Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Leonbergi: Kérdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Fred23 #74765 üzenetére
A húzódzkodás szimpi, de valami olyasmi kell, amit órákig tudok csinálni ahhoz, hogy ne hízzak el hosszú távon. Abból meg kevés sport van: túra/mászás, futás, bringa, úszás, evezés, köredzés/crossfit, tenisz/tollas, síelés. A térd mindegyikhez kell. Egyelőre a túrázás, mászás, ami biztosan megy anélkül, hogy kinyírnám a térdem. Minden, aminél hirtelen mozdulat van kockázatos. Kocogást 400-as pályán tudom a kanyarokban lassítva. Nagyjából ennyi a repertoár plusz amit mondasz, hogy húzódzkodás, tolódzkodás. Megoldható, van kondipark. A fekvőtámasz még érdekes, hogy vajon meg tudom e csinálni gond nélkül. A hasprés az biztosan megy. Végülis ebből már összeállítható egy edzésterv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest