Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
Ajánlásotokra most láttam először a Sunshine-t, ha eltekintünk attól, hogy nyugodtan küldhettek volna ember nélküli hajót, tetszett.
Végülis teljesítettéka missziót, happy endről szó sem volt már akkor, amikor kiderült, hogy vissza nem tudnak jönni.
Mark Strongot pedig a hangjáról felismertem, büszke voltam magamra.A top listákba nevezném a Grand Budapest Hotelt, nekem az egyik legmeghatározóbb volt az utóbbi időben, furcsállom, hogy senki nem említette. Én eddig kb. hétszer láttam...
Wes Anderson pedig nálam ott ül Tarantino És Scorsese mellett. Fantastic Mr. Fox-ot is nevezném (nem feltétlen a top 5-be)Gran Torino-t sem írtátok, talán top 5-be nem érne fel, de nagyon szeretem. Ha választani kéne inkább a Million Dollar Baby menne Eastwoodtól. És egyébként is hülyeség a top 5.
In Bruges, imádom.Sosem felejtem, ahogy Bruges főterén söröztem a haverokkal, tökéletesen emlékeztető világítással. Ajánlom mindenkinek.
Hodejegerne pedig képviselheti Skandináviát, nagyon szerettem.
Szóval ez nem top 5, az lehetetlen, inkább ajánlás a többi mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Suzuki topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB SSD RX6600XT 8GB!
- HP HyperX Cloud III Wireless + wicked cushions fülpárnák
- Dali oberon 5 hangfalpár, dió színben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest