Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#27579) adalbert1 válasza Tibiajax (#27576) üzenetére


adalbert1
veterán

Lol, neked nagyon a tyúkszemedre lépett ez a Due Date. :D Szerintem el kell fogadnod hogy sajnos manapság nem a Fekete Vipera szintű humor a menő, és hogy sokkal inkább a minél szélesebb rétegeket célozzák meg egy ilyen filmmel (és a nézők nagy része pl. nem is értené a Fekete Vipera szintű poénokat, nagy részük szerintem negyed óra múlva kijönne a filmről, ezért nem termelne elég pénzt), mivel ugye sokkal inkább beszélhetünk film iparról, mint film művészetről, erre van tömegesen igény, ez termeli a pénzt. Btw szerintem volt 1-2 jó poén benne.

Training Day: ez a film se kopott meg semennyire 10 éves létére... Denzel nagyon nagy mint negatív karakter, az alakításának igazi ereje pedig abban rejlik hogy miközben nézem nem arra gondolok hogy ez megint egy tipikus Denzel Washington szerep és karakter. :K

Nézi/nézte valaki közületek a The Wire (A Drót) című sorozatot? Én most nézem az első évadot, és szerintem nagyon jó hogy mindkét oldalt részletesebben bemutatják, illetve mindkét oldal szemszögéből szemléljük az eseményeket (pl. mikor a 15 éves dealer gyerek kb. lelki válságba kerül mert kinyírták az egyik tagot aki rajta ütött a stash house-on, és látta a megkínzott holttestét, vagy hogy a rendőrségen sincs egy egységes elképzelés hogy merre menjen a nyomozás, stb.).

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.