Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #41750 üzenetére
pppssszt, még nem látta szerintem
na de azért a 20 perc az sok kicsit[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #41753 üzenetére
ezek alapján egy percet se látott még belőle
na de ne spoilerezz itt nekiGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
adalbert1
veterán
válasz heihachi #41733 üzenetére
Mi is nemrég néztük újra őket, én is így vagyok vele...
Blackthorne: a kivételezés igényes, de összességében a film szerintem max. egy erős közepes.
Contagion: ennél a filmnél is az volt az érzésem, hogy valami hiányzik belőle, talán a dramaturgiára fordíthattak volna több gondot, néha az volt az érzésem hogy egy unalmasabb dokumentumfilmet nézek.
Na most jön a Killer Elite, kíváncsi vagyok milyen lett.
-
Realradical
őstag
Ma megnéztük a Sherlock 2-t. Hááááát izé, többre/másra voltam felkészülve. Nem volt rossz, de jó se. Ha nem RDJr a főszereplő, tuti süllyesztő lett volna a sorsa.
szerk: A 3D-re szánt jelenetek borzalmasan jönnek ki 2D-ben.
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
janos666
nagyúr
válasz Realradical #41762 üzenetére
Nemrég néztem újra az első részt, hogy ráhangolódjak a másodikra, de ezek szerint ez nagyon más lesz.
És nemrég cseréltem le a 3D képes plazmám egy 2D-re limitált modellre. Bár ha csak részben 3D, a nahy része vagy akár az egész csak fake-3D, akkor úgy is 2D-ben nézntem volna a régin is...
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
F34R
nagyúr
Komolyan én nem értem az IMDB pontozóit , Hugh Jackman nem egy ilyen szerepbe való azonkívűl egy szimpla családi dráma a leggyengébb fajtából.
Valahogy a marketing bullshit érződik át rajta. Ezen a filmen sajnos a robotok se segítenek.nálam maximum jó indulattal is 5.6/10
-
hoffman_
nagyúr
True Grit - 8,5/10
Nagyon király volt. Egy kicsit levontam, mert hiába volt ilyen a karakter, és jól is csinálta, nekem túl tökös volt a kiscsaj 14 évesen. Amúgy nagyon egyben volt a film.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Jim-Y
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
Real Steel
mintha Sly, Over the Top című filmjét néztem volna kicsit átdolgozva, felujítva
nálam bejött...ez is és az is. 6/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Realradical
őstag
Warrior 10/10. 'nuff said.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
nepszter1
addikt
50/50
10/10
-
Kassadin
addikt
Harry Brown
Az ember, aki elveszíti mindenét, sajátságos bosszúhadjáratba fog, a sok sötét és félhomályos jelenet talán tovább növeli a feszültséget s az ember kilátástalanságát. Lassú folyású film, habár az előzetese nem ezt sugallja.
7/10
-
Tothgera30
Ármester
Fifti-fifti (50/50) - Érdekes film, szinte dráma, de egyfajta humorral és felfogással, nekem bejött. Egyensúlyban táncol több féle filmkategória között, de én inkább vígjáték-dráma vonalon helyezném el, úgy félúton. Seth Rogen is az egyik kedvenc színészeim közzé tartozik, most is hozta a "formáját". A sondtrack nagyon tetszett, ezért nálam 10/10-et kap.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Tudtok mondani valami mostani jó vígjátékot? Vagy akár jöhet valami régebbi must see is.
-
rétisün
veterán
válasz HollyBoni #41776 üzenetére
ha bírod az angol humort: monthy python filmek (gyalog-galopp, brian élete, stb...) vagy a magyar "klasszikusok": bakterház, legényanya, üvegtigris, argo.....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Jhonny06
veterán
The Ides of March (2011)
Nem tudok mit írni róla, meg kell nézni. Mostanában nagyon beletrafálok. 9/10.
-
dy_nmq
aktív tag
uu megnéztem az uj sherlock holmes-t... hát azért az első jobb volt.
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
Huma
addikt
válasz dy_nmq #41781 üzenetére
Nekem csak annyi bajom volt az első résszel (a másodikat még nem láttam), hogy semmi köze nem volt az eredeti Sherlockhoz képest. Ha más címet adnak neki, más szereplőkkel akkor semmi gond nem lett volna.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
hoffman_
nagyúr
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Huma
addikt
Valaki tud ajánlani egy jó horrort? Ne legyen bugyuta, vámpíros, zombis, farkasemberes.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
rétisün
veterán
trancsírák.....
mod: nem vámpíros, nem farkasemberes, nem zombis, viszont bugyuta. akkor nem jó
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Huma
addikt
A motel az inkább hentelés mint horror. Valami olyanra gondoltam amiben van misztikum is.
A fűrész jó, de a harmadik résznél már elvesztettem a fonalat. Mivel kb egy éves közökkel néztem őket így már nem emlékeztem, hogy ki kicsoda. Az első rész mindenesetre nagyot ütött.
De lehet újrakezdem a fűrészt mert mindhárom rész tetszett.(#41789) Realradical : Insidious már megvolt. Tetszett.
(#41788) rétisün: Sokatmondó a film címe.
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
Ez nem kifejezetten horror, de szerintem nagyon jó volt, egyszer kétszer rám hozta a frászt
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Huma
addikt
válasz Eagle16 #41792 üzenetére
Az ilyen UFO-s dolgokért sem rajongok. Szerintem az X-akták is onnantól kezdve lett unalmas amikor ez lett a fő témája.
Ettől függetlenül persze lehet, hogy tetszene. A tálalástól függ.(#41791) rétisün: Én is így vagyok vele. Mondjuk én nagyon nehezen állok neki másodjára egy filmnek.
-
Pitterix
őstag
Végigértem az "American Horror Story"n.
Marha jó alkotás.Hihetetlen, mennyire idaszögezett a monitor elé.
Kicsit spojleres. Sylar meleg alakítása kicsit fura, de jópofa.
Ha így folytatódik sorozatfüggő leszel....10\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
pohár
félisten
-
rétisün
veterán
sziklák szeme? barlang? martyrs?
(#41795) Pitterix: jó kis sorozat, kiváncsi vagyok, tényleg lesz-e (és milyen lesz, ha lesz) második évad....
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz Jhonny06 #41794 üzenetére
Már láttam. Tetszett. Bár abban sem volt misztikum ha jól emlékszem. Szeretem ha van némi természetfölötti beütése egy horrornak.
(#41795) Pitterix:
Én épp most álltam neki az első résznek.(#41797) rétisün: Mindkettő megvolt. A Sziklák szeme tetszett a másik nem.
Lehet túl sok filmet nézek.
szerk2: A Martyrs-t még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest