Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Random írás nem a programok telepítésekor számít, hanem oprendszer futtatásakor az általános mindennapi használatban.
Én kb. 1 évig használtam 4K írásban kb. 5-6mb/sec-et tudó SSD-t, ezután helyhiány miatt cseréltem egy Intel X25-M SSD-re (4K írás kb. 40MB/sec) ezt is kb. 1 éve használom már. Olyan óriási különbséget nem vettem észre sebességben a két meghajtó között.
Szerintem általánosságban elmondható, hogy egy 4K írásban 20MB/sec felett teljesítő SSD teljesen jól használható oprendszer vinyóként, és felesleges súlyos ezreket költeni arra, hogy az ilyen olyan markokban nagyobb számokat lássunk viszont.
Pl. a SandForce vezérlők valsidejű tömörítést is alkalmaznak, ezzel elérhető, hogy jól tömöríthető adatokkal operáló tesztprogramok alatt a felhasználók 20-30%-al nagyobb számokat láthassanak.
Aktív témák
Hirdetés
- WD Ultrastar 18TB SATA 6Gb/s HC550 bontatlan, garis!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs