Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
@Alg Elvileg pont ez lenne a lényege, hogy nem lábujjhegyre, hanem talppárnára érezel, ami rugalmas, és így nem vesztesz annyi energiát futás közben. A cipőkben azért érkeznek sarokra, mert ott van a légbetetét, ami kb ugyanezt csinálja. Gyakorolgattam tegnap ezt a talppárnás futást 5km-en, ma rendesen be van állva a vádlim tőle. Nem tudom, hogy a sarkat le lehet e tenni, de már látom, hogy hosszú és keserves munka lesz, ha erre én rá akarok szokni.
@Aristeus A videot nem sikerült megnyitni, a facebook hozzáférés lehet korlátozva. Sétánál nem tudom, olyat nem sűrűn szoktam. Szerintem sprintnél ez az elülső talppárnás futás mindenkinél természetesen jön. Nálam változó, hogy hegynek hogyan futok fel, ha elfáradok közben, akkor van, hogy váltogatom a sarkas és elülső talppárnás megoldást. Ami talán izgalmasabb, hogy hegynek lefelé hogyan alkalmazod a talppárnásat, mert ott azért jóval egyszerűbb sarokra érkezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Black & Decker töltőt keresek
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest