Új hozzászólás Aktív témák

• INTELligent

senior tag

válasz Chuck Norris #101567 üzenetére

Chuck Norris: gyengebbek (jomagam :B ) kedveert inkabb hozz egy kakaos csigat ;] .

Robi: en is alapvetoen a nyujtasra veszem magam ra a legnehezebben. De muszaj mert nekem a combomon hatul levo izmok kulonben nagyon megsinylik. A legjobban azon lepodtem meg, hogy a rendszeresebb nyujtasnak az lett a kovetkezmenye, hogy amikor hazajottem csaladlatogatoba, az amugy mindig kicsit nagynak gondolt orszaguti bringamon par napon belul a 1) kormanyt 2 hezagoloval lejjebb raktam es 2) a nyerget is hatrebb kellett allitanom, mert majdhogynem "kicsi" lett ugyanaz a vazmeret. Ja, es mar azon gondolkodok, hogy a stucnit meg kellene forditani, mert meg igy sincs elegge lent a kormany. Szoval nagyon megeri.

tomcica: igen, ez a legnehezebb a taperben, amikor egesz nap otthon kell ulni es enni a kakaos csigat ;] (na jo, en csokibevonatu mezes kremessel inteztem el a szenhidrat betoltest).

jimpo: az nagyon szep forma :K . En 177cm-hez most eppen pont 70kg alatt lehetek es hat hozzad kepest el vagyok hizva.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés