Hirdetés
Aktív témák
-
Huma
addikt
Megnéztem a Cowboyok és űrlényeket. Végre egy minőségi sci-fi.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
rétisün
veterán
válasz Realradical #41654 üzenetére
ne spoilerezz, lehet még nem ért el odáig
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Huma
addikt
válasz Tibiajax #41653 üzenetére
Igazából csak vicceltem. Elég gagyi volt a film.
Viszont a hangulata nagyon tetszett. Csinálhattak volna belőle egy sima westernt. Elég jó volt a szereposztás. Sima westernként egy jobb sztorival simán bekerülhetett volna a kedvenceim közé.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
janos666
nagyúr
válasz lorcsi #41661 üzenetére
Számomra ez a lista egy vicc.
Kat Dennings az első helyre és a Thor-ból kiemelve?
Személy szerint talán nem pont őt raktam volna az első helyre, de az én listámban biztos TOP3-ban lenne, és elfogadtam volna, ha itt is Natali Portman áll az elsőre helyen. De hogy még a 15-ös listáról is hiányzik...?
A Thor-ban nem volt nagy szám, de ilyen alapon ott Kat Dennings se... És senki sem látta a Your Highness-t (esetleg a vágatlan verziót, ahol "vetkőzik" is)? Szerintem abban a filmben nagyon jól mutatott Portman (ruhában is).January Jones felőlem felfér a lista elejére, nekem is nagyon tetszett az X-man-ben, de második helyre talán túlzás. És abban a filmben Rose Byrne is hasonlóan jól mutatott, aki rajta sincs a listán...
Christina Hendricks szerintem jogtalanul előzi meg a mögötte álló három nőt.
Mondjátok hogy hülye vagyok, de szerintem attól még nem lesz valaki toplistás szépség, hogy nagy a melle. Sőt, szerintem ennek a nőnek már aránytalanul nagy a melle! És ezt most nem tudom jól körbeírni, de fura, hogy az egész teste kerekded és telt, az arca (főképp az álla) mégis inkább csontos, így kicsi az a fej azon a testen (elveszik a felső sárgadinnye az alsó görögdinnyék mellett, vagy nem tudom...). A saját TOP15 listámra fel sem tenném.Olivia Wilde-ot ezen a listán felhoznám harmadiknak. A saját listámon talán másodiknak is.
Brooklyn Decker - Az említett kellékfeleségben Jennifer Aniston mellett legfeljebb évszámokkal rúg labdába, mert az "öreg lány" szerintem még mindig sokkal szebb, mint ez a fiatal szöszi.
A többibe már nem szólok bele, a listáról eddig nem említett nők vannak legalább olyan szépek, mint ahol állnak, egy-két hely ide-oda tologatása pedig már bőven csak egyéni ízlés kérdése...
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz lorcsi #41661 üzenetére
És OHH FUCK!!!
Az Álomháború című film elég nagy katyvasz volt, de már az sokat segített volna rajta, ha a porcelántestű Emily Browning (állítólag) őrülten izgató táncát nem hagyják drasztikusan félbe a bombasztikus, de üres akciójelenetek kedvéért.
MI ? MI ? MIVAN ???
Az Álomháború szerintem kirívóan jó film volt a 2011-es felhozatalból, amiben egyáltalán nem gondoltam izgató nőként erre az Emily Browning-a, mert hiába hogy egy idős velem, abban a filmben kislánynak nézett ki, nem fiatal nőnek. Aki azt hitte hogy a csajok miatt kell nézni a filmet, azt nem csodálom, ha nem díjazta.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
csige791
tag
Sziasztok,
24-et keresek 1-8 évad + redemtion. Angol hang+magyar felirat. Használt is jó, csak ne legyen nagyon rossz állapotban.
-
Pitterix
őstag
válasz Tibiajax #41653 üzenetére
Huh, már kezdtem megijedni...
Bakker én meg a filmmel álmodtam, aztán szólt az ébresztő.
Nem tudom, miért tetszik ennyire és miért van rám ilyen hatással.
Még a Trónok harcával sem álmodtam, pedig az is nagyon ott van."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
zolynet
veterán
Terms of Endearment - Becéző Szavak [1983] 9/10
Hibátlan dráma, kötelező!
Jack Nicholson a 2. Oscar-díját kapta a legjobb mellékszereplő kategóriában ... kétség nem férhet hozzá.
Mostanában egész sok Jack Nicholson filmet néztem, és úgy voltam vele lehet az összeset megnézem amiben szerepel, így találtam rá erre is.
A következő is megvan, Gyomok között (Ironweed, 1987), remélem hétvégén be tudom húzni.SPOILER!
Már csak ezért a szösszenetért is érdemes volt megnézni: Jack Nicholson részlet
Ezen meg csak simán besz@rtam a röhögéstől: villany részlet[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Pitterix #41665 üzenetére
azért tetszik Pitter, mert jó.. én is nagyon csípem, végig is toltam, több részt jó megnézni egybe, had haladjon
vörös kis szobalány azóta háttérképem default -
Devid_81
félisten
Warrior
Az elso feleben csak annyit gondoltam, ha mar eddig eljutottam adok neki egy eselyt, vegignezem.
Azt hiszem nagyon jol tettem!
Veget annyira osszeraktak, hogy amikor vege lett nem kapcsoltam ki, csak hallgattam a zenet, olvastam a stablistat...meg mindig hatasa alatt voltam...
Nem nyomta le a toplistarol a tobbi dramat, de erosen ott van a Top10-ben kategoriajaban!
8/10...
-
pohár
félisten
ez a Killer Elite egész jó, nem kell tőle várni semmit, szokásos Statham féle pusztítás-rombolás-ölés, kellemes kikapcsolódás volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ludsimon
veterán
Jött ki valami horror?
undefined
-
ludsimon
veterán
Én ezt nem hiszem el gyerekek!
2011-es film és még 2012 januárban sem elérhető mikor november 11-én jött ki...
The Awakening (2011)undefined
-
janos666
nagyúr
válasz ludsimon #41672 üzenetére
Akkor ehhez mit szólsz? A Dangerous Method:
Opening Weekend: 2 October 2011
8 March 2012 (Hungary)TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
pohár
félisten
újabb Asylum remekhez van szerencsénk?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
janos666
nagyúr
Kiről beszéltek? Mert már ketten kétféleképp írtátok le a nevét, és az első pont úgy hangzik angolul, mint magyarul az elmegyógyintézet.
-
Archanon
őstag
válasz janos666 #41676 üzenetére
Asylum* - kihagytam egy s betűt..
Ha nekünk címezted. És pontosan, találó a neve... Nem sok filmjükbe botlottam bele, de mindegyik kivétel nélkül egy másik nagyobb produkciónak egy "lebutított változata" volt, amikre csak azért adtam 2 pontot 10-ből, mert végigröhögtem a gagyiságukat. Ilyen copykat csak gyogyósok csinálhatnak... csak az a szörnyű, hogy megélnek belőle.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
troland26
őstag
Tegnap kicsit retro hangulatba voltam . Megnéztem a szexmisszió című filmet . Emlékszem "kispöcsös" korom egyik első meghatározó filmélménye volt . Aki akar 2 órát tényleg vigyorogva filmet nézni annak ajánlom
-
MODERÁTOR
válasz troland26 #41680 üzenetére
Az mekkora már, szétcsavarható kifli Még mai szemmel nézve is egész tűrhető csajok voltak benne. Ha tv-ben adják mindig megnézem.
Zodiac (720p szinkron, dir cut)
Kicsit megijedtem a 2:46-os runtime-tól, de egész jól elszaladt az idő. Pár apró eltéréssel mindent jól átdolgoztak a valós eseményekből. RDJr.-nak lehetett volna kicsit nagyobb szerepe is a nyomozás során. Összességében tetszett a film. 7/10
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
Huma
addikt
válasz DemonDani #41678 üzenetére
Érdekes filmnek tűnik. Biztos meg fogom majd nézni.
más:
Tegnap megnéztem a Black Death című filmet.
Egész jó volt. Jobb mint amire számítottam.Spoiler!
A boszorkány szerepét játszó színésznő telitalálat volt. A gőgöt és a kegyetlenséget épp úgy el tudta játszani mint az együttérzést és a kedvességet. Van egyfajta kisugárzása a nőnek.
Harc csak egy jelentősebb és egy kisebb volt a filmben szóval aki 300-at várt az biztos csalódott a filmben. Szerintem egy 6 pontot mindenképp megérdemel. Talán hetet is.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Archanon
őstag
Már a címe is rossz. Nem hiszem, hogy megnézem... a korábbi Asylum filmekbe is csak véletlenül botlottam bele még pár éve, mostanra viszont igyekszem kerülni őket.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
pohár
félisten
hát ő még mindig tolható, annyi szent
ez a Zodiac milyen típusú film? lehet megejtem majd valamelyik nap
-
Huma
addikt
válasz Realradical #41691 üzenetére
Sean Bean pont úgy nézett ki mint a Gyűrűk Urában. Kicsit fura érzés volt úgy látni, hogy nincs a nyomában egy pár hobbit és nem üldözik orkok.
Utánanéztem, hogy ki a boszi. Ines Marie Westernströer a böcsületes neve.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na van HD Real Steel akit érdekel.
Live-Die-Respawn
-
Pitterix
őstag
Éljen a romantika!
Kiszámítható, de magával ragadó.
Tetszett nekem, tetszett a nejemnek, nem bántuk meg azt a másfél órát.6,8\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs