Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Általános elképedésre összejött a hét óra alvás :K Ha nem fájt volna úgy a hátam(?) ahogy, akkor boldogságtól úszva keltem volna. Más kérdés, hogy a alvás minősége épp a fájdalom miatt igencsak khm. rossz volt...

    5:00/km volt a cél, végül 4:45-5:15 közé állítottam be az órát.
    Nem értem, miért nem lehet Garminéknál szűkebb tartományt megadni; mégha jóval többet is rezegne tán - de ez a fél perces intervallum szerintem nagyon sok.

    Nem volt életem futása, de szerencsére azért idővel tudtam élvezni is. Az 5:00-t nem igazán tudtam tartani, bár nem sokkal csúsztam meg - gyakorlatilag az első km-en összeszedett mínuszt görgettem magam előtt (és kamatoztattam).
    És ami fontos, picit távolabb tartva magam az 5:00-tól a pulzusom viszont egész jól nézett ki.

    22,5km-nél belefutottam egy kiránduló ovis csoportba, tele ismerősökkel, barátokkal, ott két perc volt, mire lepacsiztam mindenkivel, utána már nem volt meg a boogie, cserében viszont a kis intermezzo okán fülig érő szájjal tettem meg a hátralévő 2 km-t :)

    Ez az eddigi leghosszabb futásom. Most úgy érzem, sok nem maradt bennem, de azért próbálom majd fokozatosan tovább emelni a távot. Úgy gondolom, ha egyszer megszabadulok ettől az utcalány fájdalomtól és elmúlik az allergiaszezon, lesz itt még javulás - távban is, tempóban is. Főleg, ha addig még leolvad rólam pár feles kiló.

    Mindenesetre a munkát, amit a hétre terveztem, becsülettel elvégeztem :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés