Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
frame>24
addikt
The Tree of Life (igen, rögtön a véleményekhez a link)
Gratulálok a rendezőnek: a világ legértelmetlenebb filmje (számomra). Meg szoktam nézni az ilyen absztrakt baromságokat is, azzal a jelmondattal, hogy mindennek meg kell adni az esélyt, illetve hogy a változatosság gyönyörködtet.
Hát, ez nem. Vannak benne érdekes képbeállítások, de kb. ennyi. Egy zagyva és kaotikus impresszió valami hasonlóan kaotikus elméből. Tényleg semmi fogódzó nincs, képsorok egymás után. 10 percenként két szó, vagy egy sóhajtó mondat, ami alig érthető.
Hogy a 7.2-es jelenlegi IMDB rating + Arany Pálma díj kiknek köszönhető, arról komoly sejtésem van, amit pol. okokból ugye nem fejtünk ki.Fos. Kvázi értékelhetetlen.
Csak az nézze, aki épp durván bedrogozott és valami n+1-edik torz élményt keres.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Archanon
őstag
Az elsőt imádtam. Ezt is.
3D-s animációs filmek között szerintem nagyon jól megállja a helyét a "sorozat" (ugye már az..). Jó története van - habár nem túl eredeti, olykor bizony kicsit klisés, viszont tök elnézem neki -, de ami nálam igazán felhúzza az egészet, az maga Po karaktere, és a poénáradat, amivel rendelkezik. (Az a has... az a hang... ~dojing... ) Mondjuk én imádom mindegyik szereplőt, nagy arcok mind. Ez a második rész szerintem méltó folytatásra sikeredett, és a végéből Ítélve úgy tűnik lesz 3. rész is. Remélem az is hozza majd ezt a szintet.
Tőlem simán: [9/10] - mert megérdemli.[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
tween
őstag
A legsötétebb óra 3D (2011) Cinema City Alba : tetszett, de valami hiányzott belőle, talán egy kis dinamika...voltak pazar látványelemek, de erőteljesebb színészek kellettek volna ide, meg több akció...az külön pozitívum, hogy nem amcsis, hanem jó kis orosz területen készült...moziból kifele jövet párom elejtett mondata: hát nem volt valami nagy durranás...ő még a bemutatót sem látta,azt sem tudta mire hívom
-
F34R
nagyúr
BD-Eng
Daniel CraigSpoiler
Főszereplőnk Will Atenton aki éppen otthagyja munkahelyét annak érdekében , hogy többet legyen családjával az új otthonukban vidéken.
A film elején még semmit nem lehet sejteni , szépen kezdik kipofozgatni a lelakott házikót.
Munkájába temetkezik (ami nemmás mint egy napló , később ebből lesz a Dream House című könyv ), amiből csak családtagjai 2 kislánya és felesége zökkentik, mivel fircsa dolgokat látnak , úgy érzik valaki figyeli őket.
Egy nap mikor az alaksorba téved Will egy halom suhanc tör ki és menekül el, egyiket elkapja aki azt meséli el neki visszatért a gyilkos.
A házon belül és kívül is nevek , kifejezések többnyire a családgyilkosságra utalnak.
Will tehát elkezd nyomozni ,a helyi rendőrség nem segít(ismerik valódi kilétét.)
Egy helyre csöppen ami nem más mint egy szanatórium , Peter Wardról kérdezősködik .
5 évig ezt a személyt bent tartották mivel ő volt egyedül gyanusítható a család gyilkossággal.
Az szanatórium igazgatója megmutatja neki a régi felvételeket Wardról . Ekkor döbben rá az igazságra az az ember egy személy nem más ,mint saját maga. Will Ententon-t ő találta ki amíg bent tartották, ekkor kezd fordulópontra érkezni a történet: Ugyanis nem volt munkahelyéről hanem a szanatóriumból, és nem a családjához hanem az üres házba tér vissza ami több éve lakatlan.
Minden egyes nap elképzeli hogy a családjával van játszanak , zaklatják őket stb.
Will (Peter )szembeszomszédja segít neki aki tudja ki is ő valójában . A nő elmondja az igazságot , eddig a pillanatig úgy érezte ő oltotta ki családja életét.
Mindezidő alatt halványulnak az emlékképek kezd összeomlani a képzelgés.
Nem akarja elengedni családját "a ház fogságában van".
A szembeszomszéd volt férje aki rendszresen elviszi lányukat (elváltak ) az elejétől fogva gyanús. A végkifejletben meglátogatja Ann Patterson (szomszéd) Will-t és arra kéri menjenek el a házból. Megjelenik a nő volt férje ezzel borul az egész dolog , bosszút akar állni feleségén amiért elváltak , bezárja és belocsolja az egész házat benzinnel.Egy csapással le akarja tudni a bolondnak vélt Will-t és Ann-t is volt nejét.
Előkerül az igazi családgyilkos is ekkor villan be neki mi is történt , visszatérnek az "igazi" emlékei . Lényegi dolog hogy Ann férje és gyilkos bent égnek , a többiek kijutnak . Utolsó pillantra Will visszatér ,elköszön az emlékbéli feleségétől , kislányaitól és otthagyja multját a házban,
Úgy tünik miden megoldódik , a naplót amit kimentett a házból (feljáró lépcsőléc alatt rejtett el) könyv jelent meg Dream House címmel [első mondatokban írtan]A film kategóriája Drama | Mystery | Thriller . Legfőkkép a kiemelt csupán , mivel csak egy ideg misztikus és annyira thriller-nek sem mondanám.
Félidőig igazán jó, és utánna kezd laposodni.
Ezért egy átlagos filmbéli 6.5/10-t kap . -
-
kmisi99
addikt
Megnéztem a kört mert úgy emlékeztem hogy amikor kijött mindenki húde félelmetesnek tartotta. Az első fél óra tök unalmas az utolsó félóra meg szar kb semmi se volt benne. Viszont végülis nem olyan rossz de horrornak nem állja meg a helyét max valami akció nélküli akciófilm.
-
Archanon
őstag
válasz kmisi99 #41358 üzenetére
Nekem anno tetszett, így utólag olyan 6-7 körülire pontoznám. Nem is azért, mert olyan húdeparás lenne, de szerintem messze jobb, mint egy átlag dzs kategóriás gagyihorror. Sőt, inkább thriller ez... szerintem jó. A második része viszont már nem annyira, de az se kifejezetten gáz.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
dipeti
senior tag
válasz Archanon #41359 üzenetére
Nekem nagyon tetszett mindkettő. Többször is láttam már őket. Szerintem a zene is nagyon jó. Samara meg kúrva ijesztő.
Super 8
Ugyanazt éreztem, mint a 2012 esetében. Nagyonjó alap ötlet, de így elrontani a filmet. Teljesen komolytalan volt. A kölykök meg nehogy már 13 évesen világot mentsenek.
10/6[ Szerkesztve ]
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
pohár
félisten
-
Archanon
őstag
válasz dipeti #41360 üzenetére
Lehet meg kéne néznem őket ismét, régen láttam már. Viszont tervben vannak az eredeti japán részek, nagyon kíváncsi vagyok, miből gyártottak az amerikaiak.
#pohár: ....
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz dipeti #41362 üzenetére
használnak még T9-et az emberek?
én mindig is rühelltem, abban a másodpercben kikapcsoltam ahogy kézbe vettem a telefont, lehetetlen sms-t írni vele, meg úgy mást isGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mondomén
őstag
Kicsit hosszú volt, de tetszett. Nem sok mindent tudtam eddig a témáról, így lekötött végig a film. Nem tudom mennyi igazság van benne, de én személy szerint hiszek az ilyen összeesküvés elméletekben. Az ilyen szarságok mögött mindig áll(nak) érinthetetlen valaki(k). Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mennyire "kicsi és jelentéktelen" vagyok, illetve a hétköznapi emberek úgy amblokk. Míg én azon filózom hónapokon keresztül, hogy milyen/mekkora tv-t vegyek és honnan lesz rá pénzem, addig nagyhatalmú emberek olyan dolgokról döntenek egyik pillanatról a másikra, hogy azt fel sem tudom fogni. De lehet csak paranoiás vagyok.
-
Archanon
őstag
Cowboyok és űrlények
Cowboys & AliensNos, volt szerencsém megtekinteni, és azt kell hogy mondjam, pozitívan csalódtam. Azt hittem rosszabb lesz... Hmm... az ijesztő címe ellenére jó kis film volt ez, embörek. Pedig nem sok jót hallottam róla korábban. Történetileg mondjuk valóban nem egy nagy durranás, pedig a film első negyedéből ítélve valahogy jobbat vártam. Amit még nagyon hiányoltam, az valami csípősebb, igazi western humor. Ez sajnos kimaradt, helyette valami igencsak gyenge humorfaktor volt jelen...
Mindenesetre egynek szerintem tökéletes volt. Középszerű sztori néhány klisére épülve, szerintem remek látvány, szúrós szemű western hős, alias Daniel Craig vs. idióta, gondolkodni képtelen high-tech idegenek, nő, volt itt minden... Logikai bukfenc természetesen itt is volt, nem is kevés, de igazából annyira nem volt zavaró. Engem lekötött a film.
[6/10]
-
tween
őstag
Apollo 18 (2011) : az első fél órában azt hittem valami unalmas, majd később megőrülős őrjöngős film lesz (mert a bemutatóból ez jött le), de nem ez történt..voltak hanghatások amiken majdnem beszartam, pedig erős idegeim vannak képi világa tetszetős, azokat kivéve, mikor interferenciás volt a kamerájuk..azért lóg pár kérdés a levegőben:
SPOILER : azok a valamik köveknek álcázott idegenek voltak? mikor kiszedték a testéből azt a kőszerű idegent akkor mi történt? szétrobbant? nem bírta a levegőt? vagy hova lett? az orosz kapszulába a film végén hogyan jutottak be? vagy már benne voltak mikor beszállt főhősünk?[ Szerkesztve ]
-
somasz
addikt
Killer elite
Barátommal nagy Statham rajongók vagyunk, ez a film is tetszett, bőven jobb volt az átlagnál, Statham filmek között egy erős 8,5/10, objektíven csak 7/10.
Volt benne pár furcsa vágás, amikor csak pár pillanatra mutatták a lényeget. De kellőképpen összetett film volt, néhol kesze-kusza, kevéssé kidolgozott történettel. Jó filmélményt adott sörözés közben.A székhezkötözve-szaltózva bunyózás priceless
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
darál0w
Jómunkásember
most délelőtt bedobtam a The Thing-et és persze mindkettőt...
simán elmegy 1 filmnek is...a képi világa, a zene, a szörnyek kinézete...ugyan olyan mindkét filmben hiába a ~30 év eltérés. sötétben lehet még féltem is volna, de így nappali fényben, igaz el van sötétítve, de nem az igazi
lényeg a lényeg, hogy tetszett. így egyben meg főleg.
SPOILER
a csajjal viszont nem tudni mi lett...vagy figyelmetlen voltam? a 82-es filmben nem találják meg, pedig az űrhajo mellett kellett volna lennie...vagy elindult a vakvilágba?
8/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
feka007
veterán
Mission: Impossible 4 - Ghost Protocol
Nagyon jó volt, abszolút fasza film lett. Általában a poénosra fogott hangulatú akciófilmeknél jobban szeretem a drámaiakat, de ez talán az Eredetnél is jobban bejött. Mondjuk Bp-ből kár, hogy a lepukkant pályaudvar volt a helyszín csak, nem ettől a jelenettől fognak ideözönleni a turisták.. (Josh Holloway felhúzta kicsit mondjuk) De legalább egyre több filmben benne vagyunk
9.5/10
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2Na megvolt ez is, ezzel vége is az egész sorozatnak. ( ) A könyvek közül még évekkel ezelőtt a 4. részig jutottam el, aztán sajnos félbeszakadt, mivel több kötet nem volt meg, és később se tudtam hozzájutni egyhez sem, kölcsönkérni meg lusta voltam. Szóval az első négy moviet azt tudtam mihez viszonyítani, és nekem anno tetszettek (bár már régen láttam őket), jól megcsinálták. Noha az igaz, hogy kezdetben gyerekes varázslómese egyre inkább átállt a "sötét oldalra", és teljesen megváltozott a hangulata, az atmoszféra, már a 3. résztől kezdve... de a regény se volt különb, és ez szerintem jót tett neki. A 4. rész megfilmesítése már nem tetszett annyira, mint az elődök, amikor olvastam (ehj, voltam 13? 14?) jobban élveztem, de azért nem volt rossz az sem, sőt (mindössze távol áll a 10 pontos "mestermunkától"... ). Innentől kezdve meg már nem tudtam összehasonlítani a könyvekkel a többi részt... Ennek dacára tetszett az összes eddigi. Tényleg csak egy hibája van a filmeknek, hogy kb. mindegyik részt még 3 felé lehetne osztani, hogy teljes sztorit kapjunk. Így kicsit "darabos" volt némelyik. Külön örültem, hogy az utolsó részt még szétszedték, mert jaj, még több herripotter.
A Halál ereklyéi első részét még nyáron néztem meg moziban (nagy örömömre, mert szerintem ~3 évente sikerül eljutnom moziba), és nagyon tetszett, bár kicsit lassú volt, és zavart, hogy nincs még uccsó rész. Sebaj. Vártam. Aztán elfelejtettem. Hmm... most viszont már itt volt az ideje a befejező epizódnak.
Megnéztem. Hááát. Szerintem méltó befejezése volt a sorozatnak, mellesleg talán az utolsó részek közül ez sikerült a legjobban. Volt néhány elem, ami zavart, mert nagyon gyorsan történtek a dolgok, olyan.. "egyik pillanatról a másikra", váratlanul, de nekem tetszett. Látványra nem volt panasz, szép munka. Mondjuk a végén jót mosolyogtam.
SPOILER
Érdekes volt ez a befejezés. Nem sikerült eléggé megöregíteni szegényeket...
Kellett ez egyébként, mármint sztoriba, de így hülyén jött ki, a filmben talán
elhanyagolható is lehetett volna. Még egy "boldogan éltek, amíg
meg nem haltak" felirat is találóbb lett volna... talán.
A másik... nem tudom hogyan van a könyvben, de itt nem tetszett
(az előző részben sem), hogy olyan pikk-pakk haltak meg a korábbi szereplők.
Bár ez így talán "természetesebb", viszont vehették volna egy kicsit
drámaibbra is. Persze a nagyon csöpögős se jó.... a kettő között. Plusz az ostromot
elhúztam volna még jó +20 perccel, rövid volt. Na mindegy.SPOILER END
Zsír volt.
[8/10]Az egész sorozatra meg szintén 8 pontot adnék, 1-2 résztől eltekintve szerintem mindegyik nagyon jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Dylan Dog
8 / 10
Nagyon tetszett, jó kis film volt, nézze meg mindenki
-
ch003067
addikt
Motel 3
6 / 10
ebben is csak a szokásos hentelés volt.
Egyszer nézős... -
Huma
addikt
válasz Archanon #41379 üzenetére
Szerintem is túl hamar vége lett az ostromnak. Valamint nagyobb és látványosabb csatára számítottam. Amúgy nem volt rossz. Csak mikor kijöttem a moziból volt egy olyan érzésem, hogy fél órával rövidebb volt a film az optimálisnál.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
dipeti
senior tag
A tetovált lány (2009)
Män som hatar kvinnor (original title)
eredeti hang, 720p, hunsub
Nem volt rossz. A történet nem világmegváltó, inkább a képi világ fogott meg. Nagyon jó snittek vannak; a karakterek sem rosszak - főleg a tetovált lány érdekes, bár sokat nem tudunk meg róla. Életem első svéd nyelvű filmje, de nagyon szép nyelv. Igaz sokkal jobban kellett figyelnem a feliratra, mint amikor angolul nézem.
Ha valaki megnézi, mindenképpen magas felbontásban tegye, szerintem sokat hozzátesz az élményhez, mivel szép helyszínek is vannak.
Gondolom sokatoknak természetes, hogy csak HD-ben néztek filmet, de mivel nekünk nincs HD TV-nk ezért ritkán nézem így.
10/7[ Szerkesztve ]
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
rt06
veterán
válasz dipeti #41383 üzenetére
keszul belole az amerikai verzio is (a konyv, nem a film alapjan)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
darál0w
Jómunkásember
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
hoffman_
nagyúr
THOR - 9/10
1080p, dts, engNagyon jó féle! Ezeket a filmeket nekem csinálták A látvány maxicsillagosötös, a sztori nem nagy röffenés, de aki szereti a meséket(like me), annak simán tetszeni fog. A karakterek teljesen rendben voltak, főleg Thor, tök jól hozta az emberek közé keveredett ókori, felsőbbrendű, mégis nyájas viking istent Szerintem muszáj látni, pörgős kis akciómese, Avengers előkészítőnek pedig tökéletes, Captain America-val karöltve.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Komplikato
veterán
"keszul belole az amerikai verzio is (a konyv, nem a film alapjan)"
Hát trailer alapján jelenetről jelenetre tök ugyan az a film, talán a metrós részben van egy kicsit másképpen."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
mondomén
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
most ért véget a retekklubon az álom.net című magyar alkotás
egyelőre keresem még a szavakat...
-
rétisün
veterán
fright night 5/10
filmvígjátéknak/paródiának meglehetősen gyenge, talán az effektek, amik érnek benne valamit. vámpírparódiának még a '67-es vámpírok bálja is jobb, főleg egy amúgy is komolytalan társasággal, moziban nézve. sztem.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dipeti #41393 üzenetére
ahh, ezért néztem én is csak
gyönyörű magyar lányok, főszereplőnek meg berakják ezt a gagyit picsát
jó, a segge ott van, de akkor is.. szégyen
és ahogy olvastam a minap, már a machete-s faszi új filmjébe is beszopta magát... hogy lehetséges ez, azt elmagyarázhatná már valaki a naiv arcomnak, igazán -
Komplikato
veterán
válasz Tibiajax #41395 üzenetére
Lehet szemét vagyok, de az Álom.net számomra minden idők legrosszabb filmje amit valaha láttam, magyarból meg biztos. Egyszerűen teljesen irreális idióta forgatókönyve van, meg egy játszani abszolúte nem tudó főszereplője. A csaj meg nem tudom mit keres külföldi filmben, mert kb. 20 perc kereséssel találni olyan "profi" csajt, aki biztosan azt is jobban csinálná amivel oda be lehet kerülni, fényévekkel jobban néz ki és lehet még játszani is jobban tud
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
GrandeP
addikt
válasz Komplikato #41397 üzenetére
Mert azt te meg bírtad nézni?!
Engem a reklámja/előzetese is kikészített...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
somasz
addikt
Saving Grace
6-7 pontot megér a táj, a hangulat, a játék, a jóféle kiejtés miatt, jó szórakozás volt. A vége kicsit kesze-kusza, az nem tetszett. Ja, és aki ajánlotta, azt mondta, hogy nagyon vicces, nos én ezt is vártam, de attól azért távol áll...Kéne ma estére is valami film
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest