- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Most az MLC-ről TLC-re váltás megy, de ahogy írtam kár aggódnod az élettartam miatt. Ha a gariidőn belül tönkremegy, akkor csere, azon túl meg egyszerűen Te nem akarod majd használni, mert elavul (kapacitásban vagy sebességben).
Csak példaként, ott vannak a régebbi 8-16GB-os SLC tipusok. 2-3 éves kor után is vígan működnek, de minek? Vennél most ilyet a gépedbe? Nem.
A számtech mindíg is az egyik legnagyobb pénztemető, kár arra várni, hogy fél év múlva majd mennyivel olcsóbb lesz, mert akkor meg lesz megint valami, amire ismét érdemes fél évet várni.
Nem tudom mekkora RAM bővítést tervezel, de hacsak nem 1-ről 8GB-ra, akkor az SSD-vel többet gyorsítasz a gépen mint a ram bővítéssel.
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest