Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
na, itt a trailer. Ezek után engem annyira már nem izgat..
...
megj. én vkitől úgy hallotttam erről, hogy van egy ember, akinek mindenre igent kell mondania, fogadásbol, vagy a tköm tudja miért, de éppen ebből adódnak majd a szituácios kis villámgegek. Hát ez a film nem az lesz -
brownus
veterán
válasz
sasa134
üzenetére
láttuk, érdemes, say YES YES YES

a pineapple e. egy szar, az első 10-15 perc vicces, míg tépnek és röhögcsélnek, de utána szenvedés... volt még pár jó beszólás a filmben de nagy csalódás volt.
(#9493) Wolverine , a yesman? az vígjáték, én rég röhögtem ilyen jókat egy filmen

-
sasa134
addikt
érdemes vajon mozijeggyel megtámogatni az Igenember c. filmet? látta vki?
Régóta nem láttam egy frankó vígjátékot, a Pineapple Express gagyi beszívottságán én is csak szenvedtem és a Tropic Thunder se jött be, egyáltalán..
-
Pineapple Express
Végigszenvedtem ezt a közel 2órát. Talán 2x röhögtem a film alatt. Sok helyen erőltetett és idegesítő film. Egyszeri nézésre megfelel. Jóindulatú 5/10
-
Pitterix
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Arra jó lett volna a tequila!

-
Arnold2
őstag
Benjamin Button vs Forest Gump.
Kis vicces összehasonlító videó a kettőről. Nézzétek meg!
Nekem erről az a Topic thuner jelenet jut eszembe, mikor Oziris ecseteli Speedman-nek, hogy mennyire nyomja a kretént.
-Sose nyomjá' full kretént!
-Nem hiszed el? Kérdezd Sean Penn-t, 2001, nevem Sam.
-Rémlik?
-Full kretén volt, Oszkár bácsi meg nem gyütt. -
válasz
Arnold2
üzenetére
"Armageddon" bár vödröt kell a TV alá tegyek
Igen, én pont ezért szeretem. Érzelmes blődség. Nekem való film.Szerk.: The ruins
Én sem értettem: napalmot a gaznak!Van egy mítosz, hogy az áldozatok véréből virág nő, a vérvirág. Ez jutott eszembe a mályvavirágú szörnynövényről.
-
sasa134
addikt
El Orfanato (Az Árvaház)
Régóta adós voltam - elsősorban magamnak - ezzel a filmmel, mivel Guillermo del Toro MESTER nagy kedvencem. Nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a filmbe, és a sztori kibontásáig nagyon is élveztem azt - a rendező munkájához méltó képi és zenei világ volt a társam a félelelmben. Parásabb részek jócskán vannak, ropogó padló, kattogó körhinta, stb stb minden a helyén van - ahogy egy jó mesében. A film sajnos mégsem érte el nálam a Faun labirintusa szintű lebilincselést, egyszerűen nem olyan komplex az egész. Del Toro kiválóan rendezi a gyerekeket, ez most is nagyon bejött, nem hittem volna hogy így be lehet parázni 28 évesen egy 5 éves kislánytól.
Aki egy kis szellemes mesére vágyik, nézze bátran, nem fog csalódni. Én, nagy Guillermo fan picit csalódtam... 7/10, még mindig a Faun a legjobb!
-
sasa134
addikt
erősen SPOILERes kritikák a közelmúltból
Traitor
rettentő érdekesen indult, amikor megláttam Don Cheadle-t még reménykedtem hogy egy nagyon frankó kis filmet fogok látni. Gyakorlatilag a sztori adott lett volna ahhoz, hogy ez meg is történjen, és nyilván vannak bizonyos körök akiknek nagyon bejön a film...Ellenben velem, aki nagyon nehez bírt túlsiklani azon a tényen hogy rémesen egyoldalú, árad belőle a "minden muszlim rejtett beépült terrorista" (jól élő amerikai muszlim ember simán felrobbantja magát egy email hívására a buszon, hátrahagyva a BMW-t, a fullos házat, nőt, gyerekeket, teljesen nyilvánvaló). A politikai elhajlással a legkevésbé sem vádolható párom is megjegyezte, hogy zavaróan elfogult a film... Mivel jómagam a Közel-kelet nagy érdeklődője vagyok, jártam is a térségben és megéltem személyesen jópár dolgot a muszlimokkal és az iszlámmal kapcsolatban, mindez köszönőviszonyban sincs a film által közvetített képpel...Sajnos egy újabb torz lenyomat született egy ősi vallásról vallásról, ami sok emberben nagyon téves képzeteket válthat ki. Izgalmas film, csupa téves mondanivalóval, jó színészi alakítással. 3/10 -
Pitterix
őstag
The ruins
Azért nézhető film, én több pontot adnék rá, mint feljebb egy kolléga nálam:
5\10
Azért ennyire nem kéne hülyének és nyafogósnak lefesteni a nőket!
De hogy miért nem jutott eszükbe felgyújtani az egészet?!
-
Möhe
addikt
Bele a semmibe c. filmet most kaptam kézbe. Holnap tervezem megnézni,mit várhatok tőle?

-
BITBOYS
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Igen ez igaz, itt mindig felvetődik, hogy szerencsére majdnem mindenkinek más az ízlése.

Nekem spec Bale itt lépett be a top kedvenceim közé. -
BITBOYS
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Az utolsó mondatod kétértelmű
De ugye nem azt szeretted volna mondani, hogy nem tetszett a The Prestige...nemááá
-
kicsitomi88
őstag
Másodszori nézés után 95%-ban értem a Donnie Darkót

Hétvégén a Ran c. film első felét néztem de elaludtam ami nem a film hibája volt. A második felét még pótolom majd de ezidáig bőven az ajánlott kategória Kuroszawa remekműve.
mod: Illusionistet nekem is ajánlották a The Prestige-gel egyetemben. Az utóbbi megnézése után félek az elsőtől

-
BITBOYS
addikt
-
_az
senior tag
rocknrolla
bazi jó! akinek bejön a blöff féle stílus, nézze meg

-
Tibiajax
nagyúr
-
BITBOYS
addikt
válasz
Arnold2
üzenetére
Igazából simán el tudom fogadni a véleményedet.
Nekem a Sziget nagyon tetszett, a Szikla is. Talán túlságosan giccsesre veszi a figurát, illetve telepumpálja hatásvadász képkockákkal a filmjeit, de ha nem erre figyelek máris jó. Különösebb bajom nincs vele. Imádom a jó cgi-t
Íme kishazánk Sci-fi mozija: Sorsvonalak
mod:
-
Arnold2
őstag
válasz
BITBOYS
üzenetére
Hát, ja. Az arcommal lehetne plakátozni az anti mozgalmat a film ellen. Igazából nekem nem a filmmel van gondom, hanem ahogy megcsinálták. Michael Bay a probléma. Az a nagyzoló stílusa. És egyre csak jobban és jobban
"A szikla" milyen jó kis film volt, "Armageddon" bár vödröt kell a TV alá tegyek, de azt mondom még hogy ok, ha nagyon muszáj, "A sziget" sem volt olyan rossz. De ha visszaemlékszel ezekre a filmekre, egyikre sem mondhatod, hogy szerény volt. Nagy csit, csat, bimm-bumm. De még úgy ahogy elment. Ám minden egyes filmjében még rátesz egy lapáttal. S szerintem a Tranyó 2-ben végül majd úgy megkapjuk vizuálisan, hogy a film végére törlődik a memóriád, hogy mind ezt fel tud dolgozni...
Szóval egy alternatív univerzumban esetleg megnézném a Tranyót mondjuk Guillermo del Toro rendezésében (ő rendezte többek között a két Hellboyt is). Nem feltétlen az ő profiljába passzoló film, de szerintem számomra hangulatosabb filmet dobott volna össze. -
BITBOYS
addikt
Bocs, ha sokat pofázok.
Nem volt netem a hétvégén.Pride and Glory filmről valakinek tapasztalata?
-
brownus
veterán
hétvége termése:
yes men, 7/10. másfél óra szórakozás, jókat nevettünk a filmen, nagy baromságok vannak benne, de én szeretem ennek a hülyének a filmjeit. say: YES - YES - YES omg

[rec]: egyszer nézős, kicsit félős, picit véres, itt kurvára idegesítő kamera mozgással... 6.5/10 jobbra számítottam...
the worlds fastest indian, boldogság film, 8/10
és a végére egy nagyon aranyos romantikus film ->
ghost town 8/10. mit írjak? utóbbi évek legjobb romantikusa....
-
Brent
aktív tag
Támadás a harci robotok szigete ellen c. akciófilm
Ezt a movie-t látta már valaki ? "Már a címétől is a remegő izgalom lett úrrá rajtam..."

-
Pitterix
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
-
Arnold2
őstag
Hellboy II. - Az Aranyhadsereg
Most értem el a filmhez. Röviden tömören: tetszett. Mindenből amennyi kell. Kíváncsian várom a 3-at. Érdekes labdát dobtak fel a végén.
7.8/10U.i: Kamarás Ivánnak beletört a foga a szerepbe... hehe Értitek, beletört

-
Integra
titán
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
"A Romok" c. filmet látta vki?
Üdv.M -
Arnold2
őstag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Rajtam nem is lehet
(egyedül Wolverine fórumtárs talál elvétve egy két hibát. Ő a kriptonítom
)(#9437) Pitterix
Ezt annyira nem lehet felróni nekik, hisz majdnem minden rajzfilm adaptációban más és más volt. Ugye ne felejtsük, hogy Megatronnak van egy továbbfejlett változata Galvatron (többek között Unicronnak köszönhetően). Megatronnak pl. volt: különböző lőfegyver, harci repülő, sportkocsi formája. Galvatronnak meg pisztoly és tank formái voltak. Szóval gondolom azért választották a repülőt a filmben, mert tényleg hülyén nézett volna ki, ha egy lézerpisztoly repkedett volna. Szóval ezt az egyet nem lehet nekik felróni. Ezt az egyet... -
Pitterix
őstag
Mondjuk bele lehetne kötni abba is, hogy miért nem egy pisztoly volt Megatron, holott a rajzfilmbe is az.Csak elég nevetséges lett volna, ha a pisztoly magában repked a levegőben......

-
Pitterix
őstag
válasz
Arnold2
üzenetére
Tudom, hogy nem csőrös kamion, sőt "bámblübí" ( ha jól írom...) sem Chevrolet, hanem bogár, de ez így volt jó. A rajongóknak is tetszett, sőt kikérték a véleményüket is....
Azért én nagyon várom a 2. és a 3. részt is!!!
Remélem azokat is kiadják dísz fémdobozba!Zsenikém, az ügynök haláli:Még csak most láttam és annak ellenére, hogy leszólták, nekem tetszett jó kis röhögős vígjáték.
7\10 -
Arnold2
őstag
-
-
Xmodule
őstag
2012 Doomsday Hát álmaimban nem gondoltam volna, hogy 2008 -ban még tudnak csinálni ilyen igénytelenűl fos filmet. Maga a történet sem nyűgözött le, de a képi elemek, a színészek, a szerepek, a párbeszédek egyszerűen fos! Ilyenek vannak benne, hogy nagyban szakad a jégeső öklömnyi jég esik de a kocsira egy sem esik mivel csak oda volt valahogy trükközve a felvételre, meg nő szül egy gyereket de sehol egy köldökzsinór, meg ilyenek. De ennél sokkal több fatális bakik vannak benne. Ez nálam -10/10
-
Ha nem lett volna az a borzalmasan hosszú és vontatott első ~70 perc akkor 8/10, de így sajna csak 6,5/10 lett. Baromi sok ez a 2,5 óra.
Talán Spoiler
Miután elrabolják a kislányt onnantól indul be igazán a film.
-
Arnold2
őstag
válasz
Pitterix
üzenetére
Hát úgy nagyjából minden. Hogy az nem egy Transformersz film, hanem egy megalomán, Amerika buzi, speed függő rendező burleszk filmje, amiben a vágásokat úgy csinálták, hogy minden akció részben, egy vágás egy képkocka.
Tipikus hülye történet, tipikus de "csini szexi" szereplőknek, nagyon nem meglepő végkifejlettel... Tovább is folytatnám még, de azt hiszem ennyi elég lesz elsőre
Ó és: ELSŐ OPTIMUS NEM CSŐRÖS KAMION!!!U.i: Wolverine, ha kitalálod nekem, hogy egy alternatív Tranyó univerzumban az, én megkereslek...
-
Pitterix
őstag
válasz
Arnold2
üzenetére
Mi bajod a Transformersel?????
Az egyik legjobb film, szerintem, alig várom, hogy leadják, sokkal jobban, mint a Halálos iramban4-et.
Resident Evil: Degeneration
Tök jó animációs mozi.
Kár, hogy nem emlékszek rá mi volt a filmes részekben........
Nálam: 8\10 -
Face8814
őstag
The Ruins
A világ mocska!
Gyilkos beszélő növények az őserdőben gyilkolják az amcsi tiniket egy piramis tetején!
1,5/10
Mert van benne két jó csaj! -
Arnold2
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Hmm egész jó filmeket várhatunk idén.
Benjamin Button különös élete: Egy egész jó kis délutáni filmnek igérkezik egy vonzó nővel az oldalamon

Watchmen: Bár nem olvastam a képregényt, de a trailer és Wolvi imabeszéde a filmhez alapján, tuti megnézős.
The Imaginarium of Doctor Parnassus: Én talán eme alkotást várom a legjobban.
X-Men Origins: Wolverine: Csak nem rontják már el
Terminátor 4: Düdümm düm dü düm! Düdümm düm dü düm!
Transformers 2: Nemhogy nem megyek el moziba rá, de hogy még le sem töltöm az biztos...
Public Enemies: A szereplő gárdán kívül nem hallottam sokat,de kiváncsian várom.
Sherlock Holmes: Tuti megnézős!
Avatar: Ekkora beharangozó után, mekkorát lehet taknyolni... Nos remélem nem ez fog történni.
Inglourious Basterds: Tarantino, Yeeeey!
-
Integra
titán
itt is t4-et vár mindenki

-
Arnold2
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Ki az a csinibaba a jobb oldalon? És miért nem találkoztam még Lynn Collins nevével?

Mondjon akárki akármit, de szerintem Liev Schreiber jó választás volt. Nekem bejön ez a színész. Persze nem lett volna rossz az eredeti Tyler Mane sem,de szerintem ő nem tudta volna azt produkálni mint Schreiber.
Ú de már várom!!!!! -
Vertigo18
addikt
Bangkok Dangerous 7/10
Kellemes mozi, Nicholas Cage is öregszik. Jó tudni, hogy a hollywoodi sztárok is korosodnak...

-
Wolverine
félisten
Wolverine promókép - ütni fog, ütni

-
Vertigo18
addikt
Conspiracy 6/10
Kellemes kis délutáni mozi, Val Kilmer kezd kiöregedni (legalábbis a Willowhoz képest
), de egyszer simán meg lehet nézni...Spoiler: Azért az a vadnyugati városka elég durva...
-
Apollyon
Korrektor
-
Tibiajax
nagyúr
Made of Honour
édes istenem...
0/10 ..vagy nemtom.. -
Möhe
addikt
King Kong (2005)
Végre sikerült befejeznem a filmet.Nagyon jó képi effektek vannak benne,de az ismerős történetet csak tovább nyújtották a sziget "bemutatásával" .Erős közepes. 10/6 -
Xmodule
őstag
Pitch Black alapmű nekem rég láttam de most ismét megnéztem. Hatalmas alakítás Vin Diesel -től, hatalmas szövegekkel. Folytatása szintén The Chronicles of Riddick. Mindkettő 10/10
-
Viszlát
addikt
válasz
Arnold2
üzenetére
Egyszerűen a célközönség a HC Star Wars fan lett illetve a 8-15 éves gyermekek.
Ez a Baljós árnyak óta így van. Mai napig két film van, amit nem néztem végig moziban és az egyik ez volt, amikor a kistücsök szerelmet vall a hercegnőnek, na ott beadtam a kulcsot. És már ott is a közönség nagy része a fél hetes előadáson gyerek volt...
-
Troy.
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Manhunter = Red dragon? (1986) -
Thulcandra
senior tag
Kronológiailag
1. Hannibal Rising
2. Red Dragon
3. The Silence of the Lambs
4. Hannibaldeniro2 megelőzött 2 perccel mert megint túl igényes voltam, és a linkeléssel tököltem

-
deniro2
senior tag
Hannibal rising,Red dragon (ebből kettőt is csináltak), Silence of the Lambs, Hannibal.
-
Troy.
addikt
Hogyan jönnek a Hannibál filmek sorban?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- DIY prémium tápszűrő
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kábelbarát