- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
cor
őstag
Halálos Iram, Dragonball E. 3/10 , mivel jo szivü vagyok igy külön-külön is, elöször együttes pontnak akartam irni
Wolverine: szintén jo sziv miatt 7
de hogy a záró-kockákat le se vetitették, azért .....gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Face8814 #11491 üzenetére
Nézd sosem vallottam, hogy a belső világát szeretem. Nekem a külseje jön be, pont a zsánerem, sajnos.. ennyi.
Én megnevelném, abban biztos lehet mindenki
baz integra most nézem csak mit írsz.. hüle állat...
na, a többiek is.... nahát, szépek vagytok. szégyelljétek el magatokat[ Szerkesztve ]
-
-
Face8814
őstag
Tibiajax-nak szeretettel!
Hmm....
Ez nagyon szép és mélyen szántó gondolat tőle:
"Bár a GQ magazinnak is 2008 októberében nyilatkozott, visszaeső, már-már a 2007-es gyenge tendenciát követi a fingról született elmélete. „Ha kínai kaját eszel, akkor olyat fingasz, mint a kínai kaja. Ha mexikóit eszel, akkor olyat. Ha tejet iszol, akkor a melegséget is érzed. A gardróbom bűzlött a fingszagtól, amikor a Transformerst forgattuk, de nem értem miért" – tette hozzá."[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Illidan
tag
válasz BITBOYS #11488 üzenetére
Tudok ajánlani egy jobbat
House of the Dead
A másik két "filmhez" hasonlóan ezt is Uwe Boll mester követte el... -
VladimirR
nagyúr
válasz Integra #11479 üzenetére
dehogy rossz - legalabbis nekem bejott
persze nem egy pite, de arra a masfel-ket orara tokeletesen kikapcsol, igazi agyragogumi, helyenkent hangosanrohogos poenokkaloffiso:l tre'ler (nem ajanlott vegignezni a trailer-t, a masodik feleben ellonek par jobb poent a filmbol)
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
aki nulla sztorival, cserebe viszont idiota humorral rendelkezo "tini" filmet akar nezni, annak tudom ajanlani a fired up cimu muvet
a sztori kb annyi, hogy ket srac (a suli legnepszerubbjei, legjobb focistai) ugy dont, hogy kihagyja a focitabort es inkabb megy a nyaron a szurkolotaborba, 300 leanyzo koze (nagyjabol itt veget is er a sztori, a maradekot az elso 10 perc utan mindenki kitalalja, de nem is ez a lenyege a filmnek) -
BITBOYS
addikt
válasz bagyulajuve #11476 üzenetére
Bocs a kérdésért, de miért nincs egyéni avatarod?
-
bagyulajuve
addikt
Abszolút logikus lenne, hogy a mozikban kétféle verzió legyen, ha már úgy is 2 féle vágás van: ovisoknak és nagyobbaknak. Bár DVD-n meg úgyis mindenki a rendezőit akarja majd megvenni, ott meg nincs értelme kiadni egy PG-13-as besorolásút, szerintem. De biztos tudják a kiadók, hogy hogy kell ezt csinálni, hogy nekik a legjobb legyen, minket meg lesz*rnak.
Resistencia eterna
-
BITBOYS
addikt
válasz Tibiajax #11474 üzenetére
Ez szerintem csak a Qrva nagy bizniszről szól. Kiadják így moziba, és majd megveszed a vágatlan verziót ha többet szeretnél. Ez egy új pénzforrás a kiadók számára. Kaszálnak a mozival, ami eredetileg nem gyerekeknek készült, de látványos így már ők is megnézhetik a felnőttekkel együtt.
Nekem is ez jutott eszembe, hogy miért nem adnak ki egyből két verziót. Az egyik menne éjjel(18+) a másik pedig mehetne nappal, délután. Úgy látszik ez lesz az új divat a nagyobb nézettség reményében. -
Tibiajax
nagyúr
válasz BITBOYS #11473 üzenetére
de miért nem adnak ki PG18-as kiadást, mint régen is, kiírják h csak 18 éven felülieknek és kész??? Miért nem kapnak ilyet kópiákat is a mozik, amit le tudnak vetíteni a felnőtt közönségnek külön?? A tökömbe ezzel az egész mai elbszott szutyok, gagyi világgal.. régen az átkost szidta mindenki, de akkor legalább voltak felnőtt filmek még a filmszínházakban. Amikor engem bezzek elvittek nagynénéim a végtelen történetre, bezzeg rohadtul oda bírták írni, h 14 éven aluliaknak nem ajánlott, és ezért ríttam napokig, mert nem vittek be, mehettünk haza
elegem van -
Tibiajax
nagyúr
válasz BITBOYS #11470 üzenetére
hát.. a T4-et kéne mögnézni, szerintem.. Az a legközelebbi -mindenki által várt- mega alkotás. Igaz, ezzel az RC-huzavonával nem tudom mit kezdünk majd, így egy két itteni emberke eleve kiesik úgy tünik a taliból, mondván, hogy jajj, ő így nem nézi meg világért sem.. Mindenesetre én asszem benne leszek. Remélem Arnold is, Viszlát is, Te is, meg mindenki más is, akinek lesz kedve
-
Pitterix
őstag
Red Sands: kalap kaka!
2\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BITBOYS #11465 üzenetére
..azt, h megközelebb óvatosabban válasszuk ki a közös mozifilmet
- -
bagyulajuve. nem akarom, h bárki is félreértsen, más film teljesen, mint a Forrest, persze. De valahogy, úgy az egésze, ahogy egy egész életet mesél el.. dramaturgiailag, ahogy a gyerekkori szerelme végigkíséri az életét, és a vége felé tudnak együtt lenni csak, egy darabon.. nekem pl ez volt olyan, Forrest-es..[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz szatocs #11464 üzenetére
igen, érdemes.
van benne jó pár szívszorító rész, ami a maga módján vagy vicces, vagy gyomorforgató, a jamal és malika egész életén át tartó szerelmi szál viszont az egyik legszebb amit láttam, talán pont a rideg nyomorúság miatt....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bagyulajuve
addikt
válasz Tibiajax #11433 üzenetére
Szerintem is eszméletlen jó film ez a The Curious Case of Benjamin Button. Mondjuk engem annyira nem emlékeztet a FG-ra, de talán az eleje egy kicsit. Igazából meg kéne néznem majd újra, mert nem mindig tudtam pontosan követni, hogy éppen ki hány éves. Brad Pitt most is zseniális, mint bármelyik filmben amiben eddig láttam. Szóval nagyszerű film ,kötelező darab. Hamarosan HD-ben is megtekintem újra, sőt valószínűleg újra meg újra. 9/10.
Esti mesék: könnyed szórakoztató film, Adam Sandlerrel. Nem rossz, sőt kellemes megmosolyogtató alkotás. 6/10.
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
BITBOYS
addikt
Mikor megállt a föld: 6/10
A végét nagyon elb@szták különben pedig kicsivel többet is kihozhattak volna belőle. Butácska, esetlen. Ezek ellenére szeretne valamit üzenni, de mit?
[ Szerkesztve ]
-
szatocs
őstag
válasz Tibiajax #11463 üzenetére
Persze, jó, ha nem angolul nézed először.
Amúgy még tényleg elég tűrhető volt a magyar szink is. Mikor az ablakban énekelt, vártam, hogy hogyan oldják meg, nagyob benne volt a fülemben az angol, ezért ütött, mikor magyarul hallottam. Na meg sok poén is nem úgy jön át.
De összességében tényleg jól oldották meg a szinkront, nagyon sok filmben teljesen elrontják fordításkor az összképet.Csak mostanában ráálltam arra, hogy angolul nézem a filmeket, és hát eredetiben az igazi ugye.
Más: Spieler milyen film? Nézhető? Már 1 éve tervezem, hogy meglesem, de még nem jutottam odáig.
(#11461) Integra - Ezek szerint ezt is meg kell néznem.Tegnap láttam először az Amerikai szépséget. Érdekes film. Számomra a végére állt össze az egész, hogy valami hatást elérjen, az első 1 órában minden pillanatban csak annyit mondtam magamnak, hogy "hát ezt mindjárt kikapcsolom, na de megvárom már, hogy mire kapott díjakat".
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
válasz Tibiajax #11458 üzenetére
Szerintem erősen ajánlott angolul nézni. Mint mindent mondjuk, ami angol szinkronos.
Nem tudom, hogy ez SPOILER-e /Yes Man/ , majd kiokíttok, hogy az-e:
Csípte a szemem, hogy a jó kis Ducatinak nem hagyták meg az eredeti hangját, hanem felvették hozzá egy soros motor hangját. Néhol azért hallani lehetett az eredetijét is.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
Integra
titán
megnéztem a gettó milliomost.
pfffff, a maga rideg kegyetlenségével, nyomorúságával együtt gyönyörű film....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pitterix
őstag
Mirrors: nem volt rossz.
Tetszetős, nem "hepiendelős" vég. Megérte azt a kicsit több mint másfél órát.7\10
-
Tibiajax
nagyúr
Yes Man
Jópofa kis film volt, valóban nem ér a klasszikus Carrey-filmek nyomába, de egynek simán jó volt. 7/10 -
Arnold2
őstag
válasz Eagle16 #11257 üzenetére
Köszönöm az ajánlást a This film is not yet rated-ről.
Én is beszereztem, s bár csak angol feliratom volt hozzá a lényeget megértettem.
Így én is tovább ajánlanám nektek ős topic olvasóknak. Igen tanulságos, bár sajnos nem ás túl mélyre de azért így is kiderül egy két dolog. -
törölt tag
apple oldallán sok új trailer fent, lesznek még jó filmek...
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bubee82
őstag
-
Bibby
addikt
Oszkár-reményes.
Ελευθερια η θανατος
-
Pitterix
őstag
Fritt vilt II: nem vártam tőle túl sokat, de kellemes csalódás volt, persze a végén, azért, hogy amikor kéne megint nem lő bele a csaj.....ennyire tipikus hibát hogy lehet véteni....
de azért:6,5\10
-
Integra
titán
-
brownus
veterán
válasz BITBOYS #11438 üzenetére
sajnos az egy fos lett, a felénél shift f8-at kapott...
viszont ez: the road tetszik.
amik most hirtelen az eszembe jutnak +cspv, és várólistásak:
-az utóbbi, a the road
-the expendables
-a wolvi és t4 már nem, majd ha lesz normális "R" film...
-public enemies
-state of play
-i. basterds
-doctor parnassus
-district 9
-centurion
-g. i. joe
-brüno
-the wolfman
-gran torino
-largo winch
-The Boat That Rocked
-2012
-shutter island
-blindness
-Ne te retourne pas -
törölt tag
30-40 percet kivágnak a T4-ből?
vagy volt már erről szó? -
Tibiajax
nagyúr
The Curious Case of Benjamin Button
Leírhatatlan élmény.
10/10
Az első film, 16 év után az életemben, amely emlékeztetett a Forrest Gump-ra. Köszönöm Fincher. -
-
bagyulajuve
addikt
válasz diablo1984 #11428 üzenetére
nekem csak a csaj popója maradt meg a filmből, meg hogy valami nagyon gonosz náciság is volt benne
Resistencia eterna
-
Face8814
őstag
válasz diablo1984 #11428 üzenetére
Volt abba minden, nem csak Mirrors.
Manapság egy kaptafára készülnek ezek a művek.
Végy egy gyereket, változtasd szellemmé, rakj hozzá egy hülye picsát ( aki nem mellesleg nagyon dekoratív ) szórj hozzá egy csipetnyi "hirtelen mozdulatot" és kész is.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
diablo1984
veterán
Unborn: van benne 1-2 jó megoldás, de leginkább kissé összecsapott filmnek tűnik! nézhető, eredeti(kis mirrors beütéssel) - 7/10
-
iguana
őstag
startrek nekünk hatalmas csalódás volt.
szerintünk teljesen tönkre vágta a film hangulatát az idióta viccesnek szánt, túljátszott helyzetkomikumok(?), a végtelenül erőltett vicceskedések.
egyszerűen nem tudtuk hová tenni a tipikus amerikai "tinifilmes-sulis" jópofáskodást.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Integra
titán
válasz Wolverine #11425 üzenetére
szerintem nem merte bevállalni az ebből fakadó támadásokat, amit az usa-ban indítottak volna ellene.
a t4 ezért lesz szintén bukó, már most megmondom, akármilyen fasza is lesz.
mert hiteltelen vér nélkül.
de a bevételért mindent ugye, válság van..
nem mernek már 18+ filmeket csinálni a gyártók..egyébként jackmant sem értem mit etikázik meg morálozik, mert rákell nézni és üvölt róla, hogy szanaszét lett szteroidozva a filmre, úgy szét van gyúrva...
pár hónap és már le is eresztett, szóval..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Wolverine
félisten
válasz Arnold2 #11419 üzenetére
Azért PG-13, mert akármennyit is kaszabol Rozsomák vagy Kardfogú (akit nem is hívnak így a filmben...), a vér nem fröccsen, a belek nem omlanak, végtagok nem repülnek, az a lefejezés is csak úgy van filmezve, mint Darth Maul kettévágása a Star Wars Ep I-ban... Az külön elszomorító, hogy Jackman ragaszkodott ehhez.
szerk: Tibiajax, nem azt mondom, hogy nem jó a film, de csak egyszernézős, nem instant klasszikus, mint mondjuk az Iron Man vagy a két Bale-es Batman.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Arnold2
őstag
válasz Tibiajax #11420 üzenetére
Nagyon jól tudhatnád, hogy én benne vagyok az ilyesmikben. Bár június 4. elég keményen a vizsgaidőm közepe, de egy délután szerintem belefér. Már persze ha 4-én mennénk.
Valamint kéne írni Viszlát-nak is, hát ha érdekelné őt is.U.i: When the earth stood still - Amikor megállt a föld
-
whitezo88
nagyúr
Star Trek
9/10
eredeti hanggal szerintem jobb lett volna viszont. -
Tibiajax
nagyúr
válasz Arnold2 #11419 üzenetére
Na, akkor Arnold azt is lassan megmondhatja, a T4-re szervezünk-é vmiféle kis összeröffenést.. mostanság jutott az eszembe, reményeink szerint sikeresebb alkotás/közösen átélt moziélmény lesz, mint a earth was still v mi a rákom volt.. komolyan, már arra sem emlékszem, mi volt benne. annyira rossz volt szegénykém.
Na, szóval, T4-re valamit Arnold-jól-megmondja. -
Arnold2
őstag
válasz Wolverine #11405 üzenetére
Ezen a PG-13-an egy kicsit elgondolkodtam, és kimondván a nyilvánvalót annyira hipokrita. Mert nézzük csak meg mi van a Wolverine-ben:
[Enyhén SPOILER veszély]
Ártatlan emberek lelövése, adamantium karmokkal a másik mellkasába való többszörös behatolás, emberkísérletek, kegyetlenkedés és akkor még a lefejezést nem is említem.
Uram segíts meg (ha ez a besorolás jól és igazságosan működne) akkor egy "R" besorolású filmtől.
De kár lenne akár egy picit is emiatt idegeskedni, hisz mint oly sok más, ez is tipikus amerikai képmutatás/vagyongyarapítás. Csak az a baj hogy ennek mind mi szívjuk meg a levét ilyen kasztrált szuperhősökkel. Illetve várhatunk türelemmel a Dir. cut-ra amit ha megveszünk akkor nem csak egyszer hanem kétszer fizetünk azért a filmért amit valójában csak egyszer szerettünk volna megnézni teljes pompájában (természetesen most leszámítva azokat aki amúgy is megvennék a DVD-t a gyűjteményükbe).
S akkor most ideírhatnám, hogy akkor most valóban rossz a torrent, de ezt nagyon sokan kitárgyalták előttemÖnök most az "Arnold jól megmondta"-t olvashatták. Kérjük keresse a következő hasonló bejegyzést ugyanitt, majd valamikor.
-
BITBOYS
addikt
Surrogates Sci-fi/thriller Bruce Willisszel
-
BITBOYS
addikt
válasz #54715584 #11415 üzenetére
Nincs mit.
Május 21. A pankrátor végre ideért.
Szolgálati közlemény: Itthon nem kerül moziba az új Péntek 13. Pofámleszakad
Még egy ok a torrentre?
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz #54715584 #11407 üzenetére
A cameo-megjelenés vagy cameo-szerep egy olyan rövid karakterszerepet jelent színdarabokban, filmekben, vagy televíziós sorozatok epizódjaiban, melyet ismert színész vagy más ismert személyiség alakít, a szerep jellemzője, hogy a híres vendégszereplő által alakított karakter éppen csak feltűnik a műben, sok esetben még szövege sincs, vagy az néha csak egy-két szóból áll. A cameo-szerep további jellemzője lehet, hogy valamilyen utalást tartalmaz, vagy kapcsolatot hoz létre a jelenlegi mű és a korábbi alkotás között (amiben a híres szereplő annak idején megjelent). A megjelenés többnyire ironikus hatást kelt, mivel csupán a cameo-szereplő ismertségét használja ki, és helyezi új környezetbe.
Bővebben: Wiki
-
Pitterix
őstag
Ben X: elég érdekes film, az elején alig várod, hogy vége legyen, aztán meg csak nézed és nézed.....
6\10
-
Wolverine
félisten
Star Trek: csatlakozom Integrához; a First Contact szvsz még mindig jobb, de a reboot nagyon jó lett (tegye fel a kezét, aki felismerte Winona Rydert! én nem teszem fel... ) 9/10
Wolverine: hmm. A PG-13 ártott neki, és túl sok volt a cameo (Emma Frost, Cyclops, Quicksilver, Iceman, Toad, tulajdonképpen Deadpool, Bolt, Blob és Gambit is...) - így, mert jószívű vagyok, 7/10 (egyébként simán 6 lenne).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Pitterix
őstag
Død snø: nézhető, de éppen hogy csak egyszer....
Kicsit hajaz a Hullajóra.4,5\10
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- nVidia tulajok OFF topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.