Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
-
Apollyon
Korrektor
Battlestar Galactica: Razor
Megnéztem, mert a kedvenc sorozatomból a TTSCC-ból szerepel benne Stephanie Jacobsen, akinek elég érdekes és sajátos stílusa van, és ez fetűnik mindkét szerepében.Nos, ez a BG: Razor című film bár imdb-n 7.8 pontot kapott, én max adok neki egy 3/10-et és ezt is csak azért mert benne van az előbb említett hölgy, egyébként eléggé komolytalan film, bár a történet lehetne jó de a megvalósítás egyszerűen béna, az animációk nevetségesek. Az alap sztori az, hogy az emberiség a Cylon nevű nép ellen harcol, akik valójában afféle robot nép, vagy kiborgok nem tudom de mindenképpen áramkörös életforma.
A kólám pedig ott borult ki, amikor lelőttek egy emberi űrhajót ezek a cylonok az ők egyik fighterükkel, és mutatták őket a hajóban, és robot hangon angolul beszéltek és parancsolt a főmufti a pilótának. (Eredeti nyelven néztem a filmet) Na ez ultragáz volt, talán a razfilmszerű animáció még elment volna de ez az angol duma gáz, mért nem nyomtak be inkább valami robot halandzsát és azt feliratozzák angolul?
Ez így nagyon gyenge, talán egy ötéves gyereknek elmenne, de nekik még túl véres, feldarabolt emberes. -
Apollyon
Korrektor
Most néztem meg a Butterfly Effect: Revelation c. filmet, ami elvileg a 3. rész de itt is különbözik a sztori.
Kicsit olyan thriller, kicsit dráma, kicsit krimi, de ami nem kicsit, az nagyon, mert ez valami iszonyat beteg. Beteg aki kitalálta, beteg állat, ez ... jééézusom

Nézzétek meg! Beteg/10
-
adalbert1
veterán
-
MarioAna
senior tag
The Unborn:
Jó kis parázós movie, a történet nekem nagyon tetszett, a megvalósítás is elég jó lett szvsz, nekem bejött, rég élveztem ennyire ilyen stílusú filmet
.
8/10.
off: egyébként hogy kellene írni, 8/10, vagy 10/8? Csak mert érdekel
-
@rglaaf
veterán
Know1ng na erre a filmre piszokul kiváncsi vagyok
-
Face8814
őstag
Valami Amerika 2
Nem vártam tőle túl sok mindent. Igazából a mai magyar filmgyártást sem nézem sokra, de itt kellemes meglepetés fogadott. Nem mondom hogy ez volt életem filmje - sőt ... - de szórakoztató volt és kikapcsolt.
Egy 7/10-et megérdemel. -
bagyulajuve
addikt
Ma 2 Samuel L. Jackson film volt a terítéken
Spirit: képregényadaptáció, bár magát aképregényt nem olvastam. Nagyon tetszett amúgy a film, volt egy különleges hangulata. 1 dolog nem tetszett, amit nem tudtam teljesen hova rakni, az pedig a nácis monológos rész. Eva Mendes popsija: 10/10, Csajok: 9/10. A film pedig 8/10.
Ki a fasza gyerek: jó kis vígjáték, jókat derültem rajta. 1x simán nézhető. 6/10
-
adalbert1
veterán
Yes Man : Nem volt rossz, de jó sem. Jim Carrey-nek voltak ennél sokkal jobb filmjei is. Tehát nem egy Dumb és Dumber vagy Truman Show.
Valami Amerika 2 : Ez viszont tetszett, lehet hogy azért mert sokkal alacsonyabb elvárásokkal ültem le megnézni mint a Yes Man-t.
Spoiler : a majmos poénon én is borultam, de a legjobb az volt amikor Mónika bemutatkozott.
Őrült Stone, avagy 2008 a patkány éve : na ez az a film amit még megjelenésekor kellett volna megnézni, biztos nagyobb sikert ért volna el nálam. Így 16-7 évvel később az akciójelenetek már nagyon gagyinak hatnak, a történet is, a párbeszédeken és beszólásokon viszont lehet röhögni.
-
Pitterix
őstag
Valami Amerika2: nem hittem volna, de tetszett!!!
Sőt sokkal jobban mint az első!7\10
-
törölt tag
de, de, neked akartam

egyebkent ram is olyan hatassal volt ma a tej, mint rad

-
Arnold2
őstag
U.i: Nekem igazából az ez előtti alkotása sem jöttbe, de hát ha valaki díjazza az ilyesmit.
-
Arnold2
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Diák jegy 1440Ft (ne hagyd otthon a diákot mert csekkolják), teljes árú pedig 1800 Ft szóval annyira azért nem is olcsó, de nekem megérte, mert még nem nagyon tapasztaltam ilyet.
Én jól szórakoztam rajta.U.i: igen, kinek mi az olcsó, tudom. De egyszer szerintem mindenkinek megéri beruházni egy ilyenre. Csak nehogy függővé váljon

-
Pitterix
őstag
The Strangers2: mégis lesz második része!!!

-
Arnold2
őstag
Ú srácok, most nézem meg a "Szörnyek az Űrlények ellen" című animációs filmet az IMAX moziban. S hát valami nagyon király volt. Bár kiskoromban voltam egy 3D filmen (4 korona kincse), de már annyira nem emlékszem rá. Viszont ez egy teljesen új élmény volt.
Maga a film hozta a szintet. Igazából úgy látom hogy a mostanában készülő animációs filmek megütik a szintet. Vicces volt, animációs film volt egyszóval nézzétek meg. Van benne egy két "easter egg" is. Kiváncsi vagyok észreveszitek e
.
S ha ebben a NAAAGY válságban futja rá, akkor mindenképp 3D-ben nézzétek meg, megéri. -
Wolverine
félisten
TF2 robotlista.
-
Eagle16
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
Nincs oka, így van és kész

"A vámpírmitológia része (a fokhagymával, feszülettel és a többivel együtt), hogy a vérszívó nem léphet be az otthonodba, hacsak nem invitálod be magad - erre utal a cím is. (az egész film során mindenkitől engedélyt kér, mielőtt belép valahova)"
-
Bubee82
őstag
-
Bubee82
őstag
Lat den ratte komma in / Let the right one in / Engedj be: 10/10
Minden kalapomat leemeltem a film előtt. Azok közül a vámpíros témájú filmek közül, amiket eddig láttam ez szerepel az élvonalban. Sőt, azt hiszem odaítélem neki az első helyet. A másodikat pedig a 30 nap éjszakának szánom.
Engem nagyon megfogott az egész. Valóban nem a tipikus hálivúdi fröcsögésről szól az egész, VÉGRE. A szereplők szvsz telitalálatok. Jobbat nem is nagyon találhattak volna.
Szal különösen ajánlott + Bubi's Choice
-
törölt tag
Valami Amerika 2
tetszett a film, jol ossze volt rakva, a zenes reszek kulonosen tetszettek, de elgondolkoztam azon, hogy ha lehet normalis filmzeneket irni, akkor a magyar zeneipar miert van szarban?

no mindegy
oroszlan szonjan megborultam rendesen, szervet tibor mar unalmas, pindroch csaba szinten, es meg csunya is, a tv2-os megatancosok nem voltak rosszak 
ami igazan nagyon tetszett es sirva fetrengtem a rohogestol folyamatos visszatekeres mellett az az, amikor hujber bacsi majomjelmezben bemaszik a kertbe, mire a csaj tok komasan kirak egy majmot az ablakba, hogy teged keresnek
eloszor rohogo majd sirogorcsot kaptam
igazi ROTFLha pontozni kellene (megy az meg itt?) akkor olyan 7-8 korul lenne

-
szumoo
senior tag
Punisher: War Zone - 7,5/10
Elfogult vagyok ezzel az értékeléssel, mert igaz elég gyenge a film, de nagyon jól szórakoztam rajta és teljesen kikapcsolódtam!

-
brownus
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
az ong bak 2 az elefántos sztoris?
nem , amire én gondoltam az ez: Tom yum goong...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Igen, ezt írták máshol is róla, h megint beállították a japánokat gonosz elnyomóknak..
Én nem voltam ott, akkor, tehát nem is tudhatom száz százalékosan nyilván, de én azt gondolom, annak idején a kis kínai falvakban minden formában megjelenhettek, csak kedves új jövevényként, barátságos idegenként nem... És azt sem gondolom, h túlzott lenne az Ip Man-ben ez. Pont el tudom képzelni, h benyomultak és akit értek vittek vagy demoraziáltak. Ip Man meg egyszerüen egy tök jó gyerek. Főleg itt a filmben. Engem nagyon megfogott. Életem talán legnagyobb élménnyel bíró "verekedős filmje".
ps. ja, és mondom mindezt úgy, h alapvetően rühellem a kínaiakat..főleg az ittenieket -
bagyulajuve
addikt
Ong Bak 2 - jó film, szokásos bosszús történettel, semmi közi az első részhez. Tony Jaa hozza a formáját, bár most több fegyvert használ és kevesebb térdet. A folytatás remélem hamarosan következik. 7/10.
Ip Man - Szintén verekedős film. Tetszett a koreográfia és a történet is, de a japánok túlzott démonizálása kissé zavart. A következő rész 2010-ben várható állítólag és abban már Bruce Lee karaktere is megjelenik, sőt elég nagy szereppel bír majd. 7,5/10
-
-
Eagle16
addikt
Tyűha, menni fog a mozikban a Mutant Chronicles...szerintem még DVD-n se kellett volna kiadni...
BITBOYS: A Hurt Locker-t láttam, nagyon jó film

-
runner 125
nagyúr
Az áruló c. filmet látta vki? Vélemény?
Köszi -
BITBOYS
addikt
válasz
BITBOYS
üzenetére
...és még egy: Hurt Locker

..+1 tinihorror: Final Destination 4 -
BITBOYS
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére

Pár érdekesség: Duplicty, Lesbian Vampire Killers
, Crank 2, Battle for Terra -
Tibiajax
nagyúr
-
brownus
veterán
nem rossz! sőt, kifejezetten tetszett, még will színészi játéka is, csak fura volt tőle egy ilyen szerep. /azt a szegénységből gazdagságba filmet nem láttam még, lehet ezért. utoljára a legendát láttam tőle/ a film zenéje meg találó, szép, megríkató a képekkel együtt, tényleg mindjárt le is veszem...
a napokban ezt nézzük meg, annyira szarnak mondják, hogy nem hiszem el, hogy miller ennyire elbaszta...
-
-
hemaka
nagyúr
Boszorkányhegy: Nem volt rossz, itt-ott jókat kacagtam. Mondjuk én bírom The Rock-ot(Dwayne Johnson), csak kicsi fura volt ebben a filmben látni, ami ilyen gyerekes...
na mindegy, egyszer meg lehetett nézni. 6/10 -
szumoo
senior tag
Afro Samurai: Resurrection : 7/10
Igaz 10 percet átaludtam
, de azért egész jó volt! Tiszta Kill Bill érzésem volt végig. 
-
Bubee82
őstag
The Grudge 2 / Az átok 2
Pontozás nélkül: szar volt. Nem tudom h is lehetne értékelni, mindenesetre nekem nem tetszett, sőt gagyi volt. A vége meg... Na mindegy. Én biztos nem ajánlom. Borzongásra se volt alkalmas. -
brownus
veterán
seven pounds, néhol már sok volt egy kicsit will-ből vagy az arcjátékából, de a film nagyon tetszett! /s.l.jackson ugrott be will játéka során
lehet megnézte párszor a pulp f.-ont/ 8/10, a film zenéje is találó volt!tényleg ilyen fájdalmas a medúza "harapása"? ha jól tudom nem halálos vagy legalábbis nem ilyen hirtelen következik be a halál.... de mindegy, hatáskeltő volt az biztos....
slumdog millionaire, 8/10 ez is bejött, jó ötlet volt a jelen kérdései és a múlt eseményei között az oda-vissza váltás.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
runner 125
üzenetére
Csatlakozom, egy estét is megért, jó trancsírozós volt ez is, tudják mi kell a népnek.
Azért ez nem volt zombis, mielőtt bárki azt hinné, csak simán vírusos karanténos.Hja és ez is elég jó kis csajszi volt

-
Integra
titán
-
Pitterix
őstag
Open Season 2: az első jobb volt....
5,5\10
Race to Witch Mountain: megnéztük moziban és nem bántam meg!
Szerintem jóra sikerült!7,5\10
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon
üzenetére
Hja meg még annyit hozzátennék hogy erősen 18+, és nagyon sokat káromkodnak benne.
Wilderness c. filmet látta valaki?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Eagle16
üzenetére
Értem. Akkor lehet majd mégis megnézem.
Most néztem meg a London c. filmet, Jessica Biel van az egyik főszerepben, Jason Statham szerepe kicsit szokatlan volt, de fő főszereplő Chris Evans szerepe sem volt a megszokott.
Jessica Biel brutál jó nő még mindig sztem, amúgy a film bejövős volt, 7.5/10-et adok neki, az emberi kapcsolatokról szól, meg emlékeztet, milyen könnyen el lehet cseszni ezeket a dolgokat.
-
Eagle16
addikt
Let the right one in (Låt den rätte komma in)
Az eddigi legjobb vámpíros film, azt hiszem ezzel mindent elmondtam róla. Svéd műremek és nem hiába van benne az imdb TOP 250-ben.
A végén az uszodás jelenet volt a csúcspont, hát az egyszerűen ütött.
10/10, szerintem tökéletes volt, aki még nem láttam az mindenképp nézze meg, de ne kőkemény horrort várjatok több liter vérrel... -
runner 125
nagyúr
Akinek tetszettek a Holtak Napja, Holtak hajnala, Holtak éjszakája, 28 nappal később és a hasonló jellegű filmek, ez is minden bizonnyal jónak fog ígérkezni.

Nekem összességében tetszett, sok akciójelenet, sok helyszín, izgalmas, végig lekötött.
..egy délutánt megért.Ezért kap is egy 8/10 -et.
-
diablo1984
veterán
ááá, behalok, pont most láttam a Kill Switch-et S.S-től(2008vagy 2009-es?) hát behalok rajta, mondhatni tipikus! egy emberrajt lelő és még nem is táraz sosem, beossza 234lövésre azt a huszonyegynéhány golyónyi tárat(biztos lövés közben bedob egykét pukk-ot is, hogy a folyamat megmaradjon, meghát ami úgysem talál azt minek éleset lőni!
)
naszóval szívderítően jól bírják a fiúk a filmben a verést, Pista bácsi jól osztja őket(közfalat kiver velül, kivágja őket a 2.emeletrőlstb) és mind(majdnem) túléli!
szinte igazi családi mozi, de azért némi vér kiförccsen....
azért említésre méltó még a jó öreg pistánk hajviselete zsír(jól megszokott csutka oda, de kőfelmosó alias nic cage megvan), a fegyvertartása kötelezően arcbavágós lövésenként, dehát ő biztos behajlított kézre gyúr, így neki nem rug vissza a fegyver....
ezen kicsi bakik ellenére is kötelező darab, 8/10-es megér(elfogult vagyok, jól mulattam)

-
törölt tag
Madagaszkár 2
Nem pontoznám, egész egyszerűen tökéletes

Nekem nagyon egyben volt ez a második rész, bár többszálon futott a dolog, egszerű volt követni. A pingvineknek meg már kéne egy külön mozi...szerintem
és éppen itt az ideje, így, hogy különváltak a többiektől...Julian király viszont még mindig irritáló 
Hjaj, moto-moto

Meg drága kis Morth a szigeten a cápával: Most miért is nevetek itt?
Hát vmi zseniális...Azt hittem az elején, hogy a családi szálakkal meg az ellentétekkel majd elcseszik az egészet, de nem így történt.
Csak azért nem adok 10 pontot, mert nem lenne értelme
Viszont a nagyon vadon 2 után ez totális felüdülés volt
Jöhet az alien vs monsters, meg a planet 51 
Jah és kérdem én, a Surf's Up nem lesz második résszel?

-
Tibiajax
nagyúr
napi vicc
Walled In - Befalazva.. utolsó mondat a lényeg
A friss diplomás építészmérnök, Sam Walcczak a semmi középébe utazik, hogy leellenőrizze egy titokzatos épület, a Malestrazza ház szerkezeti felépítését. Az épület vizsgálata közben szörnyű titokra bukkan rá, a múltban emberek tucatjait zárták be élve a falakba. Ahogy egyre jobban belemélyed a ház múltjában, lassan rájön hogy egy utolsó áldozatra még szüksége van az épületnek...

-
Arnold2
őstag
A híres hirhedt Empire csinált még egy listát.
-
hemaka
nagyúr
Knowing: A szokásos világvége dolog, csak kicsit másképpen, illetve egy kis csavarral a végén, amit nem lövök le micsoda. Egyébként annyira nem nagy szám, itt-ott izgulós, de semmi több. Effektek úgy ahogy rendben vannak, Nicolas Cage csöppet megöregedett már, de szerencsére itt nem kellett semmi akció jelenetet bevállalnia. Csak a vége miatt, illetve mert benne van a The Fall-ból egy nagyon jó zene(az elején és a végén is): 6/10 többet ez így, ebben a formában nem ér.
-
Pitterix
őstag
Midnight Movie: jó film is lehetett volna......, de nem lett.....

5\10
-
törölt tag
ne csinaljatok mar
sztem az outlander nagyon jo film volt
nagyon varom mar szinkronnal, allitolag lesz is belole
-
Pitterix
őstag
Doragon bôru: Ossu! Kaette kita Son Gokû to nakama-tachi!! (2008) : a film előtt jó volt ízelítőnek, bár sok jót nem hallottam a DBZ Evolutuionról.....
ez viszont10\10
-
szumoo
senior tag
Twilight: 8/10
Egész jó film!
Igaz egy picit nekem érzelgős volt, de hát kell ehhez a történethez! 
-
Eagle16
addikt
Seven Pounds
Kezdem azt hinni, hogy amelyik filmben Will Smith szerepel, az rossz nem is lehet...
Én is csak pozitívan tudok nyilatkozni a filmről, nagyon jó lett. A vége elég szomorú, esős vasárnapokra tökéletes választás, nagyon tetszett. 9/10Outlander
Ez már nem tetszett annyira, néha kicsit unalmas is volt, de azért nézhető.
Azért komoly volt az eleje, a csávó megérkezik a Földre, anyanyelve mintha valami északi nyelv lenne, erre a gép 1 perc alatt megtanítja neki a norvég nyelvet és onnantól kezdve angolul beszél
5/10 -
Pitterix
őstag
Make It Happen: hát láttam már jobbat is. Mivel a csaj bátyja emlékeztet egy haveromra, kap: 5/10

-
Face8814
őstag
Traitor
A Hazugságok Hálójában című film ugrott be egyből mikor ezt megnéztem. Igaz az sokkal jobb, de aki szereti az ilyen stílusú műveket, annak talán megéri egyszer ránézni. Egyébként elég feledhető alkotás.
5,5/10Doomsday
Gondoltam megvárom valami jobb minőségben és csak akkor nézem meg. Hát eljött az idő, de kár volt várni.
Az eleje jó, de utána egy ritka nagy f@szság az egész.
2,5/10 -
brownus
veterán
jöjjön csak
carlett készen áll az Iron Man 2-beli szerepére -
tiv83us
veterán
De gyulolom a bulvar mediat...
Terminatoros cikk amugy, lehet mar volt is, de akkor is felhaborito.
-
frame>24
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
Nah épp most értem a 2. rész végére...hát, karcolta a hátam a hideg megint...Éééés minő öröm, alhatok egyedül az albérletben...
(
)
Az a helyzet, hogy én az ilyen szellemvilágos-ijesztegetős filmekre érzékeny vagyok, és lehet, másnak ez nem fáj; de asszem nehéz éjszakám lesz megint, habár tényleg mintha az 1. durvább lett volna (azt töröltem a vinyóról is). Amúgy a macskanyávogásra is máshogy reagálok régóta...
Szerintem a 3. részt már nem tervezem be mára, ehhe... -
Wolverine
félisten
Felicia Day a House-ban \o/
-
Apollyon
Korrektor
Most néztem meg a The Illusionist (A mágus) c. filmet, Edward Norton-nal a főszerepben.
Hát rég volt már film ami ennyire tetszett volna, egy jó erős 9/10, és azért csak ennyi mert a legvégét jobban is bemutathatták volna.De amúgy szakadtam, ekkora hú, ilyet!

Ajánlom mkinek, már majdnem tökéletes alkotás, a sztori lenyűgöző!
Hja és Jessica Biel most különösen jól nézett ki benne.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de azért egész jó volt! Tiszta Kill Bill érzésem volt végig.