Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Köszönöm a segítségedet még egyszer, de nem mentem semmire és ezért úgy döntöttem hogy holnap haverommal megcsináltatom. Jah és szerintem nem azt kellett volna írnod hogy nem fog menni, hanem hogy ezt.. és ezt... kell csinálnod (remélem nem veszed sértésnek). Én úgy gondolom azért van a fórum hogy segítsünk egymásnak nem pedig azért hogy előre elvegyük a kedvét az embereknek hogy úgyse fogja tudni megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- Tápos kibeszélő offtopik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Nyaralás topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest