- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
válasz
#75128832 #3229 üzenetére
Nem Unitys lelkes fejlesztő és a "hivatásos" idézőjel nélkül. Adok szívesen 1-2 referenciát. És nem vagyok szánalmas ironizáló, nem floppyzok mivel én - ellentétben veled - hajlandó vagyok bizonyítani.
"Ha nem tudnád, melyik elektronikája van a kezedben, megéreznéd?": Nem megérezném, hanem éreztem is, de egyébként köszi én tapasztalatból mondom amit mondok, míg Te...
kb. 5-10-30-50-kitudjahány millióan, de senki sem kötött még bele, hogy jajj, de rossz, nem áll be középre pont az enyém, csak te.: Igen, de afelett "véletlenül" elsiklik a figyelmed, hogy cserltettem, mert az első darabnál annyira rossz volt, hogy egy játékban már elmászott a kurzor és a másodiknál is fennáll a probléma. Afelett is elsiklik a figyleem, hogy többet is teszteltem. Sőt arról sem teszel említést, hogy írtam: keress csak rá a doilogra... Érdekes szelektív felfogóképességed van. Mint mondtam: fanatikus, vak, egyáltalán hozzá nem értő emberke. Vakon hisz valamit és ha szembesítik azzal, hgoy téved inkább nem vesz tudomást róla és nem néz utána, becsukja a szemét. A legrosszabb fajta.
"de mégiscsak érzékeli egyszerre a kettőt külön. Attól, hogy egy a nevük...": mivel az egyik negatív, a másik pozitív irányú értéket ad le.
Ha pl. a jobb oldali elmozdulásának értéke (-)16384 és megnyomod a bal oldalit szintén (+)16384-es értékben, akkor a végeredmény nulla lesz. Mintha egyiket sem nyomtad volna le. Hogy megértsd: nem tudsz egyszerre fékezni és gázpedált nyomni. Illetve tudsz, mert tudod nyomni mindkettőt, csak szoftverben nem tudod megállapítani, hogy most egyszerre van nyomva a fék és a gáz. Ennek megfelelő szimulációt sem lehet készíteni XBox gamepad esetén.
Igazán tudhatnád (ezt is), ha már tudod miről beszélsz, de csak sorban mondod az ostobaságokat vakon, fanatizálva. Sebaj, ismét a totális hozzá nem értésedet bizonyítottad. Már azzal is, hogy a TS szerinted egy random márka. LOL
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest