Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Flagstaff
tag
Sziasztok!
Egy OCZ Petrol SSD lassan egyáltalán nem boldog tulaja vagyok. Valamikor az összel vettem, nagy boldogan használatba vettem (Win7) lecsekkoltam/beállítottam amit az ezzel foglalkozó Logoutos cikkek írtak és örültem hogy húhadegyors. Aztán feltűnt hogy reboot után nem látja a BIOS. kikapcs-bekapcs után minden jó volt csak a reboot szarakodott. Aztán indításnál is elkezdett nyűglődni, 4-5x kellett bekapcsolni a gépet hogy elinduljon (BIOS nem látta). Túrtam a netet, BIOS-t és SSD firmware-t frissítettem, megint minden pöpec volt. Hetekig. Aztán megint nyűglődni kezdett. Nem indult el a rajta lévő rendszer (a BIOS látja) lefagyogatott a rendszer most pedig újratelepítés után pár nap használat és a BIOS látja de sem a telepítő sem a Linux alapú SSD Tools nem látja. Nem rendszervinyóként még nem használtam ebben az állapotában. Mitől mehetett ilyen szinten tönkre, mikor napi pár óra net és WOT fut rajta mindössze?
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest