Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Valdez
őstag
válasz
SipiBcs
üzenetére
Hogyne támogatná. Az integrated peripherals menüben a biosban, az on-chip sata mode-ot állítsd enhancedre. Ha minden eszközöd sata-s akkor az ide-s dolgokkal nem is kell foglalkozz. Bebootolsz a win7 telepítővel az odd-ról vagy készítesz egy bootolható pen drive-ot és arról telepítesz az ssd-re.
A manual 39. oldalán van szó ezekről.
-
pigsty
aktív tag
válasz
SipiBcs
üzenetére
Igen, elírtam, elnézést
mondtam hogy nem értek hozzá,
azóta néztem az árakat, OCZ Vertex Plus Series SATA II 2,5" SSD 32GB talán? Vagy inkább Kingston SSDNow S100 16GB (SS100S2/16G) ? Hm-hm.
Most már reálisabban nézve, 15k felé nem mennék, most a Win7 programokkal olyan 12GB.
Ha még pakolok mellé, USERS mappát veszem, talán pont jó lenne 16GB.
4GB RAM tényleg kevés? De a videodigitalizálás távoli nagyon...s ritkán lenne -igaz, xp alatt - ment 1.5GB-al, egy Athlon XP2000+ CPU-n, kb 90-98%on, persze SD volt az anno; HD az más már, akár tömörített, akár nyers adatfolyamot veszek,bár inkább CPU->chipset->merevlemez számít(ott), a két Hita nem volt rossz gyorsaságban, szerintem a mostani chipsetem lassítja őket jobban, mint majd ők az új konfigot, kb egy VHS, tv-adás szoftveres MPEG-2 tömörítésbe, arról ne nyissunk vitát, a MPEG-2 mennyire idejétmúlt.Aztán lehet, mégis veszek egy alig használt HDD-t, bár ott meg nem használnám már ki a mostani 160+< gigákat.
-
Bodor
veterán
válasz
SipiBcs
üzenetére
Rendben van, nyugodtan alhatsz !
SteeWe: érzésem szerint nem kell semmi más, de kéretik elolvasni ezt a cikket!
-
LGLuke
őstag
válasz
SipiBcs
üzenetére
Az is kérdés, hogy mit szeretnél csinálni.
Mentsd le az adatokat, majd formázd a HDD-t egy másik gépben, vagy Hiren's BootCD-vel, és mehet vissza minden.Ha a BIOS jól van bekonfigurálva, AHCI módban megy, tehát nem IDE vagy RAID, akkor mennie kellene, mert csak a boot HDD esetében számít ez a mód. Az SSD-n szereplő Windows viszont még csak most fogja felismerni ezt a behelyezett HDD-t, így lényegtelen, hogy annak milyen a tartalma. Lehetne rajta akár linux, unix, bsd, irreleváns.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondtam hogy nem értek hozzá,
azóta néztem az árakat, OCZ Vertex Plus Series SATA II 2,5" SSD 32GB talán? Vagy inkább Kingston SSDNow S100 16GB (SS100S2/16G) ? Hm-hm.