Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
válasz
cancerf7
üzenetére
Azert azt gondold at amit Barrichellol írtál. Ennyi erővel pár ember kivételével mindenkir ki lehetne dobni a Forma1bol mert nem klasszis azon belul.
Barrichello mar a Stewartnal is villantott anno, ezert mehetett a Ferrarihoz.
Idézet Wikirol:
Pedig az időmérő edzésen a brazil versenyző csak a 18. helyet szerezte meg, mivel elromlott az autója és a csapattársára beállított tartalékautóval csak nehezen bírt. A verseny azonban szerencsésen alakult számára: Schumacher kiesett, a Ferrari legnagyobb riválisának számító McLaren-Mercedes pilótái, Mika Häkkinen és David Coulthard pedig egy rossz – vagy inkább bátortalan – döntés áldozatai lettek. A futam végén elkezdett esni az eső és a két McLaren-versenyző kiment intermediate gumikért a boxba. Barrichello azonban vállalta a kockázatot, hogy továbbra is száraz gumikon marad kint a vizes pályán, és ez a merészség meghozta számára pályafutása várva-várt első forma 1-es futamgyőzelmét. Emlékezetes pillanat volt, amikor a futam után Barrichello a dobogón állva egy brazil zászlót szorongatva zokogott örömében.
-
hunnylander
őstag
válasz
cancerf7
üzenetére
Úgy rémlik, hogy az első kerék is elforgott a pályamunkás kezei között. Vizes laza kavicsozás, nem sok esélyt adott volna még a gurításhoz sem. Oda emberi izomerő kellet volna, nem is kevés. Csúszott volna a járgány hasa, csak nem a kínai kezek alatt.
De lépjünk túl rajta.

-
törölt tag
válasz
cancerf7
üzenetére
Nameg az a beszólás, hogy eltekerte a kormányt, és nem fordult a kerék...(Hami)
Direkt kapcsolat van a kormány és a kerék között, még akkor is, ha a szervó lehal.
A kormánymű pedig nem sérült.
Jééééézusom
És ennek a fószernek adnak versenyautót a segge alá. Bár Dakarban nem kell út, ott talán elboldogul![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MPowerPH
félisten
válasz
cancerf7
üzenetére
Valakinek ellenszenves, valakinek nem. Régen ez volt Schumacherrel is. Sokan szerették, de a többi utálta. Nekem az, mert árad belőle a gonoszság és a nagyképüség. De magunk között kicsit van mire, piszkosul jól vezet. Az meg, hogy eddig nem esett ki az a Mercedes motor megbízhatósága miatt van. Én Alonsoban csalódtam. Nem értem, hogy mitől lett ennyire lassú. A kémkedés meg tény, arról nem is kell beszélni. Majd a következő évben reméljük egyenlő esélyekkel indul mindenki.
Idén tuti ő lesz a VB, mert Lonzi egy csöppet lassú.
Valaki nagyon szeretné Hamiltont világbajnoknak... Mosley és Ecclestone már össze különböztek ezen.
Aktív témák
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Massa öröme se lehetett őszinte.
Bocsi, de emeljük már a nívót!

De foleg magamnak, sot magamnak tobbet is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)