Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
worxland
addikt
-
worxland
addikt
válasz
bela85
üzenetére
Az átlagosnál jóval erősebb használatnak volt kitéve az SSD (én időarányosan ennek ötödét se írtam az SSD-mre, pedig nincs kímélve), így ennek megfelelő a 80%-os kondi. Ez csak annyit jelent, hogy hasonló terheléssel még 4x ennyi ideig megy megbízhatóan (a valóságban meg akár többször ennyi ideig is). Ha te nem fogod ilyen intenzíven használni, akkor sokkal többet is ki fog bírni.
Azt azért tudni kell, hogy a kondi csak (vagy főleg) az írás mennyiségére támaszkodva ad infót (mivel a memóriacellák csak 3000-5000 alkalommal újraírhatóak), nem ad támpontot a vezérlő vagy egyéb egységek meghibásodásra. -
bela85
aktív tag
válasz
bela85
üzenetére
Egy kérdés..
Párszor újraindítottam a gépet.. tök gyors.. érzékelhető változás van HDD után.. viszont, most hogy indítom a rendszert.. a színes logó bejön.. írja hogy WIndows indítása.. és lefagy.. vagyis sokat kell várni.. és utána indul.. ventillátorok meg pörögnek.. (mondjuk ventiket előtte is tapasztaltam hogy pörögnek míg be nem lép a rendszer..) -
Ice&Lime
veterán
válasz
bela85
üzenetére
pofátlan egyébként.
a delock ér 150ft-ot, a tálcás max 220ft-ot. aljas egy népség.(de minden más alkatrész téren is azok)
ha lenne régről floppym biztosan megcsinálnám azt a keretet, az tuti.
ragasztani nem tudom, mert pont olyan a ház floppy tartó lemeze mint felül-mint alulról, hogy lépcsőzetes bemélyítésű és ezért nincs rajta egy fix teljes sima felület,,ezért nem kapná oda a ragasztó(szalag).
kénytelen vagyok venni pedig nem nagyon akarnék, de hát azt szeretném, ha stabilan lenne benne a házban az ssd. -
válasz
bela85
üzenetére
Mivel nincs SSD-d és vásárlász előtt állsz, ezért nem ebben a topikban kellene érdeklődni, hanem ebben, mert az pont azért van.
A linkelt topik 1. hsz-t olvasd el, vannak leírások, ajánlott SSD-kkel.
Ha nem találsz megfelelő választ, akkor ott tedd fel a kérdésed, mert ebben a topikban már azok írnak/kérdeznek, akik megvették az SSD-jüket. Thx!
Aktív témák
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest