Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fred23

nagyúr

válasz LanyUs #74756 üzenetére

Örülnék neki nagyon, ha ilyen táv ilyen tempóval menne nekem babakocsi nélkül. A helyedben egyszerűen hanyagolnám a térdem kizsigerelését, nem csinálnék semmit nagyon gyorsan, és ráfeküdnék inkább egy maratonra való felkészülésre. Emlékszem, próbáltad már -tán 2x is-, de valahol 35 km-nél falba ütköztél. Annyira nem értek hozzá, de sok lassabb futással talán összehozhatnád azt a maratont, és a térded is megmaradna. Arra gondolok, nagyszerű dolog egy maraton lefutása 06:15-ös átlagtempón is (számomra legalábbis biztosan).
    Szép a tulipánfa, és jó ez a tavasz, nagyon hiányzott már a virágillat + napsütés kombó nekem is.

inf3rno: Nekem most nagyon tetszik a kondiparkozás is, ráadásul felénk pont a legszebb rekortán futópálya mellet van a legjobb kondipark, így ha oké a térdem, mehet mindkét edzés, ha meg szúr vagy zsibbad őkelme, akkor várnak a vasak, a futást meg elteszem legközelebbre. Húzódzkodáshoz, tolódzkodáshoz nem kell térd, formát viszont adnak. :)
    Meglepően sok 40+-os ember kondiparkozik egyébként, mentem már úgy, hogy 35 alatt nem is volt ott éppen senki, de szoktam látni még 65 körüli embereket is, számomra nagyon motiválók.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés