Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Valdez
üzenetére
Most, hogy mondod.
Lehet kicsit túlreagáltam...Más.
Az asztalimhoz vettem a OCZ Vertex3-at. Jelenleg egy 320-as HDD van benne, elvileg IDE módban. Teljesen tiszta telepítést szeretnék, a HDD-n a jelenlegi 3-ból 2 partíció marad. Hamarosan jön egy régebbi gép "felfrissítésére" egy 500-as WD, a 320-asom tartalmát ideiglenesen átteszem arra. Ezután kerül be a gépbe az OCZ, majd telepíítem az oprendszert, újrapartícionálom a HDD-m, és visszapakolom a temp hdd-ről a cuccaim.Mielőtt beépíteném az OCZ-t le szeretném ellenőrizni a fw verzióját, ha szükséges frissíteni azt. Meg tudom ezt tenni úgy, hogy egy USB-s külső fiókba beépítem és azzal csatlakoztatom a géphez, amin jelenleg W7 fut, a már említett IDE módra állított SATA vezérlővel.
A frissítésről itt találtam egy filmet. Ez alapján, ha minden kötél szakad gondolom menni fog.Bocs, ha kicsit nyakatekert vagyok, csak biztosra akarok menni.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet kicsit túlreagáltam...