Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
válasz
RiddleR
üzenetére
A lényeg az lenne amit írsz, de sokan mondják, hogy HDD-n legyen a lapozófájl. Annyira újak még az SSD-k, hogy tapasztalat híján mindenki találgat.
All: Sokáig ment Vista Ultimate SSD-ről, pontosan nem tudom hány hónapig. Vége felé olyan lassan állt fel, hogy inkább alvóra raktam mindig. Firefox szörnyű lassan indult róla. Formatálás után most Windows 7 R.C. van rajta, megint villámgyors mint újkorában. Azt nem tudom eldönteni, hogy az oprendszer lett tele szeméttel, vagy az SSD lassult be. Mert itt nincs kerregés ami alapján el tudnám dönteni, marad a találgatás
Szintetikus teszteket persze nem jutott eszembe futtatni. Hasonló dolog fordult már elő másnál is?OCZ Solid Series 32GB-ról van szó.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5" , illetve 3,5" HDD BAZÁR
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szintetikus teszteket persze nem jutott eszembe futtatni. Hasonló dolog fordult már elő másnál is?