Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
raven12
senior tag
válasz gubabela #47210 üzenetére
az árához képest szerintem jó is, már amire emlékszem. De bevallom, a Piston-t pl. nem hallottam. Meg még sok mást nem. Pár mást meg igen.
Egy Q701-hez képest a GR07 is lapos, dobozhangú, hallgathatatlan vacak.Egyébként sok olcsó márkánál, pl. szerintem az SM-nél általánosan, igen nagy a gyártási szórás, valaki talán 3-at rendelt ebay-ről, és harmadikra jött neki olyan, ami szerinte jó hangú volt. Ez nyilván lehet egyedi eset is, de lehetséges, hogy az aktuális darabbal van baj, és nem a modellel általában.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz gubabela #48583 üzenetére
Vigyázz, mert -röhej, de- ezt is hamisítják! azon a 3 dollár 40 centen már ne múljon, szerintem, hogy eredeti legyen... Csak mondom... Az alin mindeféle figurák árulnak...
Kinézetre ugyanezt rendeltem, mint amit linkelsz, de innen.
[ Szerkesztve ]
• Flies around shit - bees around honey •
-
Bodz
nagyúr
válasz gubabela #48595 üzenetére
Nagyon helyes. Tök jókat írnak róla azért a 7-10 dollárért.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz gubabela #49043 üzenetére
Azt viszont leírták, hogy ha ki van bontva már nem veszik vissza.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
wasya87
csendes tag
válasz gubabela #49306 üzenetére
Hangsúlyozom, hogy nem feltétlenül a hangzással van a gond, mert a videókban is arról beszélnek, hogy a hamisítványok is teljesen jól szólnak, de ha tudom, hogy ennyi pénzért nem eredetit küldenek, akkor inkább megvettem volna itthon kicsit drágábban az eredetit, vagy rendelek egy hamisat negyed ennyiért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ELADÓ Használt lemezes PlayStation 5 PS5
- SKhynix, Samsung, Kioxia 2230 512-1024GB Bazár PCI-e 4.0
- Huawei Mediapad M5 Lite tablet + M-Pen érintőceruza + új Varta elemek
- Xiaomi AX3000 nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12 Sim kártyás WIFI6 router hotspot modem - FÜGGETLEN
- HP Prodesk 400 G3 SFF gép i7-6700 proci+8GB ram+240GB NVMe SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest