Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#36701) koxx válasza Kassadin (#36699) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Végigolvastam az idei postokat és megakadt rajta a szemem :DDD

(#36702) TRob1 válasza koxx (#36698) üzenetére


TRob1
veterán

Végülis megértelek, hisz pl. A remény rabjai is szar kb.19000 ember szerint. Különben is, tőled meg már megszoktuk hogy a jó filmeket lehúzod ;] (Lebowsky, In Bruges, Rec, Watchmen, Memento :Y, Keresztapa :Y, ... ) :U

¤ R'n'R ¤

(#36703) Kassadin válasza TRob1 (#36702) üzenetére


Kassadin
addikt

Az a 19000 ezer ember csak pop-corn filmeket ismer. Amiben már gondolkodni kell, felfogni a csavart, az már nekik sok. :(

(#36704) koxx válasza TRob1 (#36702) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

A szar is jó, 1 milliárd légy nem tévedhet :)
Egyébként nem húzom le a valóban jó filmeket, olvass kicsit vissza. Egy remény rabjait meg nem kéne egy lapon említeni ezzel a hulladékkal.

(#36705) TRob1 válasza Kassadin (#36703) üzenetére


TRob1
veterán

Ezt pl. a Memento-nál (imdb: 31. legjobb film) is írhatod, de ott szerencsére csak 6001 ilyen van (+1 koxx, ha nem szavazott még ;] )

(#36704) koxx: Egyrészt azért azt írtam, mert nálad első volt a toplistádon, másrészt meg azért, mert ahogy neked pl. a felsoroltak hulladékok, fosok, úgyanúgy van jópár ember, akinek a kedvenced a hulladék (én nem tartozom közéjük, könyvben és filmen is imádom)

szerk: Jah, és mint láthatod, visszaolvastam, azért is tudom, hogy sok jó filmet lehúzol, lásd felsorolás. Tovább meg nem mertem visszaolvasni mikor a Keresztapához jutottam (És a toplistádat elnézve, meg is lepődtem ezen filmek lehúzásán, mert majdhogynem az összes kedvencem ott van, és csak párat nem tennék a top akármennyimbe: Diszkópatkányok, Ellenség a kapuknál, A Bosszú börtönében, Amerikába jöttem - amik jó filmek, de inkább a felsoroltakkal helyettesíteném :K )

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#36706) Kassadin válasza TRob1 (#36705) üzenetére


Kassadin
addikt

Meg még rengeteg más filmnél is... :U

(#36707) diablo666 válasza koxx (#36698) üzenetére


diablo666
tag

hat igen...a Coen fivereknek van egy egyedi stilusuk,ami elegge elter a szokvanyostol...ez vagy bejon vkinek,vagy nem(nekem elobbi)...koztes allapot nem igen van,tapasztalataim alapjan :D bar a legutobbi filmuk, a True Grit nagyon halvanyra sikerult szerintem...de ennyit megbocsatok nekik,sok jo film van az eletmuvukben...

(#36708) koxx válasza TRob1 (#36705) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

A keresztapát régen láttam, írtam is, hogy újra fogom nézni. De a többi sztem sokkal megosztóbb film, pl a watchmen is ilyen. A memento meg egy szar, saját véleményem, vállalom.

Jim-Y: angolul kezdtem el nézni

[ Szerkesztve ]

(#36709) Jim-Y válasza koxx (#36708) üzenetére


Jim-Y
veterán

A watchmen angolul sokkal értékelhetőbb mint magyarul. Elsőre magyarul nézve 4/10. Angolul másodszorra 6/10. :)

(#36710) TRob1 válasza koxx (#36708) üzenetére


TRob1
veterán

Sajna mégtovább olvastam. :O Gyalog galopp, Gyűrűk ura, aztán mégegyszer Keresztapa: "Biztos velem van a baj, de a Keresztapa 1-nél kevés unalmasabb filmet láttam" :O, Sötét lovag is csak jóindulattal 7 :O, Argo (miközben pl. Üvegtigris 2 meg 10es, pedig nagy xar, 1szer mosolyogtam rajta, oszt annyi ) Nah mind1, végülis ízlések és pofonok.

¤ R'n'R ¤

(#36711) Kassadin válasza diablo666 (#36707) üzenetére


Kassadin
addikt

True Grit nekem tetszett. :B

TRob1: Bajszos Matt Damon. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36712) TRob1 válasza Kassadin (#36711) üzenetére


TRob1
veterán

Nekem is. :K

szerk: Jah. :)) Van egy John Wayne féle eredeti, azt kellene még megnéznem.

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#36713) koxx válasza TRob1 (#36710) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Sötét lovagot újranéztem itthon mégegyszer, csak már nem írtam be. Sokkal jobb volt.
Az Argora inkább nem írok semmit :)

(#36714) TRob1 válasza koxx (#36713) üzenetére


TRob1
veterán

Argo-t csak az Üvegtigris 2 miatt említettem, mert míg az utóbbi egy nagy fos, addig az előbbin elég sokat lehet röhögni, és legalább kicsit eltért az eddigi megszokott "magyar" filmektől (amik tudom, hogy nem a szívügyed).

¤ R'n'R ¤

(#36715) doc válasza TRob1 (#36714) üzenetére


doc
nagyúr

az Argot nagyon regen lattam, viszont akkor piszkosul bejott :)
az Uvegtigris meg nem rossz, a maga modjan mindharom resz jo (bar az utolso mar teljesen amerikai-vigjatekot-majmolos lett)

(#36716) darál0w


darál0w
Jómunkásember

Horrible Bosses

hát ez hatalmas. aki még nem látta, az üljön be rá moziba :)

8/10

[ Szerkesztve ]

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#36717) TRob1 válasza doc (#36715) üzenetére


TRob1
veterán

1. Üvegtigrincs tetszett, 2. kaka, 3. megint tetszett (bár nem annyira mint az 1)

szerk: hamár "trilógia". Tegnap/ma újranéztem az X-men 1-2-3-at, ugyanúgy bejöttek mint eddig is (:D) Számomra: 9 /10; 9 / 10; 8,5 / 10

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#36718) JNashville


JNashville
senior tag

Ma volt a Drive premierje, meg is néztük gyorsan. Elképesztően jó film, sőt, erősen karcolja a kihagyhatatlant, mondjuk aki nem bírja a vért, az azért számítson rá, hogy lesz néhány kemény pillanat. Nem mond nagy dolgokat (legalábbis nem erőltet ránk semmilyen tanulságot), de gyönyörű vágások vannak benne és nagy erős atmoszférája van.

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#36719) Komplikato válasza JNashville (#36718) üzenetére


Komplikato
veterán

OFF: Vicces egy most bemutatott filmnél, ami 8.8 ponton áll, az utolsó kritika, ami 1 pontot adott rá mint halál unalmas kliséhalmazra Persze díjakat nyert filmeknek nem kell mindenkinek tetszenie, lásd pl. Lebowsky, de valamiért csak besöpört egy zsák díjat és a hülye kritikusok is imádták. Remélem az írójának sose mondja meg senki, hogy az 1 és 10 pontos értékeket szándékosan kicsi arányban számolja be a rendszer :D

[ Szerkesztve ]

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

(#36720) Pitterix


Pitterix
őstag

A gondozoo

Egyszer nézősnek jó.

6\10

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#36721) kovsol


kovsol
titán

A szabadság határai (Crossing Over) 8,3/10
Jó film lett :K tetszik, hogy több szálon fut a történet és mégis ugyan az az alapja mindegyiknek. Érzelmek is vannak benne a jó történet mellé.

May the Force be with you!

(#36722) Komplikato


Komplikato
veterán

1 (2009) - Igen ez a címe ... :)

Magyar film. Nagyon ritkán van nézhető magyar film, mert a régi arcok már gyakorlatilag teljesen begyepesedtek, az újak meg nem nagyon tudnak itthon érvényesülni. Ez egy Stanisław Lem adaptáció, de sajnos nem ismerem az eredetit így csak tippelni tudok, hogy sokat tettek hozzá vagy inkább mellé.
Fentiekből következi, hogy ez egy sci-fi. Szóval aki valami izgalmas, akció dús filmet vár az kerülje messziről. De az is aki valami látványosra számít.
Egy olyan országban játszódik, ami valahol a V mint vendetta és a modernizált III. Richárd Angliája között helyezkedik el, szóval afféle diktatúra. A Egyértelműen nem derül ki, csak a személy és helyrajzi nevekből sejthető. Ráadásul igen anakronisztikus mind a ruhákat, épületeket, járműveket, gépeket tekintve. Olyan mint ha az 1930-as és a 2010-es évek között összevissza ugrálva szedték volna össze ezeket.
A történet elég érdekesen indul. Egy könyvesboltba zárás után érkezik egy vendég, akit a tulaj végül is kiszolgálna amikor fura jelenségek közepette az összes könyv lecserélődik a boltban az "1" címűre. A hatóságok egyből kiküldik a Valóság Védelmi Hivatal (RBI) legjobb nyomozóját Phil Picth-et (Mucsi Zoltán) aki nyomban el is különíti a gyanúsítottakat (értsd szemtanúk) egy a hivatal által fenntartott diliház és kutatólabor keverékébe.
A film fele a nyomozás és vallatás pillanatait a másik fele az aktuális narrátor pár mondatos okos megállapításaiból állnak. A képre meg ráengedtek pár szűrőt, amitől direkt ilyen ködös és kifakult lett. Aki szórakoztató filmet akar ne ezt nézze, mert pár helyen átjön Lem érdekes humora, de nem kompenzálja a többi részt. A filmben szereplő okosnak tűnő mondatok nekem sok újat nem mondtak, de azt hiszem ilyen szempontból én a kisebbséghez tartozom. Az átvezető dumák alatt mindenféle archív filmrészletek és híradófelvételek vannak, persze van közte pár a szereplőkkel felvett kakukktojás is.
Nekem a film bejött, van egy érdekes hangulata, egy sajátos humora, meg talán valami kis mondanivalója is. De nem ajánlanám senki jó barátomnak, mert lehet megverne miatta :)

A forgatókönyvíró, rendező és látványtervezőről ezelőtt nem hallottam, ami nem csoda mivel első filmje, de biztosra vettem, hogy a Pater Sparrow egy művésznév és igen meglepődtem kit is takar, mikor utána néztem.

Legyen mondjuk 7/10

Ja filmben egyik legjobb mondat ... SPOILER!!!
Amikor a diliház hangosbeszélőjén át sürgősen kérnek egy állatgondozót altatólövedékkel a delfináriumba. Vajh' miért?

[ Szerkesztve ]

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

(#36723) doc


doc
nagyúr

Kidnapped
durva. NAGYON!! szoval labilis idegzetueknek/erzekeny lelkueknek nagyon nem valo
ertekelni is nehez... legyen mondjuk 7/10 bar nehez mihez viszonyitani

ja es spanyol... ;)

(#36724) Tibiajax válasza doc (#36684) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

na meg is néztem.. tényleg nem volt rossz
egyet sajnálok csak, h a jó kis démonpofát már lelőtték az előzetesekben. hogy azt miért kell, nem értem meg.. sokkal jobb lenne, ha ezeket nem lőnék le előre, egyszerüen csak amikor nézik az emberek, akkor ütne, váratlanul, szerintem sokkal többen néznék meg, mivel terjedne az, h mennyire parás..
hülye kis faszok, jól megkapták.. dehát, ők akarták. kicsit mondjuk ez idegesítő is volt nekem, h annyira vadásznak, aztán alig történt még valami már sikoltoztak meg hólli sitteztek.. gáz
de amugy tényleg jó volt. ja, persze olyan kérdéseket már fel sem teszek, hogyan jutott el a film végül a közönséghez.. :D
Grave Encounters
7/10

[ Szerkesztve ]

(#36725) doc válasza Tibiajax (#36724) üzenetére


doc
nagyúr

azt hittem azt nezted meg amit fel perce irtam, mondom az gyors volt :DDD

Grave Encounters: a holisitezes muszaj, kell a show miatt hogy egye a pornep a musort. az mas kerdes, hogy rosszul sult el :D

en elozeteseket eleve nem nezek soha, pont a spoilerek miatt

[ Szerkesztve ]

(#36726) Tibiajax válasza doc (#36725) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:DDD jah..

én is véletlen kaptam el csak a trélert, még régebben.. tudod, néha akaratlanul is...

(#36727) pohár válasza TRob1 (#36692) üzenetére


pohár
félisten

helyes helyes :K
mindjárt szedem is, jó lesz holnap délutánra :))

ez a csaj, aaahhh :C

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#36728) koxx válasza pohár (#36727) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Tényleg csodaszép ezen a képen, de itt...

(#36729) Tibiajax válasza koxx (#36728) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

fuj...

(#36730) F34R válasza Tibiajax (#36729) üzenetére


F34R
nagyúr

nem kell válogatni valakinek csak ez jut :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36731) Tibiajax válasza F34R (#36730) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

jó hát pohárnak teljesen jó is, persze... xd

(#36732) kovsol válasza Tibiajax (#36731) üzenetére


kovsol
titán

miközben csinálják az ő filmjeit nézik a tv ben, amúgy meg le van sötétítve :DDD

May the Force be with you!

(#36733) doc válasza koxx (#36728) üzenetére


doc
nagyúr

nezd, szerintem egy teljesen normalis no van a kepen, aki a szomszedban is lakhatna...
ez miert baj? o is csak ember, senki nem ugy nez ki reggel felkeles utan vagy akar a strandon szorakozva mint ketoranyi smink utan

(#36734) darál0w válasza Tibiajax (#36731) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

:DDD

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#36735) koxx válasza doc (#36733) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Ezzel nincs is gond, de 35 évesen azért ne úgy nézzen már ki mint egy 45 éves :U

(#36736) doc


doc
nagyúr

Chaos theory
aranyos. 5.5/10

(#36737) Tibiajax válasza doc (#36736) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nagy tempóban darálod a filmeket, hallod-e...
:)

(#36738) TRob1 válasza doc (#36736) üzenetére


TRob1
veterán

Erről jut eszembe. Tegnap este X-Men kezdetek: Farkas
7,5 / 10
Nem olyan jó mint a trilógia, de azért 1-nek elmegy. Viszont Ryan Reynolds (Deadpool) elég durvára sikerült benne. :D És ha jól látom, lesz külön film is vele/róla (Deadpool / 2014)

¤ R'n'R ¤

(#36739) doc válasza Tibiajax (#36737) üzenetére


doc
nagyúr

negy hetbol szuk kettot kulfoldon toltok, ilyenkor estenkent nem sok mindent tudok csinalni a szallodaban, marad a mozizas :U

(#36740) Tibiajax válasza doc (#36739) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

szállodában melózol?..

(#36741) doc válasza Tibiajax (#36740) üzenetére


doc
nagyúr

nem, csak ott vagyok elszallasolva a kikuldetesek idejere (a Grave Encounternel emlitett 'idegen haz' pedig egy sajatsagos szuksegmegoldas volt a telthazas szalloda mellett egy ejszakara: egy 5 szobas, tetoteri lakas, toksotet folyosokkal, amiken keresztul kell menni pl. wc-re, igy foleg utott a film :DDD)
a szomoru az, hogy meg ezzel, meg a rengeteg mas pluszkoltseggel egyutt is megeri a cegnek a nemet fizetesekhez kepest... :(
de ez itt mar naggyon off :B

(#36742) pohár válasza koxx (#36728) üzenetére


pohár
félisten

jaj, kicsit mint ha fogyott volna, a hasán meg is látszik

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#36743) WonderCSabo válasza pohár (#36727) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Miért ki ez a csaj? Mindenesetre rengeteg a smink, meg sztem CGI is van rajta.

(#36744) darál0w : üres a hszed

[ Szerkesztve ]

(#36744) darál0w válasza WonderCSabo (#36743) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

Máshonnan linkeltem. Pompi

[ Módosította: Pompi ]

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#36745) rt06 válasza WonderCSabo (#36743) üzenetére


rt06
veterán

az alabbi kep van benne, csak nem jelenik meg valamiert (valoszinu tiltjak a hotlink-elest):

http://filmtrailer.hu/wp-content/uploads/americai_pite.jpg

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#36746) darál0w válasza WonderCSabo (#36743) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

és tényleg...pedig először megjelent.

bár most megint látom. :DDD

most meg nem. nemértem. :DDD

#36745) rt06 :R

[ Szerkesztve ]

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#36747) WonderCSabo válasza rt06 (#36745) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Akkor jól gondoltam, Tara Reid, a híres hasmetsző csaj

(#36748) Tibiajax válasza doc (#36741) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nem baj, baráti társaságban vagy..
hát igen, ez így elég érdekes.. mondjuk, mindattól függetlenül, h az esti kis álhorror tényleg masszívan parás volt, én azt mondom neked, nem volt mégsem annyira félelmetes, vagyis... nem hagyott énbennem pl akkora parát, mint az insideous.. abból, tök sötétben, egyedül rágondolok a fátylas asszonyra a végéről, hát én még mindig fosok, nem szégyellem bevallani.:D azt nagyon eltalálták, de az egész filmet is
ez meg igazábol csak ott volt most para, amikor a kamera-képet mutatták, és persze vártad, h na, akkor mindjárt bevillan valami a zöld képbe
persze, ettől függetlenül én ha tegnap este tökegyedül vagyok egy tökidegen házba töksötétben tökkülföldön, bzmeg:D, tuti nem nézem meg
xd

(#36749) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

ez milyen szar már [link]
rofl
-bocs az offért

[ Szerkesztve ]

(#36750) mephi666 válasza Tibiajax (#36749) üzenetére


mephi666
nagyúr

ez szerintem jobb :DDD ...este könnyesre röhögtem már magam

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.