Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Valdez
üzenetére
Most, hogy mondod.
Lehet kicsit túlreagáltam...Más.
Az asztalimhoz vettem a OCZ Vertex3-at. Jelenleg egy 320-as HDD van benne, elvileg IDE módban. Teljesen tiszta telepítést szeretnék, a HDD-n a jelenlegi 3-ból 2 partíció marad. Hamarosan jön egy régebbi gép "felfrissítésére" egy 500-as WD, a 320-asom tartalmát ideiglenesen átteszem arra. Ezután kerül be a gépbe az OCZ, majd telepíítem az oprendszert, újrapartícionálom a HDD-m, és visszapakolom a temp hdd-ről a cuccaim.Mielőtt beépíteném az OCZ-t le szeretném ellenőrizni a fw verzióját, ha szükséges frissíteni azt. Meg tudom ezt tenni úgy, hogy egy USB-s külső fiókba beépítem és azzal csatlakoztatom a géphez, amin jelenleg W7 fut, a már említett IDE módra állított SATA vezérlővel.
A frissítésről itt találtam egy filmet. Ez alapján, ha minden kötél szakad gondolom menni fog.Bocs, ha kicsit nyakatekert vagyok, csak biztosra akarok menni.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- VR topik
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Mobil flották
- Highguard
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Lehet kicsit túlreagáltam...