Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Leonbergi: Kérdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LanyUs #74756 üzenetére
Örülnék neki nagyon, ha ilyen táv ilyen tempóval menne nekem babakocsi nélkül. A helyedben egyszerűen hanyagolnám a térdem kizsigerelését, nem csinálnék semmit nagyon gyorsan, és ráfeküdnék inkább egy maratonra való felkészülésre. Emlékszem, próbáltad már -tán 2x is-, de valahol 35 km-nél falba ütköztél. Annyira nem értek hozzá, de sok lassabb futással talán összehozhatnád azt a maratont, és a térded is megmaradna. Arra gondolok, nagyszerű dolog egy maraton lefutása 06:15-ös átlagtempón is (számomra legalábbis biztosan).
Szép a tulipánfa, és jó ez a tavasz, nagyon hiányzott már a virágillat + napsütés kombó nekem is.inf3rno: Nekem most nagyon tetszik a kondiparkozás is, ráadásul felénk pont a legszebb rekortán futópálya mellet van a legjobb kondipark, így ha oké a térdem, mehet mindkét edzés, ha meg szúr vagy zsibbad őkelme, akkor várnak a vasak, a futást meg elteszem legközelebbre. Húzódzkodáshoz, tolódzkodáshoz nem kell térd, formát viszont adnak.
Meglepően sok 40+-os ember kondiparkozik egyébként, mentem már úgy, hogy 35 alatt nem is volt ott éppen senki, de szoktam látni még 65 körüli embereket is, számomra nagyon motiválók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest