Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
-
BITBOYS
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Látod, én a Barlanggal voltam így. Ennek a filmnek a vége valami iszonyat drámai és megrázó szerintem. De nem szaporítom tovább a szót, mivel nem nagyon válaszoltál az előző posztomra (már nem is szeretném). Még egyszer sajnálom ha fikázásnak vetted az értékelésemet, csak a véleményemet osztottam meg, remélem a többieknek sokkal jobban bejön majd.
-
Tibiajax
nagyúr
Nna..
Egyébként előrebocsájtom, mielött még itt vmi kisebb félreértés alakulna ki, én rohadtul nem istenítem ezt a filmet. Nem mondok rá olyat sem, hogy jó film, mert mégegyszer nem fogom megnézni, az tuti.
Viszont nem azért nem, mert szar lenne, hanem mert aljas és kegyetlen. Elég döbbentes élmény volt számomra, de nem a vérmennyiség miatt. Számomra félelmetes volt, és én eléggé tudok parázni vmin, ami félelmetes. De ez a film mellete még szemét is.
Na de kiv leszek a véleményedre, Te sem két horrort láttál már életedben
-
-
diablo1984
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
jah, nekem is tetszett a film is és kapribogyó játéka is! ahogy nő felfele az arcberendezése, úgy komolyodik(magyarán jól áll neki, hogy nemcsak ilyen érzelgős sz@rokban játszik taknyosokat....mert elég kisfiús a fizimiskája)

jah, megnéztem az Underwolrd 3-at: hazánk lánya már nincs benne, igaz az első 2 rész sem volt számomra marasztaló élmény(egyikre sem nagyon emléxem már), vagyis az 1ben kate-nek zsírul áll a latexcucc(
) , de ez a 3 sem rengette meg alattam a kanapét(meg babot sem ettem
)...naszóval egy 5/10-et tudnék beajánlani neki, túl sötét volt minden jelenete(igaz azért, mert 98%-a sötétben játszódik), de ne kötött le annyira, nem is hinném, hogy kasszasiker lett szegényből... -
brownus
veterán
már van tékában hd Punisher.War.Zone...
megtekintjük ma délután -
whitezo88
nagyúr
Dagon-ról vélemény? azt olvastam alacsony ktsgvetésű, de megoszlanak a vélemények.
-
lorcsi
veterán
Body of Lies : nagyon izgalmas volt végig, Di caprió tényleg jó színész

ezt az arab usa dolgot prímán közelítették meg
8\10 -
BITBOYS
addikt
New York bandái 8/10
Nagyon jó film, simán a kedvencek között landolt. Nem is értem eddig miért hagytam ki.
-
Tibiajax
nagyúr
Friday 13th - Part III - in HD
Ajj de khirály volt megint ez a Voorhees gyerek
Imádom
Mellesleg, a fsz. lány gyönyörű benne. -
RedWing
aktív tag
Jaj! Inkább ne! Megvagyok nélküle is!

Vertigo18
Szerintem is jó film, ráadásul tényleg olyan "emberi"... Valóban ilyenek vagyunk...
Na igen! Sajnos! Elég komplett és valós társadalmi képed ad vissza...
Tegnap megnéztem a Rémkoppantók - Tommyknockers c. filmet.
Stephen King adaptáció. A könyv nagyon tetszett. A film már kevésbé. Igaz, King művet hihetetlenül nehéz vásznon jól visszaadni, elég kevés jó filmművészeti alkotást láttam eddig.
Ez sajnos nem tartozik közéjük. Összességében 1x nézhető kategória. Semmi kiemelkedő. Talán egyedül a 2 főszereplő Gard és Bobbi megformálása adta igazán vissza a könyv hangulatát. 5.5/10-et adok neki, de csak elfogultságból. -
Boxer001
veterán
válasz
Nimrod
üzenetére
Na, meg is néztem, nem volt tényleg rossz, bár semmi átütés.
Hitman nálam 6/10
Most így hirtelen nem is jut eszembe semmi számomra hatásos film Az utolsó szamuráj óta, az film.
whitezo88
Sin city...bele-bele nézegettem egy picit, elég is volt bőven.
Agyament elmebajos valaminek tűnt.
Halálfutam is itt van már, ha ennyire dícséritek, azt is meg fogom nézni, ja meg az Amerikai gengszter se lehet rossz.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
épp most fejeztem be. valóban felejthető, semmilyen hatással nem volt rám pedig szeretem a hasonló filmeket. Sin Citytől pl sehol sincs. gyenge színészi teljesítmény, szétesett cselekmény, vontatottság.
pedig a daraboló minigonoszt a Sucre játsza a PB-ből

-
sghc_toma
senior tag
válasz
üzenetére
a dögök biztosan a valkyr hatására jelentek meg.. megmondom őszintén, nem is emlékeztem, hogy valaki halálra volt karmolva a filmben, de el tudom képzelni, hogy miközben ott retteg az emberke a drog hatása miatt, szétkarmolja a saját arcát.. a film amúgy egy hatalmas csalódás volt: kiragadtak motívumokat, neveket a játékból, és csináltak belőle valami tök mást...
-
törölt tag
válasz
diablo1984
üzenetére
kb 6 éve játszottam a játékkal, de nem rémlett ám minden részlet, csomó jó kis gengszteres-lövöldözős meg ki is lett hagyva...
de a gyereksírás +szoba dettó a játék
ez a time bullet dolog is rosszul sült el sztem a filmben... -
törölt tag
Halálfutam 8/10
mondhatni élveztem a film minden percét, szépen szólt a házimozin is, a vége meg kifejezetten tetszett a filmnek, 1 percig nem unatkoztam
Max Payne - te jó ég
azt hiszem röviden ennyi is lenne a hozzáfűznivalóm...SPOILER
valaki árulja már el, hogy akkor most azok a szárnyas lények valódiak voltak vagy csak a szer hatására jöttek elő képzeletben? de akkor ki karmolta halálra az áldozatokat? -
-
Integra
titán
-
Deception: Nekem tetszett.
Szerintem egész nézhető, bár kiszámítható is egyben, de nem baj! Ez így jó!
Bírom az öreg Jackmant.6\10
-
Skizz
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Azért az első részre még simán rámondtam, hogy ez egy film, de ezek szerint a 2. 3. sikeresen el...szva.

-
Skizz
addikt
Szállító 2
Egy filmet ennyire elbaltázni, ehhez már tehetség kell, komolyan. Már az elején, amikor az orvosiban vannak, az egyik faszi nekiugrik Stathamnak aztán áttörik a falat? Meg 150 kilós kigyúrt néger csávó lendít rajta egyet aztán repül 6 métert? És még sorolhatnám...
A történet meg iszonyat sablonos, a csajok is ölég csúnyák. Vááá...
2/10 - de csak az Audi miatt... -
Wolverine
félisten
Big Man Japan trailer - súlyos

-
Integra
titán
válasz
adalbert1
üzenetére
spoiler
igen

meg gyakorlatilag is mekkora hiba basszus, ilyet élesben az életben nem követ el egy rendőr sem undercover..
meg a hizálás a másik.. mondja hogy a cucctól. inkább mondaná, hogy naná, hogy zihálok, bazzeg, idehoztok zsákkal a fejemen, tele fegyveresekkel, bevagyok szarva, még szép, hogy zihálok.. erre ez az i'm cool duma..
-
BITBOYS
addikt
Inside 5/10
Spoiler
Rendesen spriccel a vér az artériákból...gyakorlatilag mindenből. Valamiért nálam mégis elmaradt a horror hatás. Maga a történet sajnos nem nagyon tudott lekötni. Egy eszement örültet - kinek a sorsa tragikus mód kapcsolódik a főszereplő sorsához - kell megállítani.
Tibi: Igazából nem rossz horror, csak nem én vagyok a célközönsége. A Barlang pl. sokkal jobban tetszett.
-
Peti78
őstag
A Babylon A.D vágoott verziója megy a mozikban?
-
S e t h
nagyúr
A Disaster Movie-t senkinek sem ajánlom, valami elképesztően gyenge, máglyára a rendezővel.
1/10
-
adalbert1
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Igen, kb. a kedvenc részem.

"Asztalt szeretne foglalni az ablak mellé, este fél tízre, nem túl közel a zenekarhoz.
Kinek a részére? Oberland von Gerstlinek? Igen, igen? Attól tartok téves számot hívott. Semmi gond."
Nekem a legjobban a 4-ik tetszik, utána a középső kettő, az első évad a sor végén kullog.
A harmadik évadból a legjobb pedig mikor megbundázzák a választást.
Így hogy várható volt nem volt annyira parás, plusz ott már lehetett számítani valamire mikor mondta hogy pull over the car, just pull it over for 2 seconds.

-
Tibiajax
nagyúr
mekkora fos film lett ez a basic instinct 2 tényleg, istenem..
-
Face8814
őstag
Deception
Az első 20-30 perc nagyon tetszett. Az az utáni meg nagyon nem. Én teljesen mást vártam a film első részét figyelembe véve. A végére teljesen ellaposodott a történet, és csak "egy átlag film a sok közül" lett belőle.
Pedig de szépen is indult......
5,5/10 -
Arnold2
őstag
Tesó-tusa / Step Brothers
Egy bazi nagy marhaság. De tényleg. De jót röhögtem egy pár poénon. Valószínűleg nem fogom még egyszer megnézni, de nem volt egy rossz 100 perc.
-
Integra
titán
éjszaka urai
most megy, nem tűnik rossznak eddig -
Boxer001
veterán
Hancock
Tegnap néztük, csak olyan időtöltésnek szántuk, nem vártunk csodát, nem is történt meg.
Gyenge, semmi hangulata, 3/10 Egyszer azért meg lehet nézni, de olyan semmilyen. -
t1
veterán
Valkyre
Nekem alapjába véve tetszett, jó volt benne az állandó feszültség illetve, tetszett az ahogyan ábrázolták benne Hitlertől való félelmet. Egyszer mindenképp meglehet nézni. Nálam 6/10
-
Face8814
őstag
Blood Diamond
Kezdem "Kapribogyót" megkedvelni. Bár eddig is volt pár film ami tetszett tőle, de az utóbbi kettő amit láttam elég meggyőző volt.
Jelen esetben is sikerült egy olyan movie-t csinálni ahol egy percet sem unatkozik az ember és csak azt veszi észre hogy elrepült 2 óra.
Ajánlott kategória ez is egy 7,5/10-el. -
Vertigo18
addikt
válasz
RedWing
üzenetére
Szerintem is jó film, ráadásul tényleg olyan "emberi"... Valóban ilyenek vagyunk...
Elszántam magam, mivel sokan emlegettétek, és most jött ki az első DVDRip, amin nincs angol felirat égetve...
7/10
SPOILER
Valaki mondja meg nekem, hogy ki volt az a pasi, a savas arcú? Mert simán el tudom képzelni, hogy egy másik szerencsétlen, akit még kiskorában magába bonyolított a vampiress, és öregkoráig fogdosta neki az áldozatokat... És most átvette a helyét a kicsi Oscar! Ugye, hogy így is lehet nézni a storyt, nem csak úgy, hogy "szegény vámpírka"...
-
RedWing
aktív tag
Tegnap megnéztem a Blindness-t.
Érdekes történet, mondhatni nagyon "emberi". Nem kevés "lélekébresztő" hatása van.
Néha egy picit vontatottnak éreztem, de egyébként határozottan jó film! Nálam 8/10! -
_az
senior tag
a legjobb film. valaha.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Ez a galambos rész nagyon bejön neked..
Jómagam bevallom, az első és az utolsó szériát én régen nem csíptem, a két középsö a best of. Így 30-hoz közelítve, és most h kiadták a digipackot, már máshogy jött le, fasza mind. Mindnek megvan a jó kis 'fekete' hangulata, az elsőnek az igazi sötét, fekete középkor, az utolsónak meg az a jo kis századeleji, esti hangulata..ez most olyan furán hangzik, de nem is tudom nagyon leírni, ezt így valaki vagy érzi vagy nem
Nekem, talán talán a legeslegjobb poén, úgy az egész szériából (és akkor tényleg mostmár befejezem a Viperás hsz-eket
) igazából egy képi geg, a 3.széria Árny és árnyszék rész legvégén, amikor leejti a tálcát, aztán visszajátszák..
kegyetlen. Nem is egy nagy dolog, de ahogy benyomják, én akkorát fetrengek mint a ház. Term. ehhez meg kell nézni az egész részt, nyilván úgy a legjobb
Homályzónát pedig vhogy tessék bepótolni. Nekem is igazából véletlen volt anno meg, még suli volt meg minden, anyámék elmentek valamerre, én otthon végre tévézhettem este sokáig. m1 este 22-töl inditotta a filmet, nyilván fingom sem volt, mi ez. Jött az intro, én meg néztem nagy nyugodtan..aztán beba@szott a -majdmeglátodmi- erre tisztára összeszartam magam, elkapcsoltam a tévét
de aztán csak vissza mentem és végignéztem, nagyon jó kis film, három minitörténetet foglal magába, egy olyan szűk határmesgyéről, mely a tudat és a fantázia között húzódik...
Néha ez az ajtó kinyílik, és na akkor van gáz..
ha kell megvan hádéban..
-
runner 125
nagyúr
Kungfu-Panda
Kellemes esti animáció volt. Van benne pár jó poén.
Mellesleg jól megvan csinálva.
10/7 -
adalbert1
veterán
Kidulthood: brit 15 éves fiatalok életéről szól film, a lecsúszottabb osztályból származókéról természetesen... Rengeteg borzalmat belezsúfoltak, érdemi mondanivaló alig található benne, viszont pár laza hip-hop zenét beraktak aláfestésnek + 1-2 szereplő szobájában simán 2 Pac poszter van.

Mindennel együtt olyan 4-5/10, számomra n+1-edik film a hányattatott sorsú tinédzserekről. -
Face8814
őstag
Valkür
Hmm..
Vegyes a kép így a film után fél órával.
Tetszett is meg nem is. Mint egy átlag amcsi film a sok közül mondhatom még le is kötött, de mint történelmi, hitelt érdemlő alkotás elég - hogy is fogalmazzak - haloványra sikeredett. Hatásvadász tipikus hólivúdi maszlag.
5/10 De csak a szép egyenruhák miatt. -
adalbert1
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Kövezz meg Tibi, de ez a film nagyon nem rémlik, úgy is fogalmazhatnék hogy totál homály...

Cserébe pár idézet:
"- Ó nézze csak gyűrű van a lábán! Ez nekem újság.
- Tényleg, lehetséges hogy a Times?
- Nem, inkább vicclapnak tűnik. Olvassa fel uram.""- Bevallom uram én már jó ideje gyanút fogtam. Teljesen világos hogy Vipera százados szemtelen módon megszegi a parancsokat.
- Felőlem akár meg is dughatja a yorki herceget egy jókora póréhagymával! De lelőtte az én galambomat! Ááááá!"" - Vipera Edmund százados, miután kivezetik a teremből, golyó általi halált fog szenvedni holnap hajnalban. Óhajt valamit mondani?
- Igeeeen. Kérhetném hogy majd ébresszenek föl?"

-
diablo1984
veterán
válasz
Integra
üzenetére
miért, volt 2 is?
asszem egy szar lehetett az is, mert nem lett nagy híre....igaz az 1 is f0s.... 
más
Oscarhoz: Heath Ledger megkapta az oscart is és még egy másik díjat az oscar előtt, de azt nem tudom, hogy mi volt!
mondjuk Buci szinkronjával még málnát sem kapott volna, borzasztóan nem illik oda buci hangja.....
Sean Penn nem volt akkora meglepetés, mert tényleg jó színész, anno a titokzatos folyóban is nagyon jót alakított, nem hiába kapott akkor is oscart!
Kate Winslet meg, hát biztos ő is tud valamit....
-
Tibiajax
nagyúr
Megérkezett.

Bitboys, hajrá -
-
Integra
titán
nemár

Harry Potter visszatér
A Warner bejelentette, hogy 2011. július 15-én kerül a mozikba az utolsó Harry Potter-film, a Halál ereklyéi 2 [4]. A Félvér herceget idén júliusban, a Halál ereklyéi első részét 2010. november 19-én láthatjuk. -
Allan Quatermain and the Temple of Skulls: ez egy sapka szar film!!!
Hogyan lehet ilyent csinálni 2008-ban???!!!!
Aki mazoista annak csak ajánlani tudom!
1,5\10
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
ehh..nem hagylak szenvedni, eloszlatom a homályt
Hooomályzóna 0.40-nél indul a buli -
iguana
őstag
válasz
iguana
üzenetére
még mindig About Schmidt, bocs mindenkitől, de megőrülök, mert nem jövök rá:
FIGYELEM!
!!!SPOILER GYANÚS TARTALOM KÖVETKEZIK!!!van egy jelenet a filmben, amikor a lakóbusszal elmegy egy ilyen lakóbuszos "kempingbe", és rámozdul a nőre...nah, ehhez_teljesen_hasonlót már tuti láttam egy másik filmben, de egyszerűen nem tudom melyikben, de nagyon hasonló a szitu. nagyon.
napok óta agyalok ezen, és nem jut eszembe. valaki oldja már meg nekem ezt a rejtélyt.
-
adalbert1
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ez újabb film, vagy régebbi?
Mert KKK-s filmből hirtelen a Lángoló Mississippi ugrik be csak... Vagy a Bad Boys 2 eleje?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
t1:
Nekem attól, hogy hűen ábrázolja a valóságot és teljesen beletudtam magamat élni a filmbe,
Na milyen a sitt? Engedik a letöltést és a filmnézést is?

Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont megoldhatták volna elegánsabban is ezeket a részeket, úgy hogy ne ordítson már előre pl. az öngyújtós rész hogy abból még tuti bukta lesz.

)...naszóval egy 5/10-et tudnék beajánlani neki, túl sötét volt minden jelenete(igaz azért, mert 98%-a sötétben játszódik), de ne kötött le annyira, nem is hinném, hogy kasszasiker lett szegényből...

Egy filmet ennyire elbaltázni, ehhez már tehetség kell, komolyan. Már az elején, amikor az orvosiban vannak, az egyik faszi nekiugrik Stathamnak aztán áttörik a falat? Meg 150 kilós kigyúrt néger csávó lendít rajta egyet aztán repül 6 métert? És még sorolhatnám...

Vegyes a kép így a film után fél órával.