- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Mankó
veterán
Ha olcsón megtudsz fogni egy SLC-t, akkor szerintem érdemes kipróbálni. A 4k-s olvasások nagyjából egy szinten mozognak az ssd-knél 18-30ig, ez az ami a rendszer gyorsaságánál számít. Ettől nagyon eltérőt még nem nagyon láttam. A szekvenciális olvasások szerintem annyira nem mérvadóak, a 0.1 ms-os elérési érték dobja meg a rendszer teljesítményét.
Az MLC-k általában nagyobb írási értékekkel rendelkeznek, de ha rendszernek kell az ssd és általában olvasni fogsz róla, akkor az sem számít túlzottan. Az SLC-k mellett szól a nagyobb élettartam is.
Ssd és ssd között irtózatos különbséget nem fogsz látni a mindennapi használat során. A kérdés már csak az, hogy mekkora méretű kell és hogy mennyit akarsz rászánni.
32es SLC-k szoktak itt lenni az apróban is 14-15ért, 64eset már elég rég láttam. MLC-k meg rengeteg van, ár, kapacitás, sebesség alapján tudsz szelektálni, de ha már MLC-re szánod magad, akkor már Intel 80-as a minimum.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs