Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Értem és ezeket a visszaállítási "hulladékokat" ami 5-10 GB-t is foglalhat, nem lehet manuálisan törölgetni?
Meg nekem 120GB-s SSD-m van és annak csak a fele használt, 55GB még szabad ilyen esetben maradhat a visszaállítási pont dolog?
Nekem a .NET keretrendszer-el volt gondom és az kavart be a gépbe és végül egy Repair Tool segített a Microsoft oldaláról, és az ehhez tartozó frissítések mindig létrehoznak visszaállítási pontot, és ami után feltettem egy update-et már jön is az értesítő h újabb érhető el hozzá, így elég sok ilyen pont lenne, akkor most h már a feltelepítése után van visszaállítási pontom, kapcsoljam ki nyugodtan? Amúgy a visszaállítási pontok meddig elérhetőek, ha jól tudom akkor visszamenőleg csak 30 napot néz, ugye?
Aktív témák
Hirdetés
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest