Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Plasticbomb #16800 üzenetére

    Mint a tenyerem. :) De egy 128GB-os darabról van szó.

    Eddig jutottam saját kútfőből: a talán 9. partició managelő program végre jó lett, ezzel le tudtam szedni a sok szart, aztán winben megformáztam a particiókat. Telepítőt akartam indítani (USB-ről), az erre közölte, hogy GPT formátuimú drive kell neki (UEFI-re átállítottam, ha már haladunk a korraI). Remélem, ez gyorsítja. Megint csak DDM-rel sikerült GPT-re konvertálni, ezután win lemezkezelővel particionálni (hogy ne kelljen illeszteni), aztán próbálom nemsokára.

    Fire/SOUL/CD: Hülye azért nem vagyok :DDD , most is a régi HDD-ről netezek, az teljesen OK.

    W8.1 particiómentést próbáltam feltenni, ez HDD-k esetén nem szokott problémába ütközni. Most viszont GPT-s/UEFI-s megoldást tervezek (elméletileg gyorsabb), ezért újra kell tennem a wint. igen, 8.1.

    gb4400: Legacy módban csinálta a 3 particiót. :U Most fogom próbálni UEFI-ben, de ahhoz már GPT-re kellett konvertálni az SSD-t. Mindig előre formázott particióra telepítek, mert rühellem a rendszertöltő és egyéb baromságokat, amelyek ált frankón képesek beleszarni egy particiómentés visszaállításába (és menthetek +1 particiót).

    Én csippanástól mértem a szűz win felállásáig. Eddig HDD-n sem sokkal lassabb, de ha erre még a rendszerszoftvereket felpakolom, az már w8.1-en is lasssúúúú. Annyit nyertem viszont már HDD-n is, hogy amióta nV drivert (és kártyát persze) használok, drasztikusan gyorsult a rendszertöltés (és AMD-n még CCC sem volt fent).

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés