-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
Ajánlásotokra most láttam először a Sunshine-t, ha eltekintünk attól, hogy nyugodtan küldhettek volna ember nélküli hajót, tetszett.
Végülis teljesítettéka missziót, happy endről szó sem volt már akkor, amikor kiderült, hogy vissza nem tudnak jönni.
Mark Strongot pedig a hangjáról felismertem, büszke voltam magamra.A top listákba nevezném a Grand Budapest Hotelt, nekem az egyik legmeghatározóbb volt az utóbbi időben, furcsállom, hogy senki nem említette. Én eddig kb. hétszer láttam...
Wes Anderson pedig nálam ott ül Tarantino És Scorsese mellett. Fantastic Mr. Fox-ot is nevezném (nem feltétlen a top 5-be)Gran Torino-t sem írtátok, talán top 5-be nem érne fel, de nagyon szeretem. Ha választani kéne inkább a Million Dollar Baby menne Eastwoodtól. És egyébként is hülyeség a top 5.
In Bruges, imádom.Sosem felejtem, ahogy Bruges főterén söröztem a haverokkal, tökéletesen emlékeztető világítással. Ajánlom mindenkinek.
Hodejegerne pedig képviselheti Skandináviát, nagyon szerettem.
Szóval ez nem top 5, az lehetetlen, inkább ajánlás a többi mellé.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32