Aktív témák
-
diablo666
tag
válasz Vertigo18 #36595 üzenetére
R.I.P
mar ideje lenne bepotolnom a Spartacust...anno megneztem az elso evad pilotjat,de annyira nem jott at,mint a Roma,tul mu volt,talan eltuloztak a cgi-t kicsit ugy emlekszem...most a the shield 5 evadat daralom s mellette House 3 evad,breakin bad 4 evad...tegnap megneztem a shield 4 evadot,13 resz....egesz nap azt neztem,este meg kikapcsolodaskent egy kis source code
-
Vertigo18
addikt
Ez azért durva...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
mephi666
nagyúr
válasz diablo666 #36592 üzenetére
...nekem már a cloverfield sem tetszett, mert az idegbeteg kamerarángatástól majdnem berókáztam és orbitális blődségekkel volt tele a film
tegnapi termés:
layer cake:
hát craig a bond szerepekre valahogy elfelejtette, hogy kell "játszani" ez a film durván bejött... a vége pedig kicsit emlékeztetett a london boulevard-ra (vagyis fordítva, mert az készült később) 10/7.5hobo with a shotgun:
1 szó: beteg érdemes megnézni, mert nem egy hétköznapi film, de nem váltja meg azért a világot sem: 10/6.5spoiler: ma szerintem olyan filmet nézek, amiben nem nyírják ki a főszereplőt a végére
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
diablo666
tag
Alejandro Amenábar filmeit is erdemes megnezni...a The Otherst is o rendezte...a Torrentén tul is van vilag
[ Szerkesztve ]
-
diablo666
tag
csupán annyit merészeltem megjegyezni, hogy a spanyol filmek hulladékok
allitolag szereted a muveszfilmeket,a spanyolok meg zsenialisak szerintem...igy nem ertem ezt a nagy ellenszenved a spanyol filmek irant...vagy amig nem lattad minimum,amiket irtam,addig inkabb gondold meg 2szer,hogy miket frocsogsz de meg rengeteg jo spanyol (muvesz)film van azokon kivul...
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
aztan kozolted hogy igenis indokoljuk meg, hogy miert ne lennenek azok, hiszen te megmondtad hogy de...
attol hogy te kijelolted magad onjelolt izlesdiktatornak, aki majd faszan megmondja az egesz vilagnak, hogy mit kotelezo szeretni es minden mas szar, szerencsere ez meg nem igy mukodikmondom, azt szeretsz/utalsz amit akarsz, de legyel tisztaban azzal hogy ettol ez meg a te sajat, egyeni velemenyed, es mindenki masnak is megvan a sajatja, amit illene tiszteletben tartani
-
eeXaa
addikt
...kicsit túllihegtétek srácok, csupán annyit merészeltem megjegyezni, hogy a spanyol filmek hulladékok, erreföl nekem estek mint akiknek a becsületébe gázoltak...
-
TRob1
veterán
Mi a lóf@xt cáfoljak azon, ha neked bajod van a világgal és az emberekkel is? Ne isteníts semmit és senkit, de nem kell az idétlen fikázás sem, legfőképp nem általánosítva (és főleg nem azért, mert te "átlagon felülinek" érzed magad )
ui: Ajánlanám az Opera, és/vagy a Színház, illetve a Meg nem értett "művészek" topikokat(ha vannak), a filmeket meg szvsz felejtsd el (felesleges szenvedned velük, ha majdnem mind x@r/fosch/hulladék --> És mondja ezeket olyan, akinek a Nic Cage jó színész, meg a Drive Angry 9-es film, haha). Na béke
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
darál0w
Jómunkásember
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken
a szokásos kalozkodás, az előző részekhez minimális kötődéssel.
szeretem.
8/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
eeXaa
addikt
válasz bagyulajuve #36574 üzenetére
....na jó ezt elfogadom
-
doc
nagyúr
most mar tenyleg lassits...
hogy a francba cafolhatna meg valakinek az IZLESET?ha neked rogeszmed hogy az egesz vilag fost gyart es csak a muveszfilm az atyauristen, mer' ha egy film szorakoztat, netan meg ertheto is akkor az szar, a te dolgod, senkit nem fog zavarni. csak ne akard lenyomni mindenki torkan csak azert mert te igy gondolod...
-
eeXaa
addikt
válasz littlelion21 #36573 üzenetére
...semmi köze ennek a bicskanyitogatáshoz.... inkább cáfold meg értelmesen, ha nem tettszik amit írok... ès ezt Trob1 nek. Is üzenem.... ... nem értem miért kellene istenitenem alapból szinészeket, filmeket, amit a nagy átlag etalonként emleget
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #36577 üzenetére
Thor 9 / 10
Nekem ez nagyon bejött. Volt "ákcijó", némi "pojén", és látvány is. Teljesen szórakoztató volt, kellemes kikapcsolódás. A bosszúállók-at így már mégjobban várom, és mivel lesz benne Vasember és Hulk is Thor mellett, meg is előlegezek neki egy 10 /10-et.
(#36569) eeaa : Ember, erre már nem is mondok semmit. (Igaz, már DeNiro és Scorsese "fikázásod"-nál elástad magad nálam)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
eeXaa
addikt
...sőt a Buried is spanyol... csak az egyetlen szereplő amcsi....
-
doc
nagyúr
nem te voltal aki kozolte egy-ket honapja hogy csak a muveszfilm az ertek, minden mas szar? (lehet hogy keverlek, akkor bocs...)
nincs jófajta, spanyol film, mind hulladék egytől egyig
ez baromsag, az emlitetett Nyisd ki a szemed es az Idobunok is szerintem zsenialis filmek, es a Method is boven nagyon joa Faun labirintusa nekem nem jott be igazan, de a hangulata, kepi vilag magaval ragado
-
eeXaa
addikt
...az a hulladék faun labirintusa, meg az orphanage, is spanyol... amúgy nincs jófajta, spanyol film, mind hulladék egytől egyig.... talán almodovarnak van 1-2 nézhető filmje, ott van még pl. A mindent anyámról, meg a Hús.... a spanyol címek most nem ugranak be pedig illene....
...jja igen most má látom... ott van a Todo sobre mi madre..... a Vicky christina egyébként nem spanyol, csak ott forgatták... woody allen filmje...
Ja most jut eszembe.. buñuel filmjein jót szórakoztam....[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Ilyen undorító sz*rt, mint ez az új Arthur film minek csinálnak? Az eszem megáll. És valaki elmegy ezt megnézni a moziba... Sehol sincs az eredetihez képest.
-
diablo666
tag
jut eszembe, ajanlhatnatok jofajta spanyol filmeket, nagyon bejott pl. a Nyisd ki a szemed vagy a zsenialis Idobunok
Vicky Cristina Barcelona
Volver
Todo sobre mi madre
Hable con ella
Nyisd ki a szemed
El secreto de sus ojos
My Life Without Me
Los abrazos rotos
The Sea Inside
Rossz neveles -
doc
nagyúr
The method - A Gronholm modszer
a spanyolok azert meg mindig tudnak, na...
egyedul a vege volt eleg suta
7/10jut eszembe, ajanlhatnatok jofajta spanyol filmeket, nagyon bejott pl. a Nyisd ki a szemed vagy a zsenialis Idobunok
-
tween
őstag
Thor (2011) : mozi után itthon is..emlékeim szerint akkor 9et adtam neki,most itthon elementális jégtiszta hangerőn,kristálytiszta képpel a testen okozott libabőr miatt 10/10
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha már valamelyik nap téma volt a SW Blu-ray felújítás:
Newest change of the Blurays: Aldreaan shot first
Live-Die-Respawn
-
TRob1
veterán
válasz Kassadin #36557 üzenetére
Micsodaaa?!?! Lepontozni a Terrorbolygót? Imádom.
A Dolog (The Thing, 1982) 8,5 / 10
Régen ez nekem 10/10 volt, mai szemmel valahogy már nem tudok többet adni, csak 8,5-öt. Néha még mosolyra is húztam a szám a "félelem" helyett. A zenéje viszont nagyon hatásos.
Az ötös számú vágóhíd (Slaughterhouse-Five, 1972) 5 / 10
Nekem nemigen jött át a mondandója, meg úgy az egész film se. Sajna nem olvastam a könyvet, de azt "csiripelik" hogy ég és föld a különbség, persze a könyv javára (ill. a rajongók szerint el se kellett volna készíteni ezt a filmet).
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Kassadin
addikt
válasz Apollyon #36546 üzenetére
90-es évek akciófilm sztárjai lettek belesűrítve szinte csak, kivételt például Statham képez, meg még páran. Nem véletlen, hogy semmilyen története nincsen, ez most olyan volt, mint amikor Vasinger azért pontozta le a Terrorbolygót, mert sz*r és értelmetlen. Pont az a célja ennek is, b kategóriás akciófilm kiöregedett színészekkel, nulla történet mellett, akárcsak a 90-es évek akciófilmek többségében. Ez direkt lett ilyen, akárcsak a Terrorbolygó.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz Apollyon #36551 üzenetére
nézzed... az a film narrátoros szinkronnal olyan mély nyomot hagyott bennem kb 20éve, hogy soha nem fogom tudni elfelejteni... ...és nem is akarom
példa arra, hogy nem kell 3d meg cgi ahhoz, hogy emlékezetes legyen egy film
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
Apollyon
Korrektor
Remekül megfogalmaztad
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Egyébként még az Expendables kritikájához hozzátenném, hogy azért sem tetszett, mert lehet ez volt a cél, de az én szememben inkább úgy tűnik mintha viccet űztek volna az ők korábbi akciófilmjeikből.
Amúgy meg kedvem lett hozzá hogy majd megnézzem a Kommandó-t szerintem az egy epic Schwarzi film[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
doc
nagyúr
válasz Jhonny06 #36548 üzenetére
a drama az kb. deklaraltan sok tartalommal biro mufaj, ahol CEL az, hogy 'megerintse' az embert, hogy komoly kerdeseket boncolgasson
egy atlagos szorakoztato filmnel viszont ugyanez gyakran ESZKOZ ahhoz, hogy a nezo jol szorakozzon, mert pl. a sztorit ennek segitsegevel teszik izgalmasabba, vagy akar a nezohoz kozel allobbasiman lehet nagyon jo egy nem-drama film is fuggetlenul attol hogy nem probalja beled sulykolni a forgatokonyviro/rendezo/stb moralis ertekrendjet
nem tudom atjott-e amit probalok megfogalmazni...
szoval roviden: szerinted a filmek eseteben "ertek = drama", ahogy azt le is irtad
de vannak mas ertekrendszerek is. ertek lehet az ha egy film szorakoztat, es elfelejtem a mindennapi nyomoraimat, ertek lehet akar az is, ha technikailag ujat hoz a filmvilagba, az ha a nezokkel megismertet valami olyasmit, amit amugy csak dokumentumfilmekbol tudhatna meg, ha elgondolkodtat (nehez lenne dramanak minositeni pl. a terminatort, de azert csak megfordul az ember fejeben hogy tenyleg jo-e ha ennyire rabizzuk magunkat a gepekre, meg akkor is, ha egy szimpla akciofilmrol van szo)
sok szempont van, az altalad emlitett "drama = ertek" csak egy (es szerintem nem megfordithato, es plane nem teheto kozejuk egyertelmu 1:1 egyenloseg)[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Jhonny06 #36548 üzenetére
Azért a drámák között is vannak elcseszett rosszak. Abban egyetértek hogy a drámák általában jobbak, de nem kizárólag. Azért egy sci-fi is lehet iránymutató, egy vígjátékban is lehet tanulság csak úgy mint egy thrillerben.
Viszont a kedvenc filmjeim között azért sok dráma van#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Kassadin #36544 üzenetére
Hát elég gáz hogy az a célja hogy rossz legyen
Schwarzi volt a legjobb Statham-ot is bírom mert jó arc, Dolphin meglepődtem milyen öreg lett, és ez az egész jó lehetett volna de a sztorira nem feküdtek eléggé rá. Aki akar jó filmet csinálni az tud.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Jhonny06
veterán
válasz mephi666 #36543 üzenetére
Mondjuk azokban a filmekben ugyanúgy nincs érték 3D-vel sem, mint anélkül. Érthető, hogy próbálják látványossá tenni, hiszen nincs is más, amivel el lehetne adni. Szerintem kizárólag a dráma az egyetlen műfaj, amiben van valami maradandó/érték. Esetleg egy dokumentumfilm.
-
mephi666
nagyúr
válasz Jhonny06 #36542 üzenetére
azt, hogy (főleg) a látványorgiára mennek... ül az ember, hogy "hűűű meg haaaaa" és ennyi... semmi extrát nem ad a film, csak ideiglenes "szájtátást" ...nem fogsz rá emlékezni 1 hónap múlva sem, hogy mi volt a cselekmény, vagy az egész film lényege... (általában) ...holott, ha megnézel egy igazán JÓ filmet, akkor az ad neked valamit, nyomot hagy benned és x év múlva is eszedbe juthat simán... ez maradandó és nem kell hozzá 3d meg hasonlók
-
Jhonny06
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz littlelion21 #36538 üzenetére
Ne már... A Point Break az egyik kedvenc filmem, kár lenne egy gagyi remake-et rászabadítani a világra, az eredeti hangulatát meg úgyse fogják soha utolérni.
-
mephi666
nagyúr
én továbbra is hányok a 3d-től... nevetséges, hogy mindent ezzel akarnak már eladni... pedig művészileg lóf@szt nem tesz a filmhez...
-
Integra
titán
pang a piac, üresek a fejek, erre fussa.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
littlelion21
addikt
Holtpont, Hegylakó remake, Top Gun 3D-be konvertálás....pár éve paródia-post lehetett volna valami viccoldalon, ma már ez a valóság...
-
F34R
nagyúr
720p eng
3/10
Ez egy rakás sz... a történet (már ha annak lehet nevezni , értékelhetetlen pffff )
-
veterán
Passion Play
Kellemes szombat esti film Megan Fox es Mickey Rourke foszereplesevel
(imdb-n szerintem alul van ertekelve, de ez maganvelemeny)[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz ígyvanferi #36528 üzenetére
Szerintem ennek a forgatásán voltak.
Tibiajax: oké hogy lesz szinkronnal is, de mikor? Ha nem lesz moziban, akkor gondolom csak a DVD/Blu-ray megjelenésre, annak időpontjáról meg semmit nem olvastam.
Batman: újranézve azt kell hogy mondjam hogy az újragondolt részek jobbak, ez a Burton féle alkotás inkább egy mesére hajaz összehasonlítva a Nolan féle Batmanakkel. Egy valamiben jobb, a női főszereplő castingjában, szvsz az új Batmanek nagyon gyengék lettek azon a téren.
Mindegyik műből hiányolom viszont az igazán kemény durva részeket, amik a régen itthon is megjelent képregényekben voltak (pl. Joker sokkal szadistább, Robin meghal, egy pszichopata szíveket főz és eszik, Cadaver karaktere se volt semmi) - persze nekem már az Arkham Asylum játékkal is ez volt a problémám. -
Apollyon
Korrektor
The Expendables
Klisétenger.
5/10#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
doc
nagyúr
Sleuth (1972)
Hogyan szivassunk sz@rra valakit a leheto legdurvabban hatalmas
a kicsit lassu kezdes miatt csak 9.5/10 -
rt06
veterán
válasz WonderCSabo #36523 üzenetére
[boszen bologatos szmajli]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
MODERÁTOR
válasz ígyvanferi #36528 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tween
őstag
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (2011) :.. Jack Sparrow még mindig egy címeres ökör ....8/10....de vajon mi lett a pap sráccal?
-
MODERÁTOR
Mennék már moziba, Csuja szinkron remélem odab.sz
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
hoffman_
nagyúr
Srácok, ezt a filmet nem találom sehol. Mo-ra 2012-ben jön csak, de már van, külhonban már nézték. Esetleg valaki nem tudja honnan lehet beszerezni? Egyetlenem nagyon feni rá a fogát.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
TRob1
veterán
válasz diablo666 #36510 üzenetére
Nic Cage összességében nem egy nagy színész, de tényleg volt 1-2 jobb alakítása.
Viszont pont ezért szeretem J.Depp-et, vagy Leo-t, mert bármilyen (de tényleg bármilyen) szerepet képesek tökéletesen hozni (ami a legtöbb "nagy" színészről sajna nem mondható el)
És egy nagyot hibáztam a top 5ömmel (talán mert nagy sietségben voltam), de inkább top6 az, mert Brad Pittet kihagytam (és még ráadásul jobban is bírom mint Mel Gibson-t ) Amiket ő alakított pl. a Hetedik-ben, a 12 majom-ban, a Tiszta románc-ban vagy a Harcosok klubjában, meg persze a Blöff-ben, azokat a figurákat se tudná a legtöbb színész ilyen (vagy hasonló) szinten hozni.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
diablo666
tag
válasz mephi666 #36481 üzenetére
cage-et én a "las vegas, végállomás" miatt tartom jó színésznek... a többi szerepe egyszerű/sablon és igazából tehetség se kell hozzá... (de ez csak saját vélemény)
szerintem azert meg volt 1-2 jo alakitasa ezen kivul,bar az igaz,h ebben volt a legerossebb....
pl.ace/Off,Adaptacio,Trukkos fiuk,Mocskos zsaruk-ban sem alakitott gyenget szerintem...Tibiajax
Di Caprio pl. a Gilbert Grape-ben is baromi jo volt,az meg korabbi,mint a kosaras...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
1080pNekem ez a rész is bejött. Nem annyira mint az alap trilógia részei, de kíváncsian várom a folytatást. Johnny Depp-nek nagyon jól áll ez a szerep.
Kíváncsi vagyok mi lett a "csuhással"
9/10
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Kassadin
addikt
-
rt06
veterán
parancsolj, hogy ne mindig csak ilyen vezna kislanykak legyenek (bar o inkabb sorozatszinesz)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.