- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz abridabri #40364 üzenetére
Nem írnek való vidék : mar alig vartam,hogy vege legyen ,borzaszto unalmas volt szamomra.Tobbszor is megfordult a fejemben,hogy leallitom ,de csak vegigszenvedtem.
hát hiába.. a mai filmes világban, amikor egyszerűen el vagyunk árasztva igényesebbnél igényesebb mozifilmekkel, a legvégső határig elmenő, életszerű filmalkotásokkal, egy 'ilyen' film csak púp az ember hátán, nem igaz?.....
-
pohár
félisten
válasz abridabri #39876 üzenetére
hát neki kicsit keskenyebb a feje, de arcban azért hasonlítanak
igaz hogy a 91-es énjével, de akkor isfú, hát nem gondoltam volna hogy ilyen öreg ez a Robert
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
No.01
őstag
válasz abridabri #39095 üzenetére
Matrix ill a tokeletes trukk megvan. Ezek "alap" filmek
Source kod-ot majd egyedul arra a parom nem kivancsi (en viszont nagyon, foleg, h sokan azt irtak, h jobb, mint a Limitless...)Sorsugynekseg es Dark City? Elobbirol remlik v.mi a Dark city viszont uj...
Koszonom a tippet
Orulok, h van ez a topic! Eddig ugy mindenhonnan szedegettem az infokat otthonrol, de vagy mas volt az ertekrendunk vagy nemtudom, de eleg sokszor futottam bele rossz ajanlasokba. Remelem itt valtoznak a dolgok, mert van egy ket biztato komment
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz abridabri #35252 üzenetére
hát attól megnézheted megint
ha lesz egy szép házimozim, a 2. részt csuma hangerőn végignézem, a közepe/vége fele kint a pusztában az a csatajelenet, bbbrrr a hideg kiráz[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
válasz abridabri #34263 üzenetére
hagy fordítsam meg a kérdést mert ennek a postodnak semmi értelme: miben károsít téged az, hogy azt mondom, hogy műanyag filmeket pontoznak orrvérzésig túl? miért ne írhatnám le? akkor írom le, amikor akarom. annak, hogy nekem nem tetszik, semmi köze ahhoz, hogy mindenki mást és mást tekint jónak. fogalmi zavaraid vannak.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bradam
aktív tag
válasz abridabri #33553 üzenetére
Neeeem, én nem hibaként róttam fel Csak szimplán nem értem, és gondoltam,hogy én vagyok a hülye,hogy nem tudtam mire vélni azt a jelenetet, nem tudtam,hogy van-e bármi lényeges momentuma. Gondoltam a többiek, nagy filmesek révén már tudják,hogy mért lett oda beszúrva, de akkor úgy néz ki csak szórakoztatásképp
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Dacia topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA- és AMD-hardvert kérnek a hollandok egy AI-központhoz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Canon EOS RP kit váz + RF 24-105mm F4-7,1 IS STM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar