- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz
parandroid #64339 üzenetére
Arcane az tetszett
animaltbol a Matrix elozmenye is nagyon jok voltak.Meg ha regi kezzel rajzoltrol beszelunk akkor nemreg potoltam a Memories japan mestermuvet (elso reszt a Magnetic Rose-t).
Dota-t listara teszem.Witchert is,anno az elso reszt meg PC jatszottam is. -
parandroid
félisten
válasz
tomcica #64332 üzenetére
Az egy jó lista. Altered Carbonból az animált sorozatot is tedd a listára, jobb, mint a sorozat 2. évada. The Witcher esetleg, ha még nem volt meg? Ha animált, akkor a Dota, meg az Arcane is egész jók lettek. Ha nagyon kemény vagy, és anno kimaradt, akkor Supernatural, az valami 14 évad, darabonként 20-25 db, 45 perces résszel. Azzal egy komplett téli alapozás alatt nem végzel.
p
-
tomcica
Topikgazda
válasz
parandroid #64329 üzenetére
A SW sorozatokat kivegeztem meg multkor MAndaloriai,Boba Fett,es most az Obi-Van-t.Szoval azok letudva. A Mando az tetszett is
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Altered Carbon es Westworld nem volt meg meg
listasak.
The Expanse-ot neztem,meg Agony ajanlotta multkor amikor bicajon ment ugyanez
Raised by Wolves van meg a listan,meg az Asimov sorozat.Tudom-tudom meg se kozeliti a konyvet,de ott meg nem tartok h konyevet olvassak evezes kozben(hangoskony lehet szoba johet,meg inglishul is).
Tronok Harca is kimaradt,par reszt lattam az elso evadbol,ha nem lesz mas rafanyalodok,habar szidtak a veget,nem is tudom mi lehet h ennyire kiverte a biztositekot. -
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #64327 üzenetére
Sportoló? Csak egy lelkes, fél-fostos apuka vagyok, aki életében nem futott minőségi heteket és próbál a tanácsodra gyorsulni
Visszaállok amúgy a szokásos edzéshétre, de itt a fórumon olyan sokan töltöttek fel 20 km feletti futásokat, hogy beálltam a sorba. A kg-ot csak azért szoktam odaírni, hogy lássák 95-100 között is van remény...
-
LanyUs
senior tag
válasz
Szeretem a Sci-fi sorozatokat! Köszönöm! Sok-sok szobabringás percet töltöttetek meg nekem látnivalóval
-
tomcica
Topikgazda
válasz
LanyUs #64325 üzenetére
Annyira sajnos meg azert erzem,hogy tudjam ma nem szabad ezzel futni,reggel plane nem
A jo hir,hogy a minosegi futos edzeseket (4db/het) meg tudom csinalni fajdalom nelkul.A tobbi nap keresztedzes,ket napon savkuszobos munka,a tobbi osszes regeneralo. Uszas delutan,evezes reggel.
Osszel tervezem a delutani regeneralo uszas helyett a laza futast (szerintem fuves/foldes terepen) betenni.Reggel szerintem marad az evezes,egyelore jol kiegesziti a tobbit -
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #64324 üzenetére
Hát őőő Nekem is laza napom lett volna, de nem bírtam magammal
Ha nem a sérült lábad érzed, akkor rendben van! Pulzus meg a test majd regenerálódnak, kikeményítettél már annyira, hogy ezeket meg se hallom márTűzifa pakolás hasogatással olyan 120-as pulzus, nélküle 80-90. Úszás is kell, mert kevés lesz 2. edzésnek
Osztom azért az észt, de inkább futottam 27-et terepen, mint a 4 km felmérőt
-
tomcica
Topikgazda
válasz
LanyUs #64319 üzenetére
Nalam is 4:50-tol megy az elso edzes,ugye most evezes Concept2-n a garazsban.Ma laza nap van,igy sorozatnezos uzemmod van a reggeli edzesen is. Cowboy Bebop elso evadjanak vegen jarok,meg nezem a Tokyo Vice elso evadat masik laza edzesen.Egyik sci-fi,masik 70-es evek yakuza vilaga.
Delutan ma a tuzifa pakolasa az edzes.13tol,utana lehet azert lemegyek kicsit uszni,de nem edzeskent,csak lehulni.
Erzem azert a tegnapotilyenkor a szokasos gyulladastol is tobb van a nap/meleg miatt.Meg a pulzus is kapta vegig az ivet rendesen.
-
LanyUs
senior tag
válasz
xy.zsolt #64322 üzenetére
Most nevetni fogsz, de a 2 éves Dorka baby már megint tápszert kért 01:00-kor
Alig tudtam visszaaludni. Gondoltam mi lenne ha elindulnék éjjeli futásra???
Megvártam a hajnalt
10g bcaa + 10 glutamin és csodák csodája vittem frissítést is
Teljesítmény fokozó elmaradt és a pulzus is szépen működött.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
LanyUs #64319 üzenetére
Egyszerűen nem fogom fel ésszel azt, hogy vagy képes 27km-t letolni hajnalban...egyáltalán 1+ órát mozogni ébredés után.
Talán ha este 8órakor már aludnék és 3kor kelnék akkor....de számomra minek
Szóval mindenki előtt le a kalappal aki ezt napi szinten vagy csak 1x is letolja
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Temu
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest