Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Egyébként pedig, akkor akinek van kedve jönni, erre a hihetetlen szar filmre, az jelenzze ma késő délutánig, mert foglalom a jegyeket a szerda este 20.00-ás előadásra. Wolverine, face-re már biztosan nem számíthatunk, kérem a többieket (Dilikutya, Integra, Viszlát, Adalbert, Bitboys, Arnold, koxx, Bandus, stb) jelezzetek ha jöttök! Menjünk minél többet, toljunk egy jó kis popcorn-estét.
-
Tegnap néztem meg a Kalifornia - A halál nem utazik egyedül (1993) című filmet, és a végén olyan érzésem volt, mintha már láttam volna ezt a filmet, pedig nem is.
SPOILER
Amikor egy szűk folyosón áll Brad Pitt, és nézi az ajtó ablakán átszűrődő fényt. Aztán egy lapáttal jól fejbe vágja David Duchovny, utána még verekednek egy kicsit.Melyik (horror, thriller) filmben volt hasonló jelenet?
-
Integra
titán
faszom, válaszba is írjátok be hogy szpojler..

-
válasz
Viszlát
üzenetére
"Nem sűrűn van szerencsém azt nyilatkozni manapság, hogy na ilyet még nem láttam. Kötelező darab. Nem írok róla semmit, nézzétek meg." pedig ha írtál volna mert akkor nem unom szét magam azalatt a 37perc alatt amíg bírtam nézni
pontot nem adok mert egyelőre nem néztem végig. Elszoktam az ilyen filmektől. -
Face8814
őstag
The Day the Earth Stood Still
Aki mostanában akarja megnézni kérem ne olvassa tovább, mert erős negatív kritika veszély!!!!!!!!Szóval ez egy fos.
Maga a történet egy szánalmas közhely, a cselekmény a béka segge alatt, a végkifejlet kiszámítható, rém idegesítő karakterek és unalmas másfél óra. Ezzel nagyjából összegeztem is mindazt amit ez a film nyújtott nekem.
Hozzáteszem nem sok pozitív véleményt olvastam eddig, de úgy voltam vele hátha mégis bejön. Hát nem! Nagyon nem.
Igazából semmi pozitívumot nem tudok mondani...... vagyis de. A robot úgy nézett ki mint az Igazság Ligájában ( rajzfilm változat ) az Android. Csak a színe volt más!
Tréfát félretéve nálam a nagyon messziről kerülendő alkotások közé tartozik. -
hemaka
nagyúr
Joy.Ride.2
Kicsit (nagyon) lenyúzott bőr már ez a téma, ami ebben a filmben is van. 3/10
- - -
Napfordulo.2008
Tipikus USA tinihorror-féleség, futunk, félünk, sikongatunk, értelme nem sok van, végén egy minimális koppanás, ha szabad így nevezni azt. 4/10 -
BITBOYS
addikt
A War Inc.-ről mit lehet tudni, jó film?
-
brownus
veterán
híjnye... ....and i'm spent...
-
Dilikutya
félisten
-
-
Dilikutya
félisten
Amikor megállt a Föld
. Eléggé egybecseng a többi véleménnyel, szájbarágós, buta film, ami 1951-ben jó volt, nem biztos, hogy 2008-ban is. -
BITBOYS
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Én is úgy látom. Arra utaltam, hogy sokan mennyire lehúzzák. Valszeg én nem voltam egyértelmű.
Integra: Nekem biztos kimarad, pedig szívesen elmentem volna Tibiékkel meglesni.
Hát így végképp könnyű egyeseknek
bandus: Végre egy jó kritika

Monnyámá valamit, mennyi az annyi? x/10 -
t1
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
Neem
DVD-n -
bandus
veterán
Earth stood still
hát aztakurva
értékelni inkább nem is értékelem. a látvány és a hangok nagyon jók. de a mondanivalója az ami igazán súlyos, és letaglóz. -
BITBOYS
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Nem egy mai darab. Gondolom otthon nézi.Arnold2:

-
t1
veterán
Requiem egy álomért---> érdemes megnézni?
-
szatocs
őstag
Ide elég sokan járnak, hátha valaki

Max 4 éve volt egy olyan karácsonyi vígjáték, amiben van egy rész, hogy kigyulladnak tán a rénszarvasok (nem igaziak term
) vagy a mikulás szánja vagy nem is tudom mi a ház előtt. Ennyiből tud valaki asszociálni valamire?
Magát a filmet nem láttam, de a bemutatójából akkor azt gondoltam, hogy jó lenne megnézni, aztán kimaradt az életemből. Tudja valaki a címét? -
Viszlát
addikt
Hogy meglegyen a balansz, egy überjó és egy übersz@r jutott a hétvégére.
Transporter 3 - 1/10
Az első rész után a második már kabaré volt, a harmadik meg szimplán tragédia. Igazából még az egy pont is sok, de a nulla nem értelmezhető ugyebár ebben az esetben.
Adam almái - 10/10
Nem sűrűn van szerencsém azt nyilatkozni manapság, hogy na ilyet még nem láttam. Kötelező darab. Nem írok róla semmit, nézzétek meg.

-
Thom!
veterán
ja, amúgy 2 hete én is megnéztem a Heatet 8.5/10

-
Thom!
veterán
Sasszem 7/10
TDK 10/10
Matrix2+3 8/10
Matrix 10/10 -
Dilikutya
félisten
válasz
Tibiajax
üzenetére
Lehúzást épp lehetne, nem tetszhet mindenkinek
. Egyébként több helyről is olvasom, hogy gyengébbre sikerült az 1951-es eredeti változatnál.
Off: démonos torrentre felkerült az eredeti verzió, és állítólag lett is rögtön 6000 leecher, akiknek jó része valószínűleg a címre bukott rá, és nem nézte meg a leírás. Milyet leshettek, mikor megszólalt a mono hang, felvillant a fekete-fehér kép....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
raczger
üzenetére
ez az, nyomjátok csak a lehúzásokat meg a spojlereket. ne is zavarjon, h szerény társaságunk épp ezt akarja megnézni pár nap múlva..
De tudjátok mit? Én akkora ívben leszrom h miket írnak róla, h azt ember el nem tudja képzelni. Én szerdán megyek, a tacskóval (meg mással aki még velünk tart)más nem izgat. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
jó persze, persze..
de, ami miatt tényleg a leghírhedtebb, talán, az a hangkeverése. Párszor betoltuk anno a thx rendszerbe, mazohista hajlamainkat kiéltük maximálisan
De, még ez elött, egy maffiózó faszinál volt szerencsém kinnt szerelni egyszer, és ha jól emlékszem, nála láttam/hallottam először, ő mondta, amikor kész lett a rendszer, h nna akkor várj, hozok valamit és ezt hallgassuk meg..
ő már csak tudta -
hemaka
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Hangilag nekem a The Fountain jön be a legjobban. Igaz Clint Mansell rajongó vagyok, nameg ez az egyik kedvenc filmem is, lehet ez is valamennyire befolyásolt a döntésemben.

Nem tudom úgy megnézni ezt a trailert, h ne állna fel a szőr a kezemen.
-
raczger
őstag
Amikor megállt a föld ( spoiler )
Nem rossz, csak épp nem kerek a történet, tehát az eleje így szerintem gyenge, na meg nincsen vége. Bennem elég sok kérdés maradt, talán az egyik, hogy miben kellene megváltoznia az emberiségnek ( a minden nem válasz, ugyanis pl abban nem tudunk megváltozni, hogy a szánkon együnk, és hátul jöjjön ki, stb...), és hogyan is indulhatna el ez a folyamat, szerintem ezzel kellett volna, hogy vége legyen, és ezt is vártam, így rövidke filmnek lehet nevezni, és nem valami eseménydús. Nálam így 5/10 jóindulattal
-
-
Face8814
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nem rossz, nem rossz, de ha De Niro
akkor nálam ez a favorit: Goodfellas -
t1
veterán
Amikor megállt a föld
Jobbra számítottam de így is elég jóra sikeredett nálam 7/10 -
hemaka
nagyúr
Twilight
Számomra nem volt nagy durranás, hozzáteszem nem olvastam a könyvet. 7/10 jóindulattal. -
deniro2
senior tag
válasz
deniro2
üzenetére
Addig piszkált ez a film kérdés, amíg úgy tünik meglett a megoldás: A kis hercegnő.
-
Bubee82
őstag
Az időjós
Nem nagyon fogott meg. Ha volt is vmilyen mondanivalója, nem jött át. Elég gyenge. Egyszernézős (türelmetlenül)

4/10
-
bagyulajuve
addikt
Most kezdtem el nézni a Sötét lovagot, de a szinkron nagyon ratyi
. Nem tetszik. A hang is rossz, de amikor az elején azt mondja a denevérember, hogy "Én nem hóki mezt viselek" kiakadtam. Itt át is váltottam angolra, pedig az se jön be annyira. -
deniro2
senior tag
válasz
deniro2
üzenetére
Vagy Titkok kertje.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Face8814
üzenetére
Ebben a filmben van életem legjobban szeretett mozijelenete. Azzal egyszerűen nem tud semmi más versenyezni, mindenek felett áll, emlékszem, amikor még otthon voltam, sokszor beraktam a dvd-be repeatbe azt a pár percet, és arra aludtam el, elég volt még hallgatni is. Nem lehet leírni, az érzést, amit ad, amit nyújt.. L.A pulzáló fényei, a tökéletesen naturális beszélgetés Terje Rypdal örökbecsű gitárszólójával leírhatatlan.
No.1 a feeling, amit áraszt, mindennél többet jelent nekem. [link] -
Face8814
őstag
Szemtől szemben
Tegnap megnéztem. Bár korábban már láttam, de szinte semmire sem emlékeztem belőle, így mondhatom "első" nézésnek is.
Szóval azért én kicsit többet vártam tőle. Jó film, nagyon jó színészekkel ( többek közt az egyik kedvencemmel
), de valahogy mégsem fogott meg. Sokkal jobb filmeket láttam már De Niro-tól és Al Pacino-tól is.
Minden esetre egynek jó volt, de még egyszer a közeljövőben biztos nem nézem meg. -
-
Wolverine
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Te igen, de a forgalmazó nem, mert a bevételből él - simán el tudom képzelni, hogy a Watchmen nálunk nem a világpremierel egyidőben fog kezdeni, és kevés kópiával. Mint a Dark Knight.
szerk: Dilikutya, én biztos voltam benne, hogy a Mamma Mia nálunk brutális kasszasiker lesz, figyelembe véve azt, hogy a fiatalok a retrósága miatt fogják megnézni, a középkorúak meg az ABBA és a saját nosztalgiájuk miatt

-
Dilikutya
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Nekem nagyon tetszett, de ettől függetlenül Jones professzor és főleg a Mamma Mia toronymagasan lekörözte. Jones-tól még csak nem is sajnálnám, ha lett volna olyan jó mint a klasszikus trilógia. De a Mamma Mia... bár nem láttam, de el tudom képzelni.
Nem kétséges, hogy A sötét lovag nagyon jó film. Vasember is jó, de nálunk ezek a képregényfilmek sosem szerepelnek olyan jól, még a Pókember sem, így a Vasemberen már nem is kell csodálkozni, az jóval ismeretlenebb. Szerintem a Watchmen még annak a nézettségét sem éri el, a látvánnyal biztos be lehet majd csábítani pár embert, de mivel az ilyen képregényes dolgokra nem vevő a közönség túlzottan, ezért aligha lesz itthon sikeres. Sin City mennyire jött be az átlag nézőnek?Off. Nem tudja valaki ez melyik film lehet?
egy kislany apukaja elmegy haboruzni,a kislanyat beadja egy bentlakasos suliba.aztan azt hiszik,hogy meghalt es a kislanybol cseledet csinalnak -
Skizz
addikt
The Dark Knight
10/10
-
BITBOYS
addikt
Filmbuzi.hu
Nightmare on Elm Street
Hiába na, a reboot lett a zutóbbi és eljövő évek egyik kulcsszava Hollywoodban. Ezúttal a Rémálom az Elm utcában került a henger alá, kapta meg a zöld utat. A forgatást tavasszal kezdik és a forgatókönyvet Wesley Strick írta. A csávó keze alól került ki a Doom, de a Pókiszony is.
mékell? -
Dilikutya
félisten
-
Wolverine
félisten
Watchmen Comic Con trailer

-
Tibiajax
nagyúr
Burn After Reading - Égető bizonyíték
Kiváló szinészek + dögösül szóló DTS hangsáv + fos sztori = 10/6
Aktív témák
Hirdetés
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- További aktív témák...
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ritka, hogy ennyire felbosszantson egy karakter. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mékell?