Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
p87
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Szerintem megveheted az M4-et, pláne ha sata3-ad van, jól sikerült kis SSD-bár még ez is elég friss.
De az is igaz, hogy hétköznapi használat során nem igazán van különbség SSD és SSD között, csak ha valami régebbit cserélesz le. Én pl azért érzem az Intel és a régi Indilinx vezérlős SSD-m között a különbséget, de egy Intel 320 és M4 között már nemhiszem, hogy éreznénk, csak benchek hozzák ki a különbségeket.Intel 320as hibákról: Én nem tartok tőle, nagyon kevés embernek van ez a 8MB-os hiba, ezek lehetnek szimplán hardveres hibák is, nem biztos, hogy firmware eredetű és vonatkozik az összes 320-asra amíg be nem jelentik. Az Intel se mindenható, meghalhat bármelyik SSD bármikor.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.15
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest