- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Möhe
addikt
hali!
segítséget kérek!
egy rajzfilmet keresek amit ha minden igaz tavaly játszottak a mozik,és egy kis teknős a főszereplője (?!) . melyik ez a film? anyám szerint ezek a fő támpontok,létezik ilyen?köszönöm
-
Möhe
addikt
válasz
WonderCSabo #25648 üzenetére
Spoiler
Igen eddig nekem is stimmel,de az utolsó vágásnál a kis totem pörgött mint állat, kicsit megingott de pörgött már egy ideje,és ugye akkor ez álom ,az elbeszélés alapján. Akkor azt hiszek a végéről amit akarok? Ez nyitott dolog maradt a készítők részéről..!?!?
-
Möhe
addikt
Sziasztok!
Eredet
Elég jó film ahhoz hogy észre sem vettem hogy mikor ültem le megnézni.A történet is eléggé fura,de tetszik
10/10de a vége nem stimmel nekem,most akkor mi is lett Dicaprió karakterével,meg a "sárgával"?
-
Möhe
addikt
Hétvégén megnéztem a bombák földjén c. filmet.
Az addig rendben van hogy a téma nem szokványos,de hogy egy kiégett bombaszakértő van a középpontban egy elég ellenséges terepen és neméppen családias hangnemben viszonyulva a társaihoz. Ez a film mi a franc alapján nyomott le mindent az oscar-on? Ha egy konkrét robbantgató figura ellen lett volna egy hajtóvadászat féle,akkor azt mondom ok,de így?
5/10 -egyszer nézős ,átlagos,szvsz -
Möhe
addikt
A hetedik mennyország
nekem tetszett,kikapcsoltam arra a másfél órára. 10/8 -
Möhe
addikt
Az Ember Gyermeke :Hát végre nem a megszokott sztori,kicsit felrázott a megszokottakból,némi realitással karöltve. Érdekes az biztos. Nálam 10/7
SPOILER
Ott baxták el a képi megjelenést ,hogy a mai kocsikat csak éppenhogy elmaszkírozták,mint az új tesztmodelleket először viszik közútra,hülye festéssel és fura papírkartonnal elcsúfítva. Egyszerűbb lett volna azt mondani,hogy ma játszódik,és a múltat megkavarni.
VÉGE
-
Möhe
addikt
Revolver - jó film ,de igencsak fura köntösben,szvsz maga a sztori jó volt de hülyén jött le a mondanivalója......és a vége hol maradt?nekem 10/5
-
Möhe
addikt
Hellboy2: A szinkron fos,a történet nem rossz,de összeségében csak 10/6
X-akták (hinni akarok):látta valaki?
-
Möhe
addikt
válasz
Xmodule #9868 üzenetére
Powder-Arc(1995) beugrott Jeff Goldblum,és a wiki-n kutatva találtam meg a címet.
-
Möhe
addikt
Köszi srácok.
Asszony nyúz hogy menjünk moziba,konkrétebban a Valami Amerika2-re. Megéri a vesződséget?Illetve régen láttam(10-12éve) egy filmet,amiben a pigmenthiányos srác(18 éves körül) volt a téma.Hófehérke (?) volt a csúfneve,de a lényeg hogy zseni volt a srác.Neveket nemtudok,de annyi világos hogy amikor terhes volt az anyja,akkor villám csaptott bele,amikor mentek a szülészerte. Rémlik valakinek?
-
Möhe
addikt
Ma kaptam kölcsön a Revolver-t,és az Árnyékboksz-ot. Mit várhatok ezektől?
-
Möhe
addikt
OFF leszek de talán kapok választ.
Most megy a Viasat3-on a Pearl Harbor szép 4:3-as képpel.Kiváncsiságból belenéztem ,mert a bemutatóban széles képpel mutatták.Alig látni valamit a cselekményekből,mert vagy egy fej van a képernyőn,vagy 1 fél és beszél a semmibe,esetleg bevillanak valamik amik ha a filmet nem láttam volna már dvd-n,nem is tudom mik voltak azok.
Ki dönti el hogy a filmet hogyan adják le?Illetve miért kell így rontani az élvezhetőségen?Nekem vannak csak ilyen igényeim?Úgy érzem hasonló a helyzet a mozis,szélsőszékről felvett vízhangos kalózverzió,és a dvd forrás közti különbség. A Vészhelyzetet rendre 16:9-ben látni,de az "A" kategóriás filmeket nagyon ritkán látni eredeti módon.
-
Möhe
addikt
Ma végre kölcsönbe kaptam a A kárhozat útja c. filmet.Direkt nem néztem meg szombat éjjel az M1-en,mert láttam hogy csak sima 4:3-as formában adták le.
. Az előbb raktam be a lejátszóba és látom hogy itt is csak 4:3-as verzióban van.Igaz nem eredeti,(biztonsági másolat)de a dvd-n menü,és egyéb is rajta van.Nekem ez magas,mert eredileg cinemascope 2,35:1 ben kéne lennie. Hogy a rákba van most ez a film akkor?
-
Möhe
addikt
Most láttam csak,hogy a Batman TDK-nak 2 jelölése van(asszem ennyi) az Oscaron? Bennem van a hiba ,hogy szívesen látnám a legjobb forgatóköny jelölésen?
u.i.:A Hellboy 2. mennyire élvezhető?
-
Möhe
addikt
Bele a semmibe c. filmet most kaptam kézbe. Holnap tervezem megnézni,mit várhatok tőle?
-
Möhe
addikt
King Kong (2005)
Végre sikerült befejeznem a filmet.Nagyon jó képi effektek vannak benne,de az ismerős történetet csak tovább nyújtották a sziget "bemutatásával" .Erős közepes. 10/6 -
Möhe
addikt
A másik én: hát ööööö,kicsit lassan indul,aztán fel sem pörög,a végére talán tippelni is tudtam volna ha igencsak beleéltem volna magam,engem nem kötött le
10/4 -
Möhe
addikt
válasz
diablo1984 #9222 üzenetére
nekem tetszett ahogyan van
habár ugyanolyan hangerőn hallgattam mint minden más filmet,de ezek a hangeffektek megmozgatták a heverőt,csoda hogy a szomszéd nem jött át
jobban tetszett ez a joker szerep mint a Nicholson féle előadás -
Möhe
addikt
válasz
diablo1984 #9219 üzenetére
eredeti volt,valami gitár,vagy nem is tudom milyen hag volt
1:21-25ig,29:15-37 (p:mp),de így utólag visszahallgatva már inkább egy marógéphez hasonlít -
Möhe
addikt
Batman- TDK
no comment, 10/10
jah de van->
SPOILER:a hülye porszívóhang kicsit zavart amikor jött a dzsóker
SPOILER vége
a King Kong-ot csak félig sikerült megnézni,szó szerint,mert csak 1 dvd-t kaptam meg belőle,de remélem holnap be tudom fejezni. -
Möhe
addikt
Wanted
Tegnap kora esti könnyed kikapcsolódás tökéletes kiteljesedése.Érdekes,kicsit túlzott,de a cselekmények folyamatosak voltak,és ez elég volt nekem.Moziztam egy jót. Tetszett,biztosan megnézem 1-2 hét múlva is.10/7
holnap Batman,és King Kong lesz a moziban
-
Möhe
addikt
Ma volt 2 óra szabaidőm.Ebben az időben betoltam az arcomba az ebédet,és megnéztem a A halálraitélt c. filmet.
Hát hogy is mondjam,már volt efféle film,nemrég a tévében is Ray Liotta-val,de az minhta jobban lett volna kivitelezve.A sztori nemrossz,de nekem a kameramozgások kicsit el lettek túlozva mint hatáselem. Szerintem jobban össze lehetett volna hozni. Részemről egyszer elég volt.10/4 -
-
Möhe
addikt
Friss élményekkel vagyok tele Az elítélt c. film után. Folyamatosan haladnak az események,nincs holtpont ( saját érszrevétel alapján).
nekem:10/9
-
Möhe
addikt
-
Möhe
addikt
Hali!
Érdeklődnék ,hogy a Kárhozat útja c. Tom Hanks film valóban nem jött ki magyar szinkronnal? Mindenhol csak felirattal látom.
köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Politika
- Revolut
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- MSI Claw
- Eredeti játékok OFF topik
- Brave
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G 3X WINDFORCE - Garancia
- Multimédiás PC / Ryzen 5 5600G / 16GB 4000Mhz DDR4 / 1TB SSD / Wifi 6
- Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD
- Notebook memória 2x8GB DDR4 3200MHz
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete, !!! AKÁR 20.000ft-ért !!!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest