- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
Erre egyszerű a válasz, mivel a HDMI elterjedtebb, és több helyen használják (tv, soundbar, hi-fi, stb.) ezért találkozhatsz vele mindenhol, míg a dp az inkább pc-ben találta meg a helyét, de ott nagyon, ugyanis nagyobb felbontásban nagyobb frissítési rátával tudja átküldeni a képet, mint a hdmi.
-
Sajnos nem. Próbáltam slihack-el. Maga az NVS kártyákat nem lehet driver miatt ilyen módba beállítani. Úgy működhetne ha moddolnám a biost mondjuk 9300-ra vagy akár melyik asztali megfelelőljére.
De még ha sikerülne is akkor is csak 8+8 feldolgozó még mindíg iszonyat gyenge lenne. -
Engem egy dolog érdekelne: a két GPU-ját SLI-be lehet-e kötni?
-
Használt piacra értettem. Azaz a csak DP portos kártyákat alig keresik az ilyen kategóriában (20eft alatt). Legtöbben nem tudnak mit kezdeni a DP port only kártyákkal, pedig igen olcsó egy DP-HDMI adapter.
De valóban furcsa hogy HDMI port van szinte mindenen miközben elvileg az a drágább. -
Tamás88
őstag
" Kezdetnek tisztázzuk hogy a csak DP portos kártyák árai eleve alacsonyabbak arányaiban mint a HDMI portosoké, ennek az az oka hogy a legtöbb otthoni felhasználónák inkább HDMI van"
Ezt rosszul írtad, ugyanis a HDMI licences, míg a DP nem, tehát a licenc miatt drágább azok a kártyák, amiken van HDMI.
-
Krugszvele
senior tag
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Kár, hogy nem nagyon lehet kapni
Egykébkét köszönöm az ötletet! Ha minden jól megy, hamarosan szükség lesz rá!
-
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
4K-ra kiemelendő a Quadro M2000 ami ma már ilyen 10eft-os kategória. VP9 gyorsítással azaz youtubera is elég. De korábbi kártyák is tudtak már 4K-t, azaz a kepler is, azi is szokott lenni 10eft alatt.
-
Krugszvele
senior tag
Nagyon jó kis kártya, szerintem egyedül hátránya, hogy alacsony felbontást támogat. Akinek fontos a 4 monitor támogatás, annak már valószínűleg mindegyiken 4K a felbontás.
(Szerintem is sokkal jobb a DP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ezúttal az egyik legolcsóbb 4 Display portos passzív hűtős quadro kártyát szeretném bemutatni. Ilyen kártyák 1-2eft...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest