Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Gondoltam bekérdezek az H61m/u3s3 vs SSD kombóról, de a kereső kidobott 129 hsz-t amit elolvasva bánom, hogy nem néztem más lap után akkor...
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Valójában az a kérdés az hogy: Amennyiben nem fut az OS részéről a TRIM, attól még használható rendesen az SSD? Nem lenne terhelve, csak log meg alap dolgokat írna rá a rendszer. Nagyobb adatmennyiség napi szintű mozgatása kizárt, tehát többet READ-elne mint WRITE-olna. Nem lesz baja?

-
Speed®
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ott elakad a dolog, hogy megállítja a W7 telepítőt a loading files rész után. Most nincs időm szórakozni vele, talán később még ránézek..polc.
Köszi azért
-
válasz
Speed®
üzenetére
W7 telepítőlemezről bootolj be és a parancssoros módszerrel töröld majd particionáld újra és lassú formázást eszközölj. (FORMAT sorából elhagyod a QUICK paramétert)
Itt megtalálod a szükséges módszer leírását.Ezt követően kellene ránézni a HDS-s legújabb változatával.
UI: PQMagic igen felejtős már, mióta a Symantec megvette, azóta nem fejlesztették és ez nem most volt
(Easeus/AOMEI/MiniTools szoftvereket használj) -
Speed®
titán
válasz
radi8tor
üzenetére
Gari nix, apróról/OEM, kb. fél éves, abból durván 4 hónapot üzemelt nálam, 100/100as volt beépítéskor. Kicsit oltás..minőségi tápon lógott, semmi extra felhasználással..ennyi idő alatt fileszerverként sem illene megdögleni..egyetlen pozitívum, hogy olcsó volt, bár így sem vagyok boldog.
-
vlevi
nagyúr
válasz
ParadoxH
üzenetére
Írni is akartam, hogy (bár én sem vagyok az SSD-k szakértője, csak használója ), de a Win7 és felfelé már oprendszer szinten támogatja a trimmet, még ha az alaplap nem is kezeli. XP-vel lehetnének gondok, mert ott akkor se hardveres, se szoftveres trimm nincsen, az már gáz.
-
Speed®
titán
'estét!
Létezik, hogy valaki 1 hónap alatt W7el úgy lelakott egy SSDt, hogy nem férek hozzá SSDLifeal, miközben a HDSentinel látja, 78% kondíciót ír ki rá, 22 tartalék területre helyezett szektorral?
Kolléga felhívott, hogy nem indul egyik OS sem (vinyón XP, SSDn W7, utóbbit használta rendszeresen, előbbit hébehóba valami onlyXP progi miatt), az SSDt lehúzva simán megy az XP, rádugva nem indul vagy ha indul, mocskos lassú minden fileművelet a vinyón is, az SSD partícióit pedig látja, de nem lehet tallózni..PQMagiccel ránéztem, az elvileg rajta lévő NTFS helyett RAW és üres..most ott tartok, hogy az én gépemben simán üzemel, épp fut rajta egy teljes felületscan, aztán újrapartícionálom, ha engedi és dobok rá OSt tesztre..remélem menni fog és csak a gyök2 user gyilkolta valahogy le

Sandisk P4/32GB, TRIM üzemel, ahogy kell..minden oké volt, eddig.
Eléggé Xakta.. -
ParadoxH
aktív tag
válasz
Valdez
üzenetére
Átnéztem kétszer is az egész bios minden zugát, de még csak ehhez hasonló opcióra sem bukkantam. Amúgy közben feltettem az ssd-re a win8-at. Amúgy beírtam a commandba az alábbi parancsot: fsutil behavior query disabledeletenotify és 0 értéket adott vissza - ami tudom, hogy még nem jelenti azt, hogy a TRIM működik, de gondoltam, h megemlítem...
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Most kaptam egy Samsung 830 64 es SSD-t. Egy régi gépbe szeretném betenni, melyben egy régi Asus P5GC-MX 1333 alaplap van. Ebben az Intel ICH7 es chipset van, ami tudtommal nem támogatja az AHCI-t. A kérdésem az lenne, hogy ez az SSD beüzemeltetése szempontjából nekem okozhat-e károkat, vagy csökkentheti-e drasztikusan az élettartamát?
(A gépet csak internetezésre, szövegszerkesztő programok futtatására és néha játékra használnám általánosságban, Win 8 alatt).
Várom a segítséget, és köszönöm a türelmet!
K Levi
-
Valdez
őstag
válasz
vadkörte
üzenetére
Erre majd valaki szakképzettebb tud érdemben válaszolni, én egyből lapra kötném ahci módba és úgy frissítenék fw-t. Általában lehet külön a portokat állítani hogy ahci vagy ide módba legyenek, így ha az asztali géped sata-ra van telepítve, de ide módba, így olyan sata portra dugd az ssd-t, aminél nem zavar be ha átrakod azt a portot ahci-ra.
Nemtom mennyire volt ez így világos
-
vadkörte
addikt
válasz
Valdez
üzenetére
Most, hogy mondod.
Lehet kicsit túlreagáltam...Más.
Az asztalimhoz vettem a OCZ Vertex3-at. Jelenleg egy 320-as HDD van benne, elvileg IDE módban. Teljesen tiszta telepítést szeretnék, a HDD-n a jelenlegi 3-ból 2 partíció marad. Hamarosan jön egy régebbi gép "felfrissítésére" egy 500-as WD, a 320-asom tartalmát ideiglenesen átteszem arra. Ezután kerül be a gépbe az OCZ, majd telepíítem az oprendszert, újrapartícionálom a HDD-m, és visszapakolom a temp hdd-ről a cuccaim.Mielőtt beépíteném az OCZ-t le szeretném ellenőrizni a fw verzióját, ha szükséges frissíteni azt. Meg tudom ezt tenni úgy, hogy egy USB-s külső fiókba beépítem és azzal csatlakoztatom a géphez, amin jelenleg W7 fut, a már említett IDE módra állított SATA vezérlővel.
A frissítésről itt találtam egy filmet. Ez alapján, ha minden kötél szakad gondolom menni fog.Bocs, ha kicsit nyakatekert vagyok, csak biztosra akarok menni.
-
vadkörte
addikt
válasz
Valdez
üzenetére
Akkor mit kell/lehet tenni, ha az ODD IDE-s? Nem poén, tényleg érdekel!
Nálam is ez a helyzet. Direkt nem cseréltem le a régi íróim, az IDE buszra csak ODD-k vannak kötve, az SSD és a HDD pedig SATA-s lesz. SSD (rendszer) ->SATAII 0, HDD (egyebek) -> STATII 1Gigagyte GA-MA-790GP UD4H F6 BIOS-szal
-
Valdez
őstag
válasz
SipiBcs
üzenetére
Hogyne támogatná. Az integrated peripherals menüben a biosban, az on-chip sata mode-ot állítsd enhancedre. Ha minden eszközöd sata-s akkor az ide-s dolgokkal nem is kell foglalkozz. Bebootolsz a win7 telepítővel az odd-ról vagy készítesz egy bootolható pen drive-ot és arról telepítesz az ssd-re.
A manual 39. oldalán van szó ezekről.
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Pici segítséget kérnék! Remélem akad, aki gyógyírt tud a problémámra.
A csemetém gépébe (Gigabyte p31 dsl3) vásároltam egy SSD-t. Ezt szeretném belerakni a meglévő HDD mellé az OS-nek. Viszont iszonyat régen láttam Giga BIOS-t és belebújva azt sem tudtam hova nyúljak, hogy AHCI-ba téve tudjak neki egy új Win7-et feltenni. A BIOS látja Master-ként az SSD-t, de a telepítő lemez már nem bootol. Mit és hova kell állítanom a lap BIOS-ba, hogy valóban AHCI-ban települjön a win és később rádugva a HDD-t is lássa.
Köszönöm a segítséget!

Szerk: közben utánaolvastam: a lap nem támogatja az AHCI módot!!!! Akkor hol a bibi? Miért nem indul?
(tudom, hogy elvileg alaplapi kérdés lenne, de nem hiszem, hogy ez az őskövület topic-ja oly nagyon pörögne) -
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Pici segítséget kérnék! Remélem akad, aki gyógyírt tud a problémámra.
A csemetém gépébe (Gigabyte p31 dsl3) vásároltam egy SSD-t. Ezt szeretném belerakni a meglévő HDD mellé az OS-nek. Viszont iszonyat régen láttam Giga BIOS-t és belebújva azt sem tudtam hova nyúljak, hogy AHCI-ba téve tudjak neki egy új Win7-et feltenni. A BIOS látja Master-ként az SSD-t, de a telepítő lemez már nem bootol. Mit és hova kell állítanom a lap BIOS-ba, hogy valóban AHCI-ban települjön a win és később rádugva a HDD-t is lássa.
Köszönöm a segítséget!

(tudom, hogy elvileg alaplapi kérdés lenne, de nem hiszem, hogy ez az őskövület topic-ja oly nagyon pörögne)
-
nemistom
csendes tag
-
Bodor
veterán
válasz
Kowi84
üzenetére
"Ha ezt elkerülnéd, akkor meg készíts egy telepítő pendrive-ot."

Itt tölthető le az alkalmazás.
(#48565) nemistom:
én csupán a figyelmetlenség között vontam párhuzamot, nem nézett utána az említett dolognak...Te is csak vásárlás után kérdezel rá, hogy kompatibilis-e a laptop az SSD-vel...

Egyébként szerintem nem lesz gondod vele. A Kingston V+200 SATA1 kompatibilis, Marvell vezérlőről meg abban a gépben még nem igazán beszélhetünk.
-
nemistom
csendes tag
ja srry, rossz helyre ment a kérdés, mint látod számtech fish vagyok

én csupán a figyelmetlenség között vontam párhuzamot, nem nézett utána az említett dolognak... ( mind1 lehet félreérthető volt :S )kérdés továbbra is ua. passzol-e a vashoz a Kingston 60GB SVP200S3/60G V+200 SATA 3 2.5 SSDNow
Mobile DualCore AMD Turion 64 X2 TL-58, 1900 MHz
AMD M690V, AMD Hammer -
-
Kowi84
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az ODD az a dvd akar lenni?
-
válasz
Kowi84
üzenetére
Kösd a Lila sata portra az ODD-ot, azok Giga sata-k és azok üzemmódja külön állítható. Gigabyte GA-P35-DS4 (rev. 2.1) deszka beállításai alpján nem okozhat gondot.
Ha ezt elkerülnéd, akkor meg készíts egy telepítő pendrive-ot. -
Kowi84
aktív tag
Sziasztok!
Próbálok új rendszert telepíteni a frissen vásárolt SSD-mre. Próbálok mindent "szabályosan csinálni", de amikor átállítom a sata portokat AHCI módba, akkor az összeset átállítja (nem tudom külön csak az ssd-jét állítani), és mivel sata-ás a DVD meghajtóm így nem igazán akar bebootolni róla. Alaplapom Gigabíte EP35-DS3. Valami ötlet?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
fkrinya
üzenetére
idézet:
"Windows 7 partíció elrejtése:
Amikor egy meghajtót hozzáadsz a számítógépedhez, alapértelmezetten kap egy betűt,
legyen szó egy eltávolítható eszközről (pl. Pendrive) vagy egy fix merevlemezről a gépházadon belül. Nézzük meg, hogyan tudjuk elrejteni Windows 7 meghajtókat.Megjegyzés: Ez a megoldás teljes mértékben elrejti a meghajtót, még előled is. Ahhoz, hogy újra látható legyen meg kell nyitnod a Lemezkezelést és láthatóvá tenni.
Az elrejtéshez meg kell nyitnod a Windows 7 lemezkezelőjét, ehhez kattints jobb klikkel a számítógépre, és kattints a Kezelésre.
A Tárolás fülön bal oldalt megtalálhatod a Lemezkezelést, nyissuk meg.Az alsó szekcióban kattintsunk a kívánt meghajtóra, majd jobb klikkeljünk rá és válasszuk a Meghajtó betűjel és elérési út módosítása lehetőségre.
Amikor megjelenik a dialógus, kattintsuk az eltávolításra.
Figyelmeztetve leszel a rendszer által, hogy azok a programok amik a meghajtók betűjét használják nem fognak működni a továbbiakban.
Kattints az Igen opcióra.Meg is vagyunk, többé nem lesz látható a meghajtónk amíg újra meg nem jelenítjük és betűjelet nem adunk neki."
Remélem jó lesz és sikerülni fog eltüntetni, engem is zavarna amúgy.

-
fkrinya
tag
Hali!
Most raktam egy új rendszer egy Samsung 830-asra és a sajátgépben látszik a rendszer számára fenntartott 100mb-os partíció. Ezt, hogyan lehetne eltüntetni?

Köszi!

-
Flagstaff
tag
Sziasztok!
Egy OCZ Petrol SSD lassan egyáltalán nem boldog tulaja vagyok. Valamikor az összel vettem, nagy boldogan használatba vettem (Win7) lecsekkoltam/beállítottam amit az ezzel foglalkozó Logoutos cikkek írtak és örültem hogy húhadegyors. Aztán feltűnt hogy reboot után nem látja a BIOS. kikapcs-bekapcs után minden jó volt csak a reboot szarakodott. Aztán indításnál is elkezdett nyűglődni, 4-5x kellett bekapcsolni a gépet hogy elinduljon (BIOS nem látta). Túrtam a netet, BIOS-t és SSD firmware-t frissítettem, megint minden pöpec volt. Hetekig. Aztán megint nyűglődni kezdett. Nem indult el a rajta lévő rendszer (a BIOS látja) lefagyogatott a rendszer most pedig újratelepítés után pár nap használat és a BIOS látja de sem a telepítő sem a Linux alapú SSD Tools nem látja. Nem rendszervinyóként még nem használtam ebben az állapotában. Mitől mehetett ilyen szinten tönkre, mikor napi pár óra net és WOT fut rajta mindössze?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
bela85
üzenetére
pofátlan egyébként.
a delock ér 150ft-ot, a tálcás max 220ft-ot. aljas egy népség.(de minden más alkatrész téren is azok)
ha lenne régről floppym biztosan megcsinálnám azt a keretet, az tuti.
ragasztani nem tudom, mert pont olyan a ház floppy tartó lemeze mint felül-mint alulról, hogy lépcsőzetes bemélyítésű és ezért nincs rajta egy fix teljes sima felület,,ezért nem kapná oda a ragasztó(szalag).
kénytelen vagyok venni pedig nem nagyon akarnék, de hát azt szeretném, ha stabilan lenne benne a házban az ssd. -
bela85
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Értem, köszönöm!

-
válasz
bela85
üzenetére
Mivel nincs SSD-d és vásárlász előtt állsz, ezért nem ebben a topikban kellene érdeklődni, hanem ebben, mert az pont azért van.
A linkelt topik 1. hsz-t olvasd el, vannak leírások, ajánlott SSD-kkel.
Ha nem találsz megfelelő választ, akkor ott tedd fel a kérdésed, mert ebben a topikban már azok írnak/kérdeznek, akik megvették az SSD-jüket. Thx! -
bela85
aktív tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Az árral egyetértek.. hogy vicc hogy ennyit elkérnek egy ilyen lemezdarabért..
Nekem még nincs SSD-m..de tervezek egy vásárlást.. azért is írtam lejjebb hogy ki mit ajánljanak. a két variáció közül..de sajna válasz még nem jött.. és azért néztem azt a "floppy" videót hogy házilag csináljak ilyen keretet..
-
bela85
aktív tag
-
bela85
aktív tag
-
fenergie84
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát ez biztató

Köszönöm azért az infót
Kb mennyi amúgy a szállítás költsége? -
Ice&Lime
veterán
tud valaki egy jó kis ssd beépítő keretet 3.5-ös helyre?
-
válasz
fenergie84
üzenetére
Visszaküldöd, ahonnan vetted, aztán majd az adott üzlet/webshop megoldja.
Ha egyéb okok miatt ez nem lehetséges, akkor Neked kell kiküldeni egy megadott címre az SSD-t. pontosan le van írva a Supportnál, hogy hova kell küldeni, és pontosan mit kell feltüntetni a csomagálás külsején. (Ellenkező esetben bontatlanul visszadobják)
Sajnos ilyen esetben a postaköltség mindenképp Téged terhel, még ha amúgy ki is cseréli az SSD-t a Kingston.UI: valami idegerősítő készítményt szerezz be, mert Nekem már volt szerencsém a Kingston-hoz és -bár nehezen lehet kihozni a sodromból- de nekik sikerült...
(Azóta a Kingston gyártói garit úgy intézem, hogy megy a kályhába az SSD)
-
fenergie84
addikt
Kingston gyártói gart h lehet érvényesíteni (itthon/külföld)?
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném..
Adott :
1. Samsung 830 128Gb 1 éves SSD
2. Samsung 840 120Gb vadi új SSDA kérdés.. melyiket ajánljátok vételre.. közel egy árba van a kettő.. (20-22K)
A használt esetében mit érdemes nézni.. HD sentinel kép ha 100/100..akkor jó az..vagy érdemes nézni hoyg mennyi adat lett rá írva?
Ha igen, mi számít jónak és mi rossznak..ha mennyi adat volt rá írva?Köszönöm előre is

Kellemes Ünnepeket!!
-
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Bocs, csak hirtelen elsőre azt hittem, csak eltévesztetted a topikot.

(Legközelebb ne csak úgy semmibe írjál be egy hsz-t, legalább kapcsolódó hsz-re válaszolva vagy azt linkelve tedd, úgy egyértelműbb a dolog)
Akkor arról van szó, hogy a HDS-nek nem tudod küldeni(pontosabban automatikas küldi) a riportot?
Ha igen, akkor biztosan úgy van beállítva az Outlook-od, hogy kapcsolódás(nethez kapcsolódás) után azonnal küldje/fogadja a leveleket. 2 lehetőséged van1. Kikapcsolod ezt a szolgáltatást az outlookban (fájl menü/beállítások/speciális jobb oldalt a küldés és fogadás csoportban
# kiszeded a pipát a a küldés kapcsolódás után azonnal elől
# ugyanitt katt a küldés/fogadás gombon és kiszeded a pipát az automatikus küldés és fogadás x percenként elől(2 ilyen opció is van)2. letiltod a netet átmenetileg és akkor nem tudja elküldeni azonnal ill az 1. pontban leírtakat sem kötelező meglépni.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Valaki ötlet?

-
gregus021
tag
Oké, addig használjam merevlemezről, ahonnan klónoztam, hogy ne írjak felslegesen semmit az SSD-re?
-
válasz
gregus021
üzenetére
Húzd újra megfelelően a rendszert az SSD-re, mert ilyen sebességértékek nem lehetnek, ott valami gebasz van.
keke69 #48509
Nem lehet frissíteni OS alól, ha arról megy épp az OS.giorgio #48511
Ismert jelenség, viszont nem a FW-t keresi ott, hanem a Magician frissítését.SSDOK - SSD Informations Tool by FSCD
Ezentúl itt keressétek.
-
vlevi
nagyúr
válasz
gregus021
üzenetére
Ha van szabad vinyód, próbálj meg csinálni egy backupot a rendszerről (Win7 backuppal lemezkép létrehozása) , ezt tedd el jó messzire, hogy véletlenül se töröld le, és próbálj meg egy szűz win7 installt. Ha így rendbejön, akkor nincs más, mint egyesével visszalapátolni mindent.
Mondjuk a benchmarkban a számok igencsak érdekesek. Mi az, hogy majd 2gigával olvas? -
gregus021
tag
Sziasztok! Sikerült karácsonyra beszereznem egy Samsung 840 120GB SSD-t (MZ-7TD120). Frissítettem rajta a firmware-t a legfrissebbre, és átklónoztam rá a Windows-t. Ezután regeditben átírtam az msahci-t és átváltottam biosban AHCI módra Native IDE-ről. Ilyenkor kezdődtek a problémák. A boot idő 2x annyit áll a pulzáló windows logónál mint az IDE-nél. (SSD-vel és HDD-vel is) Letöltöttem az alaplaphoz az AHCI drivereket, de semmi nem javult. Ezután a Windowsos Üdvözöljük képernyő villámgyorsan betölt, és minden teljesen jól megy. Csináltam több programmal is tesztet és eléggé furcsa dolgot tapasztaltam.
Hamarosan megpróbálok IDE módban is tesztet csinálni, lehet, hogy jobb lesz.
Win 7-et használok Gigabyte MA770T-UD3P alaplappal(tudom, hogy csak SATA 2-es, de akkor is gyorsabbnak kéne lennie), biost nem frissítettem, megnéztem a changelogokat a bios frissítésekhez, az AHCI-n elméletileg egyik sem változtat. Több helyen olvastam, hogy a Gigabyte alaplapokkal problémák vannak az AHCI módban. SATA kábelt még nem próbáltam cserélni, most azzal használom amivel az optikai meghajtót használtam. Remélem ti tudtok segíteni.
A válaszokért előre is köszi!
Update: IDE módban sokkal gyorsabban bootol, de az írási sebesség ugyanolyan lassú.
gregus021 -
Zotya21
senior tag
Nah Gyerekek én is vettem egy alaplapot végre mármnit egy ujat
és megnéztem a vinyot rendes sata 3 al
eddig adapterem volt nemtudok képet mutatni arról de az oldalsás/írás oylan 370/208 körül alakult
a többi érték is iylen közepes volt erre most rendes alaplapi sata 3 al kicsit meglepődtemszóval ennyi a különbség az asus 3us6 sata3/usb3 adapter és az alaplapi között
Ez az új
Jah és ez egy OCZ Agility 3
Gigabyte z77x d3h lappal
-
diegho
nagyúr
Boldog Karácsonyt!
Kérdeznék is egyet. Ha nem torrentezek folyamatosan (sorozatokat nézek, olyan 5-6 gigát szedek le havonta), akkor van értelme mindezt egy HDD-n csinálni, vagy mehet a Samu 840-en is? Kikötöttem most a régi HDD-t és olyan nagy lett a csend, hogy nem akarom visszakötni. A hely bőven elég, a 320-as HDD-n is rengeteg helyem volt, most is van 72GB szabad az SSD-n.
-
Henker2
addikt
Boldog Karácsonyt Minden PH Barátomnak és Felhasználónak!

-
ez_meg_emaz
őstag
Sziasztok.
Én is elküldeném a teszteredményeimet (2x is probáltam) de nekem automatikusan elküldi ha rányomok a levél szerkesztésére. Nem tudom így csatolni a képet. Mit baszok el? Outlook 2010, imap (gmail). -
Carasc0
őstag
Sziasztok! Boldog karácsonyt mindenkinek!
Dell inspiron 1525 laptopom van amelyen jelenleg a mac os x 10.6.8 van telepítve. Vettem bele OCZ Vertex 3 120Gb-os SSD-t. Interneten való utánajárás alapján a rendszer TRIM funkcióját egy TRIM Enabler nevű programmal aktiváltam. A patch működik, de a trim nem aktív. Viszont erre a hibára nem találtam okozatot definiáló leírást a neten. Ezzel kapcsolatosan szívesen fogadom a segítséget.

-
fesii
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
grat hozzá hasznos progi! Köszönöm!
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! -
sasa311
veterán
Sziasztok!
Első HSZ ugyan csak Vistáról és XP-ről ir, de mint új SSD tulajdonos kell-e Win7 alatt valamit ki/be kapcsolnom, hogy ne legyen később gondom?
-
Valdez
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nálam hibátlanul működik

-
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
És, hogy a Jézuska se jöjjön üres kézzel, útjára indítom a saját fejlesztésű SSD alkalmazásom.

SSDOK v1.3.0 by FSCD (Public Beta).zip
CRC32 : 12D501CE
MD5 : 0d5856df41c46402ccdb1fb9476db13f
SHA1 : b02bf4f9657bbba146f5fd3db4b07d9c3883afaa
Jelszó : ssdokKülön köszönet Bodor és 04ahgy részére, a nem nyilvános tesztben nyújtott segítségért, valamint hdsentinel-nek, a szakmi eszmecserékért!

(Direkt nem adtam meg mail címet, hogy esetleges hibajelentést hova tudnátok küldeni, mert az év végét már nem programozással szeretném eltölteni, azt már csak jövőre.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ja, de a magician egy olyan oldalra irányított át tegnap, ami nem létezett. manuálisan leszedve a frissítő file-okat persze ment, de akkor is.
-
keke69
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Agility 3-at lehet frissíteni ha rajta van a rendszer vagy csak más megoldással lehetséges?
thx
-
vadkörte
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sejtettem.

A megadott leírás alapján sikerült a frissítés. Közönöm Neked is és Black&White-nak is. -
fkrinya
tag
Hali!
Van egy HP Probook 4330s-em i3-as procival és ma rakok bele egy Samsung 830-as SSD-t. A kérdésem az lenne, hogy azon kívül, hogy kicserélem a vinyót az SSD-re és figyelek arra, hogy telepítés előtt a SATA vezérlő ACHI módban legyen, kell-e még valamit csinálni?
Particionálás ugyan úgy megy a Win7 telepítése alatt, mint egy HDD esetében?Köszi!

-
válasz
vadkörte
üzenetére
Azok ISO-k, azaz boot-os CD/DVD vagy pendrive-ról történő frissítést szolgálják.
Számodra egyszerűbb, ha letöltöd a Magician 3.2-t (csak ez kezeli a 840-eseket), ha W8-t használsz, akkor W7 kompatibilis módban telepíted és a Magician-al frissíted. Itt a segítség hozzá: [link] -
vadkörte
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
A #48323 hsz-ban linkelt fw-rel sajnos nem tudom frissíteni a 840-em. Az ISO-jába ezek vannak:
memdisc
isolinux.bin
isolinux.cfg
btdsk.imgEnc, vagy enc kiterjesztésű nincs. Gondolom külön van Win és Mac fw. A linkelt oldalon Mac-esek vannak. (legalábbis a zip-ben lévő pdf szerint)
A magican által linkelt oldal pedig: Page not found
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy garanciás..így gondolom ha nagy baj lenne garanciáztatható.