Ajánlani úgysem fogjuk, amíg nem lesz olyan statisztikánk a kontrollerről, mint az XBOX360-éról. Punkt.

Ja, és itt jön az, hogy senkit nem akartam megsérteni, this work of fiction was designed, developed and produced by a multicultural team of various religious faiths and beliefs.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.