- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Tommee #47492 üzenetére
OK, de ennek semmi köze az UEFI-hez, Legacy BIOS módban(ami a deszkádon amúgy sem érhető el), akkor is ez lenne a helyzet.
Az UEFI-nek semmi köze ahhoz, hogy mely SATA porok milyen üzemmódra vannak állítva, mint ahogy ahhoz sem, hogy eSATA esetén melyik SATA port válik "hasznáhatatlanná". Legacy-ben is ugyanez lenne, ezért írtam, hogy értelmetlen az a mondat.KaiotEch
nekem is 470-esem van, ráadásul igen erős igénybevételnek van kitéve(távolról sem átlag user kategória), de a mai napig nem tudom pontosan mennyit írtam rá, de az biztos, hogy van pár alkalom, amikor pár nap alatt 6-7 terát.
Csak az miatt, hogy tudd, hogy az SSD vezérlője (ami nem egyenlő amúgy sem a valós adatokkal) mennyit ír, csak ez miatt nem érdemes 830-st venni, bár ha azt veszel, azzal sem jársz rosszul. -
-
-
Bodor
veterán
válasz
Tommee #47471 üzenetére
Ez a kis programmegoldja a problémát.
Sajnos nem ingyenes, viszont Win8-al is kompatibilis, nagyon jól konfigurálható, én 5 éve használom, szerintem nagyon jó.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tommee #47471 üzenetére
eltávolítható eszköz ikon eltüntetése
Ha ezzel sem megy, akkor msahci helyett olyan bejegyzés alatt kell csinálnod amilyen SATA driver van használatban a gépeden. (AS SSD megmondja)
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest