Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#26529) gejala válasza WonderCSabo (#26528) üzenetére


gejala
őstag

Szerintem nem tudod, hogyan működnek a díjátadók. Nem elég jól játszani, a filmnek is jónak kell lennie, különben nem kaphatod meg a jelölést se, nemhogy a díjat. Shutter Island alapból nem elég jó az Oscar színvonalhoz, tehát innen nem futhat be Leo. Inception meg túl gyenge karakterben/párbeszédben, tehát ez is kiesett.
Másrészt nem mindig az kapja a díjat, aki adott évben a legjobb volt. Sokszor annak megy a díj, aki épp "soros". Például tavaly Jeff Bridges kapta az Oscart, holott Colin Firth TAVALY nagyobbat alakított. De Bridgesnek már régóta kijárt és meg is kapta, mivel azért tavaly is jó volt. Idén nagy eséllyel Firthé lesz, mert idén is nagyot alakított és előnnyel indul a többiekhez képest.

Szeretem az ilyen dolgokat, amikor minden kritikus meg filmszakmabeli hülye, de a fórum bezzeg tele van igazi filmesztétákkal, akik jól megmondják, mi a tuti. :D

Mondj egy példát, mikor is kellene a zenére figyelni a film helyett. Ha direkt elkezdem hallgatni a zenét, akkor kiesem a filmből, ami nem jó.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.