Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Valdez
üzenetére
Most, hogy mondod.
Lehet kicsit túlreagáltam...Más.
Az asztalimhoz vettem a OCZ Vertex3-at. Jelenleg egy 320-as HDD van benne, elvileg IDE módban. Teljesen tiszta telepítést szeretnék, a HDD-n a jelenlegi 3-ból 2 partíció marad. Hamarosan jön egy régebbi gép "felfrissítésére" egy 500-as WD, a 320-asom tartalmát ideiglenesen átteszem arra. Ezután kerül be a gépbe az OCZ, majd telepíítem az oprendszert, újrapartícionálom a HDD-m, és visszapakolom a temp hdd-ről a cuccaim.Mielőtt beépíteném az OCZ-t le szeretném ellenőrizni a fw verzióját, ha szükséges frissíteni azt. Meg tudom ezt tenni úgy, hogy egy USB-s külső fiókba beépítem és azzal csatlakoztatom a géphez, amin jelenleg W7 fut, a már említett IDE módra állított SATA vezérlővel.
A frissítésről itt találtam egy filmet. Ez alapján, ha minden kötél szakad gondolom menni fog.Bocs, ha kicsit nyakatekert vagyok, csak biztosra akarok menni.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Lehet kicsit túlreagáltam...