Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
-
Ijk
nagyúr
Nem mondom hogy csúnya, de nekem már túl csömör ez az agyonfestett, agyonsminkelt, zéró színészi képességgel megáldott plakát playmate. Kb. másodperces statisztának férne be egy normális filmbe.
Egyébként marhára kellett ebbe ez a szerelmi szál, mert így még a 10 éveseknek se tetszik. Hogy beletuszkolnak egy-egy elkapkodott, olcsó "romantikus" és "drámai" jelenetet ezekbe a filmekbe, szerintem a legnagyobb baklövés. Egy tömör látványorgia, némi zúzással, ezt a Witwicky kölköt kihagyva még egy kellemes agyzsibbasztás lenne, de így... -
-
Ijk
nagyúr
Transformers 3-at pont most néztem meg én is.
Csak azért néztem végig, mert a vége felé nem találtam a sötétben a távirányítót. Borzasztó vontatott, bugyuta, lerágott. Az "i"-re a pontot a főszereplő srác rakta fel, nem emlékszem hogy valaha láttam filmben ilyen idegesítő seggdugaszt. A leány pedig egy szimpla modell akit betuszkoltak a filmbe, hogy faszább plakátokat tudjanak készíteni, ugyan a színészi teljesítménye már nem tudott levonni a mozi élményéből.
Csak azért nem pontozom le, mert tudtam hogy nem az én műfajom, azonban az alacsonyra engedett várakozásaimat is alulmúlta. 8-12 éveseknek való rágógumi. -
doc
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nezd csak tovabb, lesznek ott meg hatalmas csavarok

Vaklarma (1989)
valahogy sikerult 22 evig elkerulnom ezt a filmet, magam sem ertem hogyan, most bepotoltuk
erdemes volt
olcso es primitiv poenok tomkelege, de megis osszeall az egesz film, amellett hogy hatalmas nagy baromsag az egesz, nagyon szorakoztato
8/10 -
darál0w
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ha már ez idegesít, akkor a későbbiekben szívrohamot fogsz kapni az idegtől kb...

-
Trafo 3 (720p, angol)
Ejnye Bay, ez most nagyon nem jött össze. Az egy dolog, hogy már szétuntam az agyam olyan hosszúra sikerült a múvi, de ennyi baromságot ami ebben a 3. részben volt... Kap egy jóindulatú 5/10-et. A szőke csaj meg ultragáz volt, az az üres tekintet, meg hülye akcentus.
-
WonderCSabo
félisten
Téged nem idegesít Gaius?
SPOILER:
Főleg, hogy most már 2 cylonról is hazudott, hogy nem az. S01E09-ig.
Rajta múlik az egész emberiség sorsa, és mindenféle fasságot csinál. Egyébként pont ezért jó is nagyon a karakter, de idegesítő roppant módon. Number 6 meg sztem zseniális, ahogy az egész dolog, hogy nem tudjuk, h. a cylonok most pontosan mi a szart akarnak. -
Pitterix
őstag
Never Back Down 2: The Beatdown
Az első simán jó volt. Ez elég gyengusz utánzata.A alapjában nem lett volna rossz, (lehet SPOILERES!!!!) de hogy pont a legsatnyábból lesz a legerősebb ellenfél kb 100nap alatt, na meg küzdenek, mint állat, azt nem is fáradnak el, vagy ennyire jó a légzőkészségük, aztán az ütések láthatóan nem találnak be.....
5\10
-
TRob1
veterán
Mesterdetektív (Sleuth, 2007)
Sajnos ez már nem kötött le annyira mint a '72-es változat. A színészi játék jó, de be kell vallanom, kissé untam a filmet (pedig sztem még össze is van csapva az "eredetihez" képest, és vagy háromnegyed órával rövidebb is)
6 / 10 - et tudok rá adni. Ha nem láttam volna a régit, akkor talán egy 7est is megért volna, de állandóan ahhoz hasonlítgattam, és szvsz nem voltak annyira kitalálva/kidolgozva a szövegek és a "történetek" (Egyszer azért érdemes megnézni, aki látta a régit annak azért, aki nem látta, akkor meg azért.
).És a végére egy jó kis idézet a port.hu-ról, ami ideillik: "Ezt a filmet nem Michael Bayen és Steven Spilbergen nevelkedett petrezselymek (népi elnevezésük szerint "gyökerek")számára készítették. Így nem is fogják egyesek érteni, a többieknek pedig igazi csemege."
- annyival egészíteném ki, hogy véleményem szerint ez inkább illik a '72-es változathoz.

-
pohár
félisten
válasz
littlelion21
üzenetére
és ha ezt az utcán is hordaná, na az lenne mekkora

-
killerjohn
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
gyönyörű

-
littlelion21
addikt
ez mekkora...

-
BITBOYS
addikt
Star Wars V. - A Birodalom visszavág 9.5/10
Még sosem pontoztam le, de visszatekintve megérdemli a magas értékelést
Maximálisan átjött Chewbacca játéka

-
tween
őstag
A mestergyilkos (2011) : hát...vegyes érzések.. 5/10
-
F34R
nagyúr
-
tween
őstag
Rém hangosan és irtó közel előzetes
szeretjük Tom Hanks-et és ez a mű is jónak ígérkezik.. -
törölt tag
válasz
darál0w
üzenetére
Azért szolgai másolásnál többet várna az ember. Főleg, hogy úgymond egy új kontinuitást kezdtek, aminek alig van köze a korábbiakhoz. Akkor meg nem kellene azokat lemásolni szinte az utolsó hangig. Mondjuk már a Cube is lényegében az Underbase (ez meg az eredeti US képregényből van) tükörfordítása volt, de apróság.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
Nekem ez első jelenetnél lejött a film hangulata, így nem is vártam akciófilmet. Tehát a folytatása a meglepő fordulatok miatt elképesztően el lett találva. Ez a film szerintem minőségben is hozza a 10-est. Ha a régi, nagy filmekhez mérjük, akkor lehet, hogy csak 9-et érdemelne, de mivel 2011-et írunk, ezért a korhoz igazodva, a 10-es megjár. De persze nem tetszhet mindenkinek ennyire, ezért is mennek rá 8-9 pontok, sőt még 1-2 pontok is. Ez így van rendjén.

(#37564) eeaa: Manapság olyan szinten spórolnak mindenen, hogy ami nem képregényfilm, vagy folytatás, abba inkább bele sem kezdenek. Emiatt van az, hogy már alig születnek kiváló filmek.
-
doc
nagyúr
válasz
Apollyon
üzenetére
nem egy BSG film van, hanem ketto, a masodik a The Plan, amibol gyak. semmi nem derul ki

amugy a sorozat tenyleg zsenialis, nem veletlenul adtam ki egy csomo penzt a gyujtoi dobozos kiadasra
(amibol hianyzik a Plan film, akkor meg nem jott ki
)
a vege viszont elegge... khm... 'megoszto'. en azert a rengeteg felvezetett szal utan legalabb valami eros csattanot vartam volna, tul sokat vallaltak a 4 ev alatt
tiszta Lost feeling
ettol persze meg siman a legjobb SF sorozat
-
tween
őstag
-
tween
őstag
Észak-északnyugat (1959) : egy csipetnyi zsenialitás Alfred Hitchcock-tól
8/10 -
eeXaa
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
....ha spórolni akarnak a fotóson
....de amúgy is régebben volt ez divat, az elmúlt 10 évben már ott spórolnak amin lehet.... persze ez nem zárja ki, azt hogy a kameramann is meg tudja csinálni... -
Kassadin
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
Drive
Az elején az ember azt hiszi, hogy ez valami jó kis akciófilm lesz, de az első üldözés után "leül" a film teljes mértékben, és nem érti az ember, hogy most mi van, várja, hogy mikor lesz akció. Nekem személy szerint kicsit sok volt a nézik a szereplők egymást és tőmondatokat mondanak a másiknak jelenet, de ettől függetlenül korrekt iparos munkának tartom. A zenék pedig nagyon ellettek találva mindenhol, eszméletlen jó időben voltak beiktatva. Az egyetlen negatívum számomra, amit fentebb írtam, amiatt 8.5 és nem 9.
-
vzsryl
nagyúr
Én is értem, hogy miért kaptál már egyszer végleges eltávot.

On: Ma megnéztem a Drive-ot. 10/10
Ilyen jó filmet nem láttam az utóbbi 2 évből. Utoljára a Becstelen brigantyk tetszett ennyire, és még az Eredet ütötte a szintet.
A fényképezés és a zenék (főleg ez utóbbi nyerte el a tetszésemet) tették tökéletessé az amúgy is érdekfeszítő történetet. Egyszerre aranyos és brutális, unalmas és izgalmas. -
rt06
veterán
válasz
vzsryl
üzenetére
"Nem voltam soha egy nagy darab ember, de inkább Én vertem meg a nagyokat, mint Ők engem, mivel általában meg volt hozzá a fizikai adottságom. Szóval nem talált. Azért hoztam fel ezt a példát, mert rengeteg ilyenre láttam példát, és nagyon szánalmasnak tartottam. És ezt az ütéstávon kívüli dumádat szintén annak tartom. Nekem ez tűnik kötekedésnek, nem az amit Én próbálok megfogalmazni feléd."
most mar ertem, miert lett 8/10
-
littlelion21
addikt
I Spit on Your Grave [2010]: na, ez most ütött. Szerencsére semmit nem tudtam a filmről, így a meglepetés erejével hatott a jéghideg brutalitás. Hangulatában az 'Eden Lake'-re emlékeztet, habár annak színvonalát nem éri el.
75%
-
Ferdzsoo
addikt
Transformers 3
7/10.Term. csak a látvány miatt kap ennyit, de végülis még az történetből is sikerült kihozni valamit.

Mondjuk újat nemigazán láttunk, ugyanazok a mozdulatok, ötletek haladnak végig látványban a filmben, most már kicsit volt hogy uncsi lett...
Nemtudom én birom ezt a löböföt, főleg amikor az elején izomból mint egy gép elkezdi rúgni a kocsiját, nah ott fogtam a fejem a röhögéstől. -
TRob1
veterán
Párizsból szeretettel (From Paris with Love)
Ez szvsz egy jó "akcijófilm". Végig pörgés, nem unatkoztam 1 percre sem, sőt, még néhány baromság vicces is volt. John Travolta nagyon jól hozta a karakterét.
Számomra ez biza kiemelkedik a mostani akciófilmek közül (persze nem a fergeteges történet miatt
), így a pont:
8 / 10 -
Tibiajax
nagyúr
eszméletlen, hogy tartja magát, ki mondaná 90évesnek?.. hát én nem
Isten éltesse! -
Apollyon
Korrektor
Ezt amúgy sosem értettem hogy mi is akkor... Ez valóban megtörtént vagy csak egy film? Már jó régen láttam...
(#37532) WonderCSabo:
A BSG az egyik legjobb valaha készült sorozat. Én nagyon élveztem anno az összes részét, asszem csak 2 vagy nagyon max 3 rész volt rossz összesen a 4 évadból. Klassz nők vannak benne, tele van erotikával, és a szőke csajszi aki olyan sokat van benne az a Mass Effect 2-ben az EDI hangja
Az egy sci-fi csaj, általában csak ilyen sorozatokban/filmekben/egyebekben szerepel. Ez az a sorozat amiben a legkevesebb hiba van, és van egy film is, a BSG: Razor, de az a negyedik évad afféle előtörténete, szóval majd csak a harmadik évad végeztével nézd meg.
A sorozat vége meg iszonyat durva rideg, elképesztő jó vége volt! Szóval megéri minden percét, nézd csak végig
-
Jojo5
őstag
Szex a neten - Middle Men
720p\HundubMegtörtént eseményeken alapuló film, több magyarázat nem is kell...
Nagyon tetszett!8,5/10
-
Tibiajax
nagyúr
ez kész.. Cannibal Holocaust kinnt van blurayen...
-
ludsimon
veterán
Transformers 3 (2011) 1080p Hunsub
Már kinyilvánítottam a 2. részénél is mi nem tetszik ebben az egész TF-ben, de leírom mert úgy érzem, mint ha már átcsapott volna még jobban a túloldalra...
Ha már akciófilm, katonákkal, robotokkal világmegmentés stb, akkor szerintem semmi keresnivalója a szappanoperának, nyáladzásnak, féltékenységnek, idióta hülye kirohanásoknak (Ordibálások Sam részéről...) egy ilyen kaliberű filmben.
Ezzel soha nem fogok megbékélni és addig a TF se lesz a kedvenc filmjeim között.Megjegyzem a saját véleményemet írtam le a filmről. Nem kívánok semmilyen formában vitázni erről mert nincs min vitázni.
Eleje 1,5 nagyon esti mese fííling, közepe és a vége már megfogott, de ki nem állhattam a Sam-es béna részeket.
Összesen tudok ennek az egésznek adni jó szívvel egy
6 / 10 -et -
darál0w
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
SGUban is megvan ez az idegesítő karakter Dr. Rush személyében...
idegesítő, de mégis kell a sorozatba.

Atlantistol is gyengébb, ha rangsorolni kellene, de nekem mégis bejött.
-
MmDorian
őstag
geez. elutazok egy hétre, és teleírjátok a topicot

Due date
hát, nem kell mégegyszer az biztos.
5/10
-
WonderCSabo
félisten
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
most kezdtem el nézni én is... bár jopár részt láttam már belőle TVben, de ugy össze-vissza

kicsit viszont vívodtam, hogy a Capcicát kezdjem-e el először, mivel az időben előtte van, de mivel még nem tudni mi lesz azzal a sorozattal, így inkább elkezdtem ezt.
SGU után ( bár nekem az is teljesen korrekt volt... ) ez sokkal jobb. Mind a színészeket és történetet egybevéve.

-
WonderCSabo
félisten
Hmm, felpörgött a topik.

Battlestar Galacticát nézi vki? Én nemrég kezdtem el, a minisorozatot megnéztem, most az első évad felénél tartok. Sztem eléggé rendesen össze van rakva a sori (bár az eredetiből nem láttam semmit), a karakterek egész jók, a magas szőke csaj egész érdekes, a sztori is kellően csavaros, a színészi játék meg sztem nagyon rendben van. Egyedül a CGI minősége zavar egy kicsit, de még így is volt egy kettő nagyon jóra sikerült űrcsata. (Elnézést, hogy ide írok, de a sorozatos topik nem pörög).
-
Pitterix
őstag
-
vzsryl
nagyúr
"kerlek, ne adj olyat a szamba, amit nem mondtam"
Valóban. Ebben a hozzászólásodban odaírtad a "kértem" szót. Kérni lehet, de Én sajnos nem adhatom meg, és lehet, hogy még páran így tesznek. Ezt el kell fogadnod."(esetedben ez azt jelenti, hogy nem vagy kepes venni az erot, te inkabb azt irod, hogy neked szemely szerint mennyire tetszett)"
Ezt nem kellett volna írnod, ha rendesen értelmezed az eddig általam megfogalmazottakat. Világosan leírtam a következőket:
-ahhoz hogy értékelni lehessen valami művészi dolgot (pl. a film is ilyen), mindenképp kell hozzá szubjektivitás, mivel nem vagyunk robotok, tehát az Én pontjaimban is erős szerepet játszik a szubjektív véleményem
-a TF3 rengeteg embernek tetszik, valószínűleg sokkal többnek, mint ahánynak nem (imdb 6,6, 74,049 szavazat), és Én is közéjük tartozok, emiatt ezt is figyelembe vettem a 8 pont kiosztásánál
-továbbá az is közrejátszott, hogy a kategóriáján belül jó alkotásnak tartom (pl az Avatart nem, azért is kapott tőlem 3 pontot, mert számomra tényleg csak egy unalmas techdemo, viszont a TF3-ban nagyon tetszett néhány harcjelenet, és unalom nélkül végig tudtam nézni, és rajtam kívül rengetegen vannak még így vele, a topiclakók között is többen, mint ahányan nem)"ertem en, hogy kotekedni akarsz"
Egyrészt nem ismerlek egyáltalán, tehát nem tartalak a haveromnak sem, ezért nem is kötekedek veled. Másrészt kötekedni sem így szoktam, hanem inkább csak néha szívatni a jó ismerőseimet, amin jókat tudunk nevetni.
"egyreszt, az hogy, nincs benne valami az alapelvekben, nem zarja ki, hogy kerjem azt"
Így van. Kérni bárki kérhet akármit. Ezzel teljesen egyetértek."masreszt, ha benne lenne sem sertene teged semmilyen alapveto emberi jogodban"
Igazság szerint nem vagyok jogász, tehát az ismereteim maximum felületesek, de szerintem ennek a dolognak köze lehet a "szabad véleményem nyilvánítás megakadályozásához". Ha tévedek, akkor visszavonom és elnézést kérek."amugy ha ilyen sokra tartod a velemenyt"
Az ember egy társas lény, és ahhoz, hogy normálisan tudjon élni a társadalomban, bizony valamilyen szinten foglalkoznia kell más emberek véleményével. Erre pl tudnám hozni a wc mellé sz@rásos példádat. Biztosan létezik olyan ember, aki kényelmesebbnek érezné a wc mellé kakálást, de mégsem teszi, mert meg akar felelni a társadalomnak."bar utolso sorod alapjan az a gyanum tamadt, hogy te voltal a suliban a kicsi gyerek, aki most jol kihasznalja, hogy utestavon kivul van"
Nem voltam soha egy nagy darab ember, de inkább Én vertem meg a nagyokat, mint Ők engem, mivel általában meg volt hozzá a fizikai adottságom. Szóval nem talált. Azért hoztam fel ezt a példát, mert rengeteg ilyenre láttam példát, és nagyon szánalmasnak tartottam. És ezt az ütéstávon kívüli dumádat szintén annak tartom. Nekem ez tűnik kötekedésnek, nem az amit Én próbálok megfogalmazni feléd.
Akármennyire is furcsa, semmi bajom nincs veled, nem haragszom rád és nem akarok kötekedni veled. Egyszerűen csak vitázni próbálok a megnyilvánulásaiddal, illetve veled, mert sértőek tudnak lenni. -
-
mephi666
nagyúr
én a tékában a 13. emelet-et néztem ki... láttam már vagy 10-szer, de imádom
meg "kihoztam" a starwars sorozatot is, de ahhoz egy komplett szombat kellene és egyben lenyomnám az egészet... csak nem tudom, hogy kronológiai sorrendben haladjak, vagy a megszokott 4-5-6-1-2-3-ban?ui: jaja, dark city is újranézős film

-
-
HollyBoni
veterán
Valaki látta már a "Never Say Never"-t?Imdb 1.4 pont..Ezt már csak azért is megnézem.

mephi666:Na,ez sem rossz.Holnap megpróbálom megnézni.

-
ch003067
addikt
Karantén 2.
7 / 10Tettszett, olyan volt mint az 1, csak nem kézi kamerás verzió.
Elég paráztatós volt, aki látta az elsőt és tettszett neki, annak kötelező darab. -
HollyBoni
veterán
Abduction(Elhurcolva): SZÖRNYŰ!Sulival megnéztük,imdb 3.7 pont után erre is számítottam..Nézem a filmet,egyszer csak vége van.Rájöttem,hogy közben semmi nem történt,csak Taylor Lautner fejét mutatták makróban..Nem szabad megnézni!

-
TRob1
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Vazze, erről jut eszembe, újra kell néznem a Megtorló 2-t! Nekem tetszett annó, de még nem ismertem Titus Pullo-t, nem is tudtam hogy ő játssza, csak most hogy néztem imdb-t. A Róma-t meg sajna csak most néztem meg (múlt péntektől most hétfőig, sajnos eddig valamiért kimaradt, de nagyon bejött)

-
-
TRob1
veterán
Mesterdetektív (Sleuth, 1972)
Nagyon jó kis film. Jó ötlet, jó párbeszédek, jó kis átvverések, jó színészek. Mi kellhet még? CGI meg 3D? Jah, az nincs.

8,5 / 10
ui: Holnap bepróbálkozom az "újrájával" is.
-
-
F34R
nagyúr
DVD Eng
6.2/10
hasonlóan jó kis marvel adaptáció mint a Thor ott mondjuk jobban átérezhető a befektetett pénz. Szpóler: kocsog Sinestro meg átáll

5.6/10
DVD Eng
laza kis szórakoztató (nah azért nem annyira ) így az esti órákra tökéletes kikapcsolódás volt
-
ludsimon
veterán
The Expendables (2010) 1080p Hundub
Ilyennek kell lennie egy jó akciófilmnek én azt mondom. Pár sztory-t hanyagolni kellett volna, így összesen:
8/10
-
pohár
félisten
hopsza, mi ez a Három muskétás film? október 12-től elvileg mozikban

-
dy_nmq
aktív tag
Elkezdtem megnézni a Végső állomás filmeket(első alkalommal, akkoriban valahogy kimaradt), finoman szólva kár volt. Az első még csak-csak elment mai szemmel 10 éves tinihorrorszerűségnek na de ami utána jött...

-
BITBOYS
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
Nem rólam beszélt, csak úgy általánosságban mondta, gondoltam amúgy is unom a pontozásos rendszert, rövid úton kipróbálom.

Szóval no problem
VladimirR : Évek óta így megy itt a megyében, mindenki mondja a magáét, oszt vagy megfogadod vagy nem. Mára kialakult kiben bízhatok filmügyileg..
mod: Viszont eddig nem igazán moderálták a filmvilágot, nem tom mire vélni a mostani túlzott ránkfigyelést

-
Pitterix
őstag
Hú, micsoda vita kerekedett a TF 3-ból.

Tetszik akinek tetszik, nem, akinek nem.
Nekem is pl bejött a Gran Torino, de élek-halok a szar filmekért is, mint Arnold2 kolléga.Ettől nem vagyok rosszabb ember.Sőt pontozom is ezeket, akárcsak teszik sokan az IMDB-n és ha valaki ez alapján választ, az az ő baja....Láttam régen képregényeket, rajzfilmeket is, de nem hasonlítok.
Van egyáltalán olyan film, ami tiszta képregény??(#37492) BITBOYS:
"Tibiajax Nem fog, amúgy sem vagyok/leszek itt már sokáig. Segítek reformálni
"csak nem Te is le akarsz lépni?!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez is mekkora vígjáték már. Akárhányszor megnézem könnyezek a röhögéstől.
olcso es primitiv poenok tomkelege, de megis osszeall az egesz film, amellett hogy hatalmas nagy baromsag az egesz, nagyon szorakoztato

).
- annyival egészíteném ki, hogy véleményem szerint ez inkább illik a '72-es változathoz.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
tiszta Lost feeling
....de amúgy is régebben volt ez divat, az elmúlt 10 évben már ott spórolnak amin lehet.... persze ez nem zárja ki, azt hogy a kameramann is meg tudja csinálni...